Jump to content

mixtri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14.122
  • Εγγραφή

  • Days Won

    57
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mixtri

  1. mixtri

    Nova 4G

    Γενικότερα στη Μαγνήσια η Telestet ( 🙂 ) έχει παντού κάλυψη σε εξωτερικό χώρο. Σε εσωτερικό κάνεις προσευχή.
  2. mixtri

    NOVA 5G

    Ναι ομως να κανείς τεστ χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας 🙂 powerbank δώρο.
  3. Όχι δεν έχουν. Δε γίνεται να έχουν παντού. Ρεαλιστικά μιλάμε.
  4. H Qualcomm έχει φοβερά μόντεμ. Αλλά πάντα βασίζεται στο γεγονός ότι οι κατασκευαστές θα βρουν σύστημα ψύξης. Εκεί ο Ταϊβανέζος νικάει γιατί ο στόχος είναι να μην κάνει throttle. Βέβαια στο FR2 να πω την αλήθεια η ΜΤΚ θέλει δουλειά στις επιδόσεις αλλά στην FR1 είναι οκ.
  5. Φοβερό ότι η Vodafone έχει +10dB λήψη σε υψηλότερη συχνότητα. Δε μπορώ να γνωρίζω τι ρυθμίσεις κάνουν στο EIRP αλλά μετρήσεις σαν κι αυτές φαίνονται περίεργες. Μα είναι λογικό με αυτό το σήμα.
  6. mixtri

    5G NR

    Με ποια συσκευή έχεις τέτοιο Combo?
  7. mixtri

    5G NR

    Το down detector εκτίμηση παρουσιάζει. Ναι, έχουμε ενεργοποιήσει κυψέλες 120ΚΜ. Μπορείς να το δεις και στο χάρτη. Το πρόβλημα στην Αυστραλία είναι το ρεύμα. Εκεί που βλέπεις κενά στους δρόμους δεν υπάρχει ρεύμα. Έχουν κάνει τώρα μια σχεδίαση με μπαταρίες και high energy saving low-band radios και energy saving basebands τα οποία θα τα τοποθετήσουν σε οδικούς άξονες της Αυστραλίας. Ο στόχος είναι να λειτουργούν με ελάχιστη ηλιοφάνεια. Είναι ΔΥΣΚΟΛΗ η Αυστραλία, στην πραγματικότητα η κάλυψη είναι πολύ καλή.
  8. mixtri

    5G NR

    Μιας και έφερες την Αυστραλία στο παιχνίδι, εκεί έχουν ειδικούς κανόνες EIRP για κάλυψη στην επαρχία - τερματίζουμε τα radios. Γενικά η κάλυψη μπορεί να σου φαίνεται "χάλια" αλλά στην πραγματικότητα σε κατοικημένες περιοχές είναι ΑΨΟΓΗ αλλά και στην επαρχία. Όπου δεν έχει κάλυψη είναι κάτι έρημοι. Για εκεί αξίζει δορυφορικό αν κινείσαι σε κουλά μέρη, συμφωνώ.
  9. mixtri

    5G NR

    Tα mediatek είναι τα πιο ψυχρά chipsets. Απλά να ξέρετε 🙂 Τα Exynos είναι τα πιο θερμά αλλά έχουν καλύτερη ανοχή.
  10. mixtri

    5G NR

    Βλάβη είχε 100%. Βέβαια δε θα έπρεπε αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Την περίπτωση να έχει αποσυμφόρηση το δίκτυο στην περιοχή και γύρω δεν τη θεωρείς;
  11. Από τα στατιστικά πάντως θα έπρεπε να έχεις καλύτερες ταχύτητες... Παίρνει εξωτερική κεραία το συγκεκριμένο router;
  12. H cosmote εκεί δεν έχει καλή κάλυψη. Οπότε η Β20 είναι μονόδρομος. Σε συνδυασμό με την κίνηση καλή τύχη... Ε κάτι θα κάνουν δε μπορεί...
  13. mixtri

    5G NR

    Την ειχα κάνει βράδυ τη διαδρομή που λες και θυμάμαι ότι έβλεπα συνεχώς μια γραμμή σήμα ή εκτός δικτύου. @Notus Ουσιαστικά εκεί θα έχεις και SA. Ν78 μπαίνει αρκετό. Και στα δικά μας στο Σωρό.
  14. mixtri

