Jump to content

rivers15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rivers15

  1. Καλό ξημέρωμα και ας κερδίσει ο πιο τυχερός myphone-r !
  2. Καλημέρα σε όλους,καλές γιορτές και καλή μας επιτυχία!
  3. Καλό καλοκαίρι παιδιά και καλή μας επιτυχία
  4. Το καλύτερο δώρο για τις ατελείωτες ώρες στο στρατό!!:D
  5. παιδια να ρωτησω και εγω κατι.απο την αριστερη πλευρα του κινητου μου φαινεται οτι η πλαστικη προσοψη οταν την αγγιζεις με λιγο περισσοτερη πιεση οτι κανει ψιλοθορυβους σαν να μην εχει κουμπωσει καλα πανω στο σωμα του κινητου,σαν να χανει λιγο, απο την πλευρα αυτη (κυριως στο σημειο που ειναι το πληκτρο αυξομειωσης της εντασης.σημερα τσεκαρα και ενα ντεμο και παλι συναντησα το ιδιο θεμα.μπορει καποιος να το τσεκαρει να μας πει μηπως ειναι ιδεα μου και κανω εγω λαθος.
  6. μαλλον θα το αφησω οπως λες και θα περιμενω να δω με καποια νεα αναβαθμιση.ευχαριστω
  7. χαιρομαι nxbest που το ακουω αλλα εχω περασμενη την τελευταια αναβαθμιση.παντως λιγο που το ψαχνω τωρα ο ηχος προερχεται απο το πανω μερος του κινητου και αναποφευκτα ακουγεται λιγο και στις κλησεις.απλα nxbest ανησυχω λογω του τελευταιου firmware που εχω και υπαρχει ο μικρος θορυβος οπως του αεκαραολε.εσενα σταματησε μετα απο αναβαθμιση ? ?
  8. παιδια καλησπερα.ειμαι και εγω κατοχος n95 γαλλικο απο γερμανο με καρτα μνημης 512.ολα καλα μεχρι στιγμης εκτος απο το μικρο θορυβο στον οποιο αναφερεται ο φιλος αεκαραολε.παρατηρω οταν ειναι στην αναμονη σταματαει. αλλα μελη το εχετε παρατηρησει ? ?μηπως ειναι θεμα firmware(εχω την τελευταια εκδοση) η του lan η θελει αλλαγη ?? ευχαριστω
×
×
  • Create New...