Jump to content

theodore__19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

theodore__19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και θέλω ένα smartwatch πως και πως για τα Χριστούγεννα!
  2. Το αγαπημένο μου κινητό! Το έχει ένα φίλος και έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Άκρως ερωτεύσιμο!:p
  3. Τελικά το ΗTC Desire είναι πολύ δυνατό. Πήγα χθες να πάρω το κινητό από την ΑCE για ένα πρόβλημα με κάτι γραμμούλες στην οθόνη (που είχα αναφέρει και παλιότερα στο forum), αλλά τελικά δεν βρήκαν τίποτα. Όλα είναι μια χαρά! Το χειρότερο όμως ότι ενώ μου εξηγούσε ο τεχνικός κάποια πραγματάκια, του έπεσε το κιν. από τα χέρια πάνω σε γυάλινο τραπέζι, με την οθόνη. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, τουλάχιστον δεν φαίνεται κάτι! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι AMOLED οθόνες αντέχουν όταν πέφτουν από ένα λογικό ύψος και ας μην είναι gorilla glass.
  4. Καλά μη νομίζεις ότι είναι κάτι τραγικό. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ παρατηρητικός για να το δεις. Επίσης, δεν το κάνει συνέχεια. Τώρα έχει σταματήσει. Για καλό και για κακό όμως θα το πάω, αφού υπάρχει εγγύηση.
  5. Όχι συνέχεια. Συνήθως γίνεται όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή. Τώρα το έβαλα στο 50% και έχει σταματήσει για την ώρα...
  6. Thanks! Πήρα πάντως και την ίδια την HTC και μου είπε ότι καλό θα ήταν να πάω το κινητό για service για να δουν αν πραγματικά παίζει κάτι, με την οθόνη. Όσο για το gps μάλλον κάποιο πρόγραμμα από το market, το μπλοκάρει.
  7. Έχω παρατηρήσει δύο πράγματα και ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο. Πρώτον: Όταν υπάρχει άσπρο φόντο π.χ. στα μηνύματα και στο μάρκετ, εμφανίζονται κάποιες μαύρες γραμμούλες πολύ βαθειά, σαν να τρεμοπαίζουν, που γίνονται πιο έντονες με το πάτημα της οθόνης. Αυτό γίνεται συνήθως όταν η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή. Δεύτερον: Το gps άλλες φορές κλειδώνει σε 3 δεύτερα και άλλες σε 5 λεπτά. Αυτά τα δύο αποτελούν πρόβλημα ή έτσι είναι το κινητό; Έχω στείλει email και στην ACE, αλλά δεν μου απάντησε κανένας. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...