Jump to content

Akis_smp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Akis_smp's Achievements

  1. Έχει άλλο modem νομίζω η σειρά 6 σε σχέση με την 7 και την 8. Δυνατότητα υπάρχει απλά ακόμα δεν την δίνει η Google.
  2. Ερώτηση έκανε ο φίλος νομίζω. Δεν δουλεύει το 5G ακόμα σε p6 ούτε με beta.
  3. καλήμερα! Πραγματικά σήμερα πέρασα και Εθνική και Πειραίως επιτέλους.
  4. το ιδιο προβλημα εχω και εγω . μου δεχεται Alpha Bank αλλα οχι Πειραιως και Εθνικη ενω στο κινητο ειναι περασμενες κανονικα.
  5. Αυτο ακριβως εχω κανει. Τις Alpha Bank τις πηρε αμεσως. Πειραιως και Εθνικη δεν θελει με την καμια. Μονιμος βγαζει το παρακατω error ενω τα στοιχεια ειναι ολοσωστα.
  6. Καλησπέρα. Εννοεις να τις περάσω στο https://pay.google.com/ ? Γιατι ειναι περασμενες κανονικα και της Εθνικης και της Πειραιως. Και στο app wallet του κινητου ειναι περασμενες κανονικα αλλα δεν θελει με τιποτα να τις στειλει στο ρολοι. Πως στις εμφανισε στο ρολοι μονο του? γιατι στην εφαρμογη στο ρολοι google pay μου εχει απλα το + για να βαλω καρτες και μετα με στελνει στο κινητο για να ολοκληρωσω την διαδικασια.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του ρολογιού. σας έχει τύχει να μην μπορείτε να περάσετε κάρτες της Εθνικής και της Πειραιώς στο google wallet στο ρολόι ενώ είναι περασμένες και λειτουργούν κανονικά στο κινητό? Μόνο της Alpha πέρασαν απροβλημάτιστα. στις άλλες όλο βγάζει και καλά πρόβλημα με τα στοιχεία της κάρτας.
  8. τι εννοεις να προσθεσεις ελληνικες λεξεις στο πληκτρολογιο? γιατι τωρα σε εμενα πανω πανω στο πληκρτολογιο μου βγαζει τις suggested στα ελληνικα κανονικα
  9. ξερει κανεις να μου πει τις ρυθμισεις για τα MMS καθως με το μυνημα δεν εγινε τπτ ?
  10. σε ευχαριστω για την απαντηση.. επειδη το τηλ ειναι ιταλικο αξιζει να παω σε ενα νοκια care να μου περασουν καποιο αλλο ελληνικο firmware η δεν παιζει σημασια εν τελη? edit : απαντηση απο support του viber When using Windows Phone you may encounter sporadic delays in receiving call notifications. This is a known issue that is caused by Microsoft’s push servers. We have developed a built-in bypass feature that should prevent you from missing future notifications if you have already experienced the delay once. However, we cannot guarantee that this will bypass the Microsoft issue every time. We apologize for any inconvenience. Best Regards, Oliver S. Viber Support Team
  11. νεος χρηστης και εγω απο σημερα.. (930 orange) απο το kinito.gr. πρωτες εντυπωσεις .. ζεστενεται αλλα οχι σε βαθμο που δεν μπορεις να το κρατησεις.. viber και whatsapp πολυ απλα δεν λειτουργουν οπως πρεπει... επισης για καποιο λογο δεν μπορω να κανω folders.. δλδ σερνω ενα πλακακι πανω σε ενα αλλο και δεν γινεται τπτ απλα αλλαζουν θεση.. θα συνεχισω με τις εντυπωσεις μου οσο περναει ο καιρος.. http://i170.photobucket.com/albums/u262/Akoulis/wp_ss_20140909_0001-1.jpg
  12. ναι το εχω καταλαβει πλεον φιλε μου
  13. Οκ. Απλά να ξέρεις ότι αυτά τα χρώματα θα τα βρεις μόνο μέσω ίντερνετ-σκρουτζ (συνήθως δεν είναι Ελληνικά) καθώς δεν υπάρχουν στα ελληνικά καταστήματα.
  14. σε ευχαριστω για την απαντηση..δυστυχως ειμαι ατομο κυριως που διαβαζει παρα γραφει γι αυτο δεν εχω προσβαση στις αγγελιες.
  15. σε ευχαριστω φιλε μου και η τιμη σου καλη ειναι απλα θελω το πρασινο ή το πορτοκαλι
×
×
  • Create New...