Jump to content

puntog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About puntog

  • Ημ. Γέννησης 26/04/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    cosmote

puntog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. puntog

    iOS 8

    οχι καινουριο φτου φτου δεν ειχε τπτ. Με το που εβαλα ιοs 8. θα κανω μια επαναφορα ρυθμισεων
  2. puntog

    iOS 8

    restore-set up as new εκανα οταν εβαλα την 8. Ομως την 8.0.2 την εβαλα OTA, παιζει ρολο? λες να κανω αλλη μια προσπαθεια
  3. puntog

    iOS 8

    Καλημερα παιδια, απο το που εβαλα το IOS 8 το δικο μου 5s κολλαει, συνηθως οι κλησεις, το facetime, landscape portrait? ειναι και σε εσας ή μηπως εχει καποιο προβλημα η συσκευη μου να την παω αμα ειναι ειναι 5 μηνων.
  4. Θα παω σε αυτο καλυτερα μωρε 74ε το πλαισιο, ειναι και αυτο dual. Τι παραπανω μπορει να μου προσφερει archer D5
  5. Ωραιο φαινεται παιζει και 5gh, δεν ειναι πολλα τα 100ε για tp link ομως? αξιζουν?
  6. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας να αλλάξω το ZTE της connx τα έχει παίξει. Έχω ένα iMac ένα laptop iPad και κινητό. Τον ασυρματο σκληρό δεν τον έχω ούτε διαμοιράζω, και ούτε με πολύ ενδιαφέρει μελλοντικά. Κάνω χρήση FaceTime μεγάλη το κυριότερο μου και απλή πλοήγηση τίποτα άλλο. Έχω 24 άρα και ίσως βάλω τη 50 άρα ίσως. Ας πούμε ένα budget 70€ +- 20 δώστε μου δυο τρεις επιλογές σε αυτο το ευρως τιμών. Υπόψην μένω 400 μέτρα από τον ΟΤΕ Αγ Γεωργίου και κλειδώνω 20++ Linksys λένε τίποτα; Η όχι πια? draytek vigor fritz?
  7. Δυστυχως το kaizer δε το εχει το black edition, το εχει το Phonegallery ειναι και πειραια κοντα μου, κατοπιν παραγγελιας βεβαια, ειναι αξιοπιστο το εν λογο μαγαζι?
  8. Ευχαριστω πολυ, και γω το kaiser σκεφτομουν, τωρα εψαχνα και χρωματακι βεβαια, ηθελα το black edition, απο οσο εχω καταλαβει η διαφορα με το Mist ειναι το εχει το καπακι και καλα δερμα απο πισω?
  9. Καλημερα παιδια, μετα απο χρονια απουσιας μου, θα θελα τη βοηθεια σας, ηθελα να ρωτησω για σκρουτζομαγαζα, τι παιζει με τις τιμουλες 300ε, αν ειναι αξιοπιστα, και απ' οτι βλεπω υπαρχει τοπικ, εχει παρει κανεις προσφατα απο καποιο απ αυτα, θελω να αποκτησω το S4 μετα απο χρονια συμβιωσης με Iphone, η καποιος να μου προτεινει εστο με πμ ενα μαγαζι που ειναι οκ
  10. puntog

    iPhone 4

    Καλησπέρα παιδιά, μια φίλη μου έφερε ενα iphone 4 απο αμερική και εχει την αμερικανικη σιμ, μπορείτε να μου στείλετε το λινκ με της οδηγίες για jailbreak?
  11. Καλησπέρα και πάλι. Εχω το curve 8520 χωρις BIS, εσβησα το documents to go καταλαθως απο τι memory stick και τωρα δε μπορω να το επαναφερω. Επισης η εφαρμογη appworld για Ελλαδα δεν γινεται δεκτη σταματαει στο 90% και λεει code 907.... Τι κανω τωρα?? Ουτε appworld μπορω να εχω και ουτε να ξαναπερασω το documents to go... Δε μπορω να το ξαναβρω? ουτε εχω κλειδια στο κουτι της συσκευασιας
  12. Καλησπερα, καταλαθως εσβησα το document to go απο το curve μου και απο την memory stick πως μπορω να το ξαναβρω?
  13. Εδω και καιρο βλεπω και εγω σε HD2 edge περιοχη ορια πειραια με κερατσινι.
  14. Το touchscreen τελικα μου το επισκαυαζει και το 9v**ο με 100 ευρω απο 230 που ζηταει η ace!! Tι λετε? γνωριζω ειναι καλο μαγαζι και επαγγελματιες!
  15. Ναι δυστυχως πηρα και γω τηλ. και μου ειπαν και μενα 230 και οτι δεν εχει, αλλα δε μου εδωσαν σαφη ημερομηνια μου ειπαν παρε μας απο δευτερα!! Δεν ειναι λιγο ακριβα? Απο ebay τι λετε να φτιαξουμε μονη μας, στο iphone ηταν ευκολο το εγχειρημα εδω ομως οχι τοσο, και επισης ειναι γνησια τα digitizer ??
×
×
  • Create New...