Jump to content

dimi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About dimi

  • Ημ. Γέννησης 28/01/1972

dimi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται σε καλή κατάσταση με την συσκευασία του, αγορασμένο απο τον Κωτσόβολο με 24 μήνες εγγύηση. Μόνο με συνάντηση βόρεια, για τον έλεγχο και την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η τιμή 290€ είναι τελική. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, παρα μόνο με series 7 45mm Starlight και διαφορά απο μέρους μου. Ευχαριστώ

    290 €

    - US

  2. Να συμφωνήσω απόλυτα με τα παραπάνω, Για απρόσκοπτη επαγγελματική χρήση τα μηχανήματα της apple είναι μονόδρομος. Η ποιότητα σε επίπεδο software και hardware δεν συγκρίνεται με αυτή των Windows. Όσο για την τηλεφωνία έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες οι συσκευές της apple από την εποχή του 3GS και μετά, το iphone 6 είναι μακράν η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ, η «ρευστότητα» του λειτουργικού η άψογη ανταπόκριση των εφαρμογών μαζί με την κατασκευή δεν υπάρχει σε άλλες εταιρείες. Ακόμη και οι high end συσκευές android μοιάζουν ακόμη πολύ «μπερδεμένες» για να αποδώσουν στον χρήστη.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Εχω προπληρώσει το 16 σε γνωστό κατάστημα απο το Σάββατο 9/11 , και ως τώρα δεν γνωρίζουν κάν ημερομηνία που θα το έχουν. Μου κάνει εντύπωση, το βρίσκεις σε αλυσίδες που πουλάνε ψυγεία και πλυντήρια αλλα όχι στα υποτίθεται εξειδικευμένα καταστήματα που έχουν apple...
  4. Καλημέρα νέος χρήστης στο Sole και στα android γενικότερα. 2 θέματα (ως τώρα...) Οταν του βάζω άλλα ακουστικά πέρα από αυτά που είχε η συσκευασία δεν τα "βλέπει" και παίζει από το ηχείο κανονικά. Συγκεκριμένα προσπάθησα με ένα ζευγάρι klipsch τα image 4Si που έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο (Τα έχω στο ipad και λειτουργούν άψογα) Προσπάθησα να κάνω backup μέσα από την σουίτα (Sony pc companion) μόλις δείχνει ότι μένει 1 sec για να τελειώσει παγώνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται... Ιδέες κανείς?? Ευχαριστώ Δημήτρης.
  5. Καλημέρα σε όλους, Ειμαι και εγω ενας απο τους τυχερους, κατοχους του carbon arte , απλα τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει σε ενα σημειο στην οθονη συγκετρωμενη σκονη, κατι σαν χνουδι, προφανως με ενοχλει και θα ηθελα να ρωτησω πριν το τρεχω στην nokia για ανοιγμα (που δεν τους εμπιστευομαι πολυ) εχει ανοιξει καποιος αλλος φίλος? ανοιγει ευκολα ? λετε να το τολμήσω? Ευχαριστω Δ.
  6. Παιδια καλημερα Γνωριζει κανεις καποιο καταστημα στην Αθηνα που να φερνει θηκες Vaja για το 3GS, θα ηθελα να γλυτωσω το 1 μηνα περιμενε που κανει η παραγγελια απο το site τους.. Ευχαριστώ..
  7. Να βγει και αυτο... (tom tom) να τελειωνουμε και να αποφασισουμε αν και απο οτι φαινεται η ψηφος παει για το i-go!
  8. Παιδια κυκλοφορησε και το i go στο itunes με αρκετα θετικα σχολια.. οποιος τα εχει ας μας γραψει εντυπωσεις μηπως και καταληξουμε και εμεις οι νεοι...:)
  9. dimi

    iPhone 3G / 3GS

    No need to panic, το ιδιο εκανε και σε μενα την πρωτη φορα που εκανα εγγραφη. Κανε την διαδικασια απο την αρχη με προσοχη περιμενοντας το i tunes να επεξεργαζεται τα στοιχεια και θα δεις οτι θα εισαι ok.
  10. dimi

    iPhone 3G / 3GS

    Νομίζω οτι για μια τέτοια high end συσκευή ο 1 χρόνος είναι λίγος anyway.
  11. dimi

    iPhone 3G / 3GS

    και εμενα 1 χρονο εγγυηση μου ειπαν οταν το πηρα... καταστημα cosmote (16gb 3GS)...
  12. Καμοια προταση για κομψή θηκη του 3gs ? Το πηρα σε λευκο και κανοντας μια βολτα στα μαγαζια (fnac πλαισιο etc.) βρισκω μονο τις μαυρες απο σιλικονη και κατι χρωματιστες που πρεπει να εισαι ο .. elton john για να τις επιλεξεις...:lol:
×
×
  • Create New...