Jump to content

filiatrinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filiatrinos

  1. Γεια σας τελικα αξιζει να το αγορασω,,,εχει πολυ μικρη διαφορα τιμης απο το x10 mini και ειμαι σε διλημμα....ποιο απο τα δυο!!!γενικα καποιο οικονομικο android θελω να παρω!!! το Mini μου πεφτει καπως μικρο...θελω να μαθω ειναι παροιμια στην αξιοπιστια...στο touchscreen κλπ.. Μπαταρια εχει ενσωματωμενη σαν το mini??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  2. Οι αποψεις διίστανται αναλογα την περιπτωση...εμενα προσωπικα με συνδεσε παρα πολυ γρηγορα εννοω σε 17 μερες απο την ημερα την αιτησης ε και η ταχυτητα μου ειναι αψογη 16,059 Mbps και ολα καλα!!!εγω εχω απλα μονο ιντερνετ οχι double play...Παγκρατι μενω! Παντως στο χωριο μου εμαθα (μιας και δεν κατοικω εκει ) οτι επειδη τελευταια εχει παει η wind,κανει γυρω στον μηνα να σε συνδεσει αλλα το τηλεφωνο μια χαρα ...η ταχυτητα στο ιντερνετ επισης πολυ καλη εν συγκριση με το connx του οτε που κλασσικα ειναι μονοπωλιο σε ολη την περιφερεια το μονο προβλημα οτι καποιες στιγμες κανει στιγμαιες αλλα ξανα συνχρονιζει..επομενως μια χαρα η wind βεβαια μπορει καποιο αλλοι συνδρομητες να ειχα προβληματα απλα την δικη μου περιπτωση αναφερω!
  3. Γεια σας μετα απο 6-7 μηνες χωρις καλο κινητο τηλεφωνο εννοω γενικα 3G wifi κλπ σκεφτομαι να παρω ξανα κατι ...σαν χρονια κολλημενος με τα νοκια!!!λειπον λεω για το Nokia C3-01 "Touch & Type" μιας και δεν ειναι εποχες να δωσω περισσοτερα χρηματα οπως παλια...τελικα ειναι οκ εννοω στην λειτουργια του κλπ αλλα...αν καποιος το εχει ας μου απαντησει εδω!!!ευχαριστω...
  4. Εγω εχω την Panasonic DMC-TZ10 τσουζει λιγο στην τιμη της αλλα ειναι παρα πολυ καλη!!!λιγο μεγαλη σε διαστασεις αλλα το αποτελεσμα δινει ρεστα...την τσεκαρα και σε ταξιδι μου στο εξωτερικο φωτογραφιες απο το αεροπλανο κλπ με το 12x οπτικό zoom κανενα προβλημα!
  5. Δεν ξερω τι προβληματα εβγαλε το κινητο σε αλλους αλλα σε εμενα απο τον ιουλιο που το εχω ολα πανε καλα και σημα και η ανοιχτη ακροαση (πανω στο μηχανακι μιλαω και με ακουνε κανονικα) hands free δεν ειχε στο πακετο...απλα samsung παιρνει...ναι Microsd παιρνει σαν τις καρτες που παιρνουν τα νοκια...ειχα και το s 3112 αλλα δεν μου αρεσε και το πουλησα...αυτο μεχρι στιγμης δεν εχω σκεφτει να το δωσω!! για dual sim και με 80 ευρω που το ειχα παρει το καλοκαιρι ειναι μια χαρα σχεση τιμης - λειτουργιας κλπ
