Jump to content

thamnos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by thamnos

  1. thamnos

    OnePlus 2

    Ψάχνοντας για το πρόβλημα που είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες και αφού διάβασα πολύ και έβαλα και άλλη rom, έχω ακόμα το ίδιο πρόβλημα (σήμα). Φοβάμαι μήπως φταίει οτι είναι το A2001 δηλαδή chinese version. παρακαλώ την γνώμη σας.
  2. thamnos

    OnePlus 2

    οχι εχω cosmote. ειμαι θεσσαλονικη
  3. thamnos

    OnePlus 2

    Έχω και εγώ ενα op2 περιπου μια βδομάδα. αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το σημα του κιν. δεν έχω καλό και συχνά χάνεται. πηρα σήμερα την 2.1.1 αλλα δέν το δοκίμασα ακόμα. έχει κανείς άλλος ιδιο πρόβλημα? λέτε να είναι απο software. να αλλάξω καμια rom? έχω το Α2001 64GB 4GB RAM
  4. έχω βάλει την [Cool3D Sense 3.0][19 Sep]Cool3D AceS v3]. το full wipe το κάνεις απο το recovery; αν ναι τοτε πρέπει να το έκανα γιατί το γράφει στον οδηγό για custom rom. τώρα θα εγκαταστήσω ""Stock Hboot users flash Stock_Hboot.zip after installing the Rom.zip"" για να δώ αν τι θα γίνει . partition έκανα απο το recovery και το έλενψα με το easus που λέει στον οδηγό για partition. στο πρόγραμα μου το έβγαζε σαν ext3. τώρα ανοίγει το κιν αλα δεν μπορώ ούτε μνμ να διαβάσω. memory full. η rom που έβαλα έχει ελληνικά; γιατι δεν τα βρήσκω.
  5. Προσπαθώ να βάλω μια καινούρια rom.έβαλα πάνω την cool3d v2 και το κιν σέρνεται. δεν έχω ούτε ένα mb κενό. (hboot 6.93.1002) γράφω τα βηματα που εκανα για να μου πείτε που εκανα λάθος. είχα την stock 2.3 και έκανα τα βήματα απο την σελίδα 202. είμαι πλέων s-off και root. μετά μέσα απο το recovery έκανα partition (είχε την ειλογή αυτήν) και έβαλα στην κάρτα την cool3d v2 και έκανα τα βήματα για εγκατάσταση απο την πρώτη σελίδα. έκανα reboot και μπήκε στην rom με δυσκολία και μου λέει οτι έχω 0.88 mb κενά. τι κάνω???
  6. Προσπαθώ να βάλω μια καινούρια rom. δέν ξέρω πως εγκαθιστώ την cm7 r2 και έβαλα πάνω την cool3d v2 και το κιν σέρνεται. δεν έχω ούτε ένα mb κενό. νόμιζα οτι το είχα κάνει ext3 αλλα μαλλον όχι. τώρα? αν μου στείλει καποιος ένα π.μ. με τα βηματα που πρέπει να κάνω για να στρώσει. ευχαριστώ.
  7. Γεια σας. Αφού ξεπερασα το πρόβλημα με το βιντεο κανοντας απεναφορά το κιν και βάζοντας την επισημη 2.3.3 δεν εχω καταλάβει άλλη διαφορά εκτός απο 2 προβλήματα που αντιμετοπίζω. η μπαταρία κρατάει περισσοτερο αλλα στο 15% μου βγάζει το μηνημα και μετά απο ένα λεπτό κάνει απενεργοποιηση ενώ πριν κρατούσε κανα 5ωρω ακομα. και το δεύτερο ειναι οταν έχω το κιν στην τσέπη ''σχεδόν πάντα'' και χτυπάει οταν το τραβάω για να το βγάλω κάνει αποριψη την κλήση. θέλω να πώ οτι και σε επαφή με το υφασμα της τσέπης πέρνει εντολές.
  8. Γεια σας. εχω ένα πρόβλημα με το κιν απο χθές. πήγα να βγάλω βίντεο με φλάς και δεν μπορούσε να το ανάψει και ούτε μπορούσα να βγώ απο την εφαρμογή. το κιν ήταν ζεστό. εβγαλα την μπαταρία και το άναψα αλλα τιποτα. και δεν τραβάει καν βίντεο. η καμερα δουλευει κανονικά και με το φλας. και ο φακός. να κάνω αναβάθμηση στην επισημη 2.3 μπας και σιαξει ή να το πάω για service πρώτα; γενικά το κιν ζεστένεται οταν ανάβω wi-fi ή το 3g.
  9. Προσπαθώ να κάνω root αλλα μου εβγαλε fail και μου λέει οτι έχω καινουριο firmwear. τι κανω τώρα; ακολούθησα τα βήμματα απο τον οδηγό.