    5G NR

    Στη Χαλκίδα γαζωνει η κοσμοτε. Απίστευτη κάλυψη και χωρητικότητα. Ειδικά σε κάλυψη δε ξέρω τι έχουν κάνει αλλά είναι τέρμα παντού. Πολλά cells. N78 όταν είχα διασχίσει την πόλη είχα παντού.
  15. mixtri

    NOVA 5G

    Εξαιρετικά! Νομίζω ότι θα είναι καλή φάση να δεις το broadband που δίνει η Nova με 100mbps ταχύτητα. Πλέον αξίζει με το παραπάνω. Θα βάλεις το router και ένα καλό σημείο και θα είσαι άρχοντας.
  16. mixtri

    Nova 4G

    H vodafone ήταν λίγο καλύτερη αλλά πάλι κουβα πήγαινε μόλις έφευγες λίγο βόρεια. Σημαντικά καλύτερη ήταν η κοσμοτε. Φαντάζομαι ότι έχει αναβαθμίσει κι όλας. Μονοπωλεί στο νησί και οι καταναλωτές θα είναι νευριασμένοι
  17. mixtri

    Nova 4G

    Θα μείνεις στη χώρα ή στο λιμάνι; Η νόβα είχε σημαντικά θέματα στο νησί αλλά έχουν περάσει και 4 χρόνια. Μπορεί να βελτιώθηκε.
  18. mixtri

    NOVA 5G

    Είναι απίστευτο το σημείο. Με τελεστετ το 1995 είχα πρακτικά κάλυψη στο 50% του νομού με αυτήν την κεραία σε συνδυασμό με την κεραία στη ΒΙΠΕ. Βόλο, Νέα Ιωνια, Μακρυνίτσα, Πορταριά, Άνω Βόλο, Άλλη Μεριά, Αγριά και παραλιακά σχεδόν σε όλο το νότιο Πήλιο, και προς την άλλη πλευρά Αλμυρό κτλ. Βέβαια έπαιζε και με άλλη ισχύ τότε και είχαν καλύτερο εξοπλισμό από ότι σήμερα στο GSM (1995 analog amplifiers by Ericsson σε σχέση με τα ταλαίπωρα Huawei σήμερα).
  19. mixtri

    5G NR

    Γιατί η vodafone έχει διαφορετικές ρυθμίσεις; Λέω μήπως; Τα τηλέφωνα δε τεσταρονται με όλα τα band combos. Άρα λογικό να υπάρχουν bugs.
  20. mixtri

    5G NR

    H B20 είναι στη μικρότερη προτεραιότητα σύμφωνα με τη SIB2 στην Κοσμοτε. Αν το τηλέφωνό σου δεν κάνει cell reselection για κάποιο λόγο πρέπει να το δεις και με άλλη συσκευή. Αν το πρόβλημα επιμένει να δηλώσεις βλάβη σε κάποιο σταθμό που το κάνει και θα το δούνε. Πολλές φορές οι ρυθμίσεις δε λειτουργούν όπως είχαν προβλέψει, ειδικά όταν η συσκευές δίνουν συγκεκριμένο measurement report. Έχω δει άπειρες φορές σε Qualcomm chipsets σε energy saving mode (το οποίο κάνει kick in whenever) να αρνείται να μετρήσει sib από άλλες συχνότητες και να αποτυγχάνουν τα reselections. Ειδικά αν έχετε dual sim. Έχω δει ακόμα και μισή ώρα energy lock mode σε Β28 και υπήρχε συχνότητα με rsrp -78dBm B1...
  21. mixtri

    5G NR

    Ο φόρτος και η παρεμβολή δηλαδή δεν παίζουν ρόλο? Μόνο rsrp;
  22. mixtri

    5G NR

    Δεν ισχύει αυτό, δεν έχει η μισή Ελλάδα τόσο χαμηλό rsrp. Επομένως συμφωνούμε ότι σε αυτές τις περιοχές η κάλυψη δεν είναι επαρκής και χρειάζονται νέοι σταθμοί.
  23. mixtri

    5G NR

    Να σε κρατήσει σε Β20. Πολύ χαμηλό σήμα για Β3. Είναι καθαρά θέμα χαμηλού σήματος ότι σας κρατάει σε Β20. Το να κρατάει χρήστες σε Β3 με -116dBm δεν είναι λογική. Από ότι φαίνεται λειτουργεί όπως πρέπει και απλά πρέπει να γίνει πύκνωση δικτύου. Απλό και κατανοητό.
×
×
  • Create New...