  6. Thanks λεω να το ρισκαρω και να κανω αιτηση...για να με συνδεσουν μεσα στο σεπτεμβριο!
  7. Λογω μετακομισης πηγα στην εταιρια που ειμαι για να μεταφερο το adsl ιντερνετ αλλα μου ειπα οτι δεν μπορω γιατι πλεων vivodi kai on telecom ειναι ενα....και ετσι αποφασισα να κανω μια συνδεση σε εναν νεο παροχο και σκεφτομαι στην wind (εχει τις καλυτερες τιμες απο ολες τις αλλες) τι λετε να κανω τη συνδεση???,δινει καλες ταχυτητες στον νεο κοσμο???βασικα μονο ιντερνετ θα βαλω...δλδ το wind - Tellas adsl ...εως 24/1 Mbps η προσφορα ισχυει για 15,40/μηνα για ενα χρονο ..παιρνω το usb internet για 2 μηνες? απο οτι καταλαβα αν παει κατι στραβα με την συνδεση σου το μονο ακυρω ειναι οτι ενω αλλες εταιρια σου ζητανε 70 ευρω για να φυγεις πριν τελειωση το 12 μηνο η wind σου ζηταει πολλα περισσοτερα...
  8. Στο Νokia E55 με πολυ κοπο το εγκατεστησα εναν χαρτη οπου τον ξεκλειδωσα κανονικα αλλα ενω ανοιγει η εφαρμογη φορτωνει τον χαρτη δεν εχει ποιασει σημα το gps..λετε να αργει? αν καποιος φιλος απο εδω ξερει κατι ας μου απαντησει ...ευχαριστω!!!
  9. οχι δεν φοράω...το μηχανακι ειναι μαμισιο εντελως!!! Απλα ειναι το πρωτο μου μηχανακι ..και δεν εχω ειχα αλλο για να εχω μετρο συγκρισης στην καταναλωση!!!
  10. Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του Nokia Ε55...(πριν ειχα το Ν79 αλλα ειπα να αλλαξω) ερωτηση υπαρχει περιπτωση να παρει χαρτες...προσπαθησα να βαλω το sygic αλλα τπτ...αν καποιος φιλος ξερει ας ποσταρει...ευχαριστω!
  11. Γεια σας,δουλευει στο Nokia E55 γιατι εκανα ολα τα βηματα καλα και στη ενεργοποιηση δεν παιρνει με τπτ το κωδικο απο το KG (edit Οκ τα καταφερα αλλα σημα το gps δε βλεπω να δινει...εχω ξεκλειδωσει το χαρτη αλλα τπτ) ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ 3 ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ?? ΜΕ 3 ΦΑΚΕΛΟΥΣ ME TO KAΘΕ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ 4 MLM?? ΤΑ MLM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΣΑ???
  12. Εχω κανει καλη καταθεση...σε επισκευες κλπ και το εχω σε αρκετα καλη κατασταση για τα χρονια του,δε σκεφτομαι να παρω αλλο,οσο κρατησει!!! δεν ξερω ποσο καινε τα 125cc & τα 135cc αλλα στανταρ λογο οτι ειναι μαμα 97cc θα καιει λιγοτερο...περι αξιοπιστιας ναι τα παλια ειναι σκυλια!!!αστα στις μερες μας τοσο που εχει φτασει η βενζινη το ποσο καιει καθε μεταφορικο μεσο ειναι το πρωτο και βασικο που κοιτανε ολοι!!!
  13. Εγω ενα honda astrea grand εχω μοντελο 1993 (φυσικα εχω ριξει καποια χρηματα γιατι 17,5 χρονια δεν ειναι και λιγα) εχω κανει επισκευη μοτερ κλπ και κυλινδροπιστονα και ευτυχως ολα πανε καλα....τελευταια μου εβγαλε προβλημα με τα ρευματα αλλα το εφτιαξα κ αυτο!!!παντως πολλοι φιλοι,μου λενε να παρω κανενα παπακι καινουργιο αλλα δεν το σκεφτομαι καν...μια χαρα ειναι ''το καινουργιο ειναι ωραιο αλλα το παλιο ειναι αλλοιως''
  14. Έχψω το κινητό αυτό 3 μήνες και είμαι πολυ ευχαριστημένος...εμένα η μπαταρία κρατάει με λιώσιμο 3 μέρες...(γιατί μιλάω συνεχέια) έχει πολυ καλή ανοικτή ακρόαση...(καλύτερη απο το νοκια που έχω) όχι δεν νομίζω να κλειδώνει με κωδικό...