  10. Γειά σας. είμαι ενας νεος χρήστης του android. εχω desire κανα 2μηνο. εχω διαβασει τους οδηγους στην αρχή αλλα έχω κάποιες απορίες. προσπάθησα χθες να κανω root απο τον οδηγό. πώς μπορώ να καταλάβω αν το κατάφερα; δεν βλέπω καμιά διαφορά. λέω να βάλω την RCMIX v1.8. να ακολουθήσω τον οδηγό ''Πως εγκαθιστούμε μια custom rom στη συσκευή''; πρέπει να ειμαι s-off για να βάλω μια rom; απο το Link τις 1.8 μου δίνει δύο αρχεία ποιό ειναι για μένα και ποιά η διαφορά τους. ευχαριστώ
  11. Καλημέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει σε άσπρο με amoled οθόνη? Πήγα στο πλαίσιο αλλα δεν είμαι σιγουρος για το τύπο τησ οθόνης. πάντος πίσω στο κουτί δεν έγραφε amoled παρα μόνο οθόνη αφης 3,7 . ο πωλητης μου είπε οτι είναι amoled. λίγη βοήθεια...
  12. Είδα και εγώ την ενημέρωση των χαρτών αλλα δεν μπορεί να την κάνει. Ξεκινάει και μετά απο 10 δευτερόλεπτα μου γράφει οτι απέτυχε.
  13. Εννοώ οτι χτηπούσε το κιν μια φορά και σταματούσε ή γινοταν σίγαση. χωρίς να εχω τον αισθητήρα ανοιχτό. αυτό το έκανε λιγες φορές. μετά σταμάτησε, ολα καλά. η μπαταρία???
  14. άλλο πρόβλημα και αυτό. Μετά την αναβάθμιση που έκανα το κιν μου έχει βάλει αυτόματα στο αθόρυβο μερικές κλήσεις και σήμερα μου έδειχνε φουλ μπαταρία και μετά από ένα λεπτό μια γραμμή και μετά ξανά μου έδειχνε τρεις. Μακόιγ βοήθεια...
  15. Και το δικό μου 03 έχει. μπορεί να μην κάνει για νέα μοντέλα. εγω εχω και το 8910i αθάνατο και εχει 10 δλδ filand οτι λεει και ο κατάλογος. και να ξέρετε οτι δεν εχουμε ακόμα ανταλακτικά για μας. έσπασα το μπροστινώ τζάμι (μαγκιά) και δεν υπαρχει πρόσοψη ακόμη.
  16. Πέρασε μια βδομάδα με το κιν στα χέρια μου και ολα καλα. πολύ γρήγορο τέλεια οθόνη και η μπαταρία πάει τρεις μέρες με αρκετή ομιλία. το μόνο που εχω πρόβλημα είναι το gps. δεν κατάφερα να το κάνω να κλειδώσει. εχω ενεργοποιημένο το a-gps αλλά τίποτα (5 λεπτά περίμενα). ξέρουμε που ειναι η κεραία; και αν σε cosmote επιλέγουμε 1. cosmote gprs 2. cosmote mms-gprs ή κάποιο άλλο για την σύνδεση του a-gps. ευχαριστώ.
  17. Καλησπέρα. ειμαι και εγω εδω και 2 μέρες κάτοχος του Ν86. πολύ καλό με την μπαταρία να αντέχει 1 μέρα με συνεχές πείραγμα (κάμερα, wi-fi, κ.α.). το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι να κλειδώσω δορυφόρους. Προσπάθησα αλλά τίποτα. Μάλλον κάνω και εγώ κάτι λάθος. Σαν κιν. ειναι πόλυ ωραίω.
  18. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Απο που ειναι κατασκευασμένα τα κιν σας? Πως μπορώ να δώ αν και το δικό μου ειναι παραεισαγωγή?
  19. Είναι η επιλόγη της καθαρότητας φωνής. Ρυθμίζεται μέσα απο τις ρυθμίσεις κλήσεων.
  20. Για πανε μια βολτα στο καταστημα ελευθεριου-κορδελιου. περασα πριν 2 μερεσ και ειχαν...
  21. Τα θέματα το Ν70 ειναι ιδια με τα αλλα S60 ή διαφορατικα? μπορω δηλαδη να βαλω απο 6600?
  22. Μια ερωτηση να κανω και εγω στους κατοχους του κιν. Σαν κατασκευη εχει καλο δεσιμο ή υπαρχη περιπτωση οπως στο 3230 να μπαινει σκονη απο παντου; ευχαριστω.
  23. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ W800. ΠΟΣΑ ΜΝΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝ? Συγνωμη για τα κεφαλαια.
  24. Το έχω και εγώ επιτέλους το 3230 μετά την αλλαγή που έγινε στο πρωτο που μου φέραν λογο καμένου pixel (νόμιζα πως ήταν σκόνη αλλα όταν έβγαλα την μπαταρία χάθηκε και μου φέραν καινούριο μετά απο 2 μέρες.) Σε αυτό ολα καλα.
  25. Τελικα το πηρα και εγω. τελειο ειναι το τηλ. απλοσ θελω αν μπορει καποιος να μου στειλει και εμενα το photographer 2.5 sto thamnos1985@yahoo.com.
×
×
  • Create New...