  15. Σκέφτομαι να αγοράσω την Panasonic Lumix DMC-TZ6 μιας και διαθέτω 200 ευρω για αγορά μιάς compact...και θέλω γενικά να δώσω βάρος στο οπτικό ζοομ παρα στα Mp...ε και αύτη τη μηχανή τη βρήκα σε καλή τιμή 186 ευρώ...αλλά γμτ γιατί δεν έχουν οι Panasonic ελλήνικο μενού??? τι λέτε αξίζει η tz6??
  16. καλα στο νεο καρτοκινητο δεν μπορει να σου δωσει καποιος χρονο ομιλιας??μεταφορα χρονου ομιλιας εννοω απο καρτοκινητο wind...επιχειρησα και τπτ!!!
  17. δεν ξερω τη παιζει...αλλα δεν λειτουργει σωστα η υπηρεσια στην νεα καρτοκινητη!!! απλα πηρα ενα τηλ 693χχχχχχ και χρεωθηκα και ειπα να τσεκαρω να δω σε ποιο δικτυο ανηκει αλλα τπτ...τεσπα!!!
  18. Ok Απλα στελνω μηνυμα και μου ερχεται απαντηση : Η υπερεσια ειναι διαθεσημη μονο για συνδρομητες καρτοκινητης wind...(και εγω στην wind δεν ειμαι με το πακετο νεα καρτοκινητη)
  19. Γεια σας ισχυει στο νεο πακετο με τα 1500 λεπτα και 15000 sms η υπηρεσια που μαθαινεις αν ειναι wind καποιος αριθμος... (εννοω αποστολη του αριθμου στο 1274)
  20. Πολυ καλο κινητο... πρωτα ειχα το SGH D880 αλλα δεν μου αρεσε καθολου...πηρα αυτο και κομπλε!!!μικρες διαστασεις,ελαφρυ,καλη μπαταρια κ.α
  21. Ολα ενταξει το πηγα πισω και πηρα αλλο ..τελικα ειχε προβλημα οντως!!!
  22. Γεια χαρα σε ολους αγορασα μεταχειρισμενο το κινητο αυτο απλα στις 3 ημερες που το εχω η θεση sim 1 δινει καλο σημα ...ενω η θεση sim 2 δινει σημα 1-2 γραμμες μονο...(εβαλα τις 2 καρτες sim αντιστροφα και ξανα η θεση sim 2 δεν δινει καλο σημα...εχω vd και cosmote) Στην συνεχεια πηγα να κανω επαναφορα αρχικων ριθμισεων...γιατι σκεφτηκα πως ισως πειραξα καμοια ρυθμιση μιας και το σκαλιζα...εκει δεν δεχοταν τον κωδικο 00000000 και βρηκα μια εντολη και πατησα που μηδενισε τον κωδικο κλειδωματος και οκ εβαλα τον αρχικο κωδικο και εγινε η επαναφορα αλλα το προβλημα παραμενει ακομη...αυριο θα το παω στο καταστημα που το αγορασα!!!!
  23. Μια ερωτηση παιδια...εχω μηδενικο υπολοιπο 0,6 σεντς για την ακριβεια!!! για τα 1500 λεπτα και sms πρεπει να στειλω πρωτα το sms και μετα να κανω ανανεωση???γιατι το στελνω και δεν παει...ή να κανω ανανεωση και αν το στειλω μετα...!!! Eυχαριστω πολυ!!! παω να κανω ανανεωση κλπ εχω να μιλησω προς WHAT'S UP πολλες μερες..περιμενα την απαντηση κλπ!!!
  24. Μπορει κανενας να μου πει αν αξιζει να βαλω δακτυλιδι στην κεφαλη?μου εφαγε τις στροφες και το μπουζι βιδωνει...ποσο κοστιζει μια καλη ιμιτασιον κεφαλη...πρεπει να αγορασω και βαλβιδες ελατηρια?
  25. Ε λογικα θα υπαρχουν!!! αναλογα την τσεπη του καθενος... --εγω τα αυτοκολλητα κ το σημα θελω να βρω μονο (του astrea)Ποσο λετε να εχουν?
×
×
  • Create New...