Jump to content

kostis38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostis38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το παρακάτω τηλέφωνο. MLS IQ TALK ROCK 1450 Ψάχνω να βρω μπαταρία αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά. Το μοντέλο της μπαταρίας είναι KLB165N293 και το P/N 5834003780 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σας. Έχω ένα MLS IQ Talk IQ1300 το οποίο θέλω και πρέπει να το κάνω format αλλά δε ξέρω τον τρόπο. Σε ένα samsung της αδερφής μου πατήσαμε το volum+ & power οπότε άνοιξε ένα μενου και στη συνέχεια έγινε η δουλειά μας. Στο MLS προσπάθησα να κάνω το ίδιο αλλά δε γίνεται τίποτα. μήπως μου διαφεύγει κάτι? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας. Έχω το SAMSUNG S7582 GALAXY S DUOS και δε βρίσκω τον τρόπο να συνδεθώ απ'ευθείας με δορυφόρο γιά το gps. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γνψρίζετε πως μπορώ να κατεβάσω χάρτες. Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ πολύ. Λύθηκε το πρόβλημα.
  5. Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το samsung galaxy s duos και προσπαθώ απεγνωσμένα να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia x dual sim. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με βγάλει από τη δύσκολη θέση? Ευχαριστώ.
  6. kostis38

    Nokia X

    Καλά ε? Αυτό τι "μικρφόνου" το εκτέλεσα στα 6cm. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να φωνάζω γιά να με ακούνε. Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση ή κανά προγραμματάκι σχετικά με το μικρόφωνο?
  7. kostis38

    Nokia X

    Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ.
  8. kostis38

    Nokia X

    Καλησπέρα σας. Έχω να αντιμετωπίσω το εξής πρόβλημα. Έχω και χρησιμοποιώ το nokia c5-03 και αγόρασα το nokia x dual sim. Δε μπορώ και δε ξέρω πως να μεταφέρω τις επαφές μου(κάπου 400) από το c5-03 στο x dual sim. Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει ώστε να λύσω το πρόβλημά μου? Ευχαριστώ.
  9. impreza_sti οι φάκελοι στους οποίους αναφέρομαι έχουν δημιουργηθεί στο τηλέφωνο. Δε με χαλάει όμως αν μάθω και πως ονοματίζονται οι φάκελοι που δημιουργούνται στον υπολογιστή. Μήπως όμως δε φαίνονται οι φάκελοι που δημιουργούνται από τον υπολογιστή? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα σας. Έχω πάρει το nokia C5-03 και προσπαθώ να το μάθω. Θα ήθελα να μου πει κάποιος φίλος πως θα μπορέσω να δω τις ονομασίες των φακέλων που έχω δημιουργίσει στον φάκελο "Εικόνες και βιντεο" που βρίσκεται στην έκθεση. Έχω δημιουργίσει φακέλους, τους έχω ονοματίσει, εμφανίζονται, οι φωτογραφίες είναι ταξινιμημένες αλλά δεν φαίνονται οι ονομασίες τους!!! Ευχαριστώ.
  11. impreza_st καλησπέρα. Θα μπορούσες να μου πεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα και που μπορώ να το βρω?
  12. Καλημέρα. Το πλήκτρο του menu συνεχίζει να αναβοσβήνει παρά του ότι δεν υπάρχει μήνυμα αδιάβαστο ή κλήση αναπάντητη. Θέλω να κάνω το εξής: Να έχω σε ξεχωριστούς φακέλους τις εικόνες. Παράδειγμα: Σε ένα φάκελο να είναι οι εικόνες από το καλοκαίρι, σε άλλο οι εικόνες από τον χειμώνα, σε άλλο φάκελο οι εικόνες που αποθηκεύοντε από την κάμερα του τηλεφώνου καθώς και σε διαφορετικό φάκελο τα video. Δε ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πως το τηλέφωνο είναι πιό δύσκολο από αυτό που είχα (6290). Sorry αν σας ζάλισα αλλά δε ξέρω που αλλού να απευθυνθώ γιά πληροφορίες. Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα σας. Πριν από 1 εβδομάδα πήρα το nokia c5-o3 και έχω 3 ερωτήματα να θέσω. 1) Όταν είναι κλειδωμένα τα πλήκτρα μου αναβοσβήνει το πλήκτρο που με πάει στα menu. 2) Πως μπορώ να ανοίξω έναν νέο φάκελο? 3) Δε μπορώ να βρω το εικονίδιο της κάρτας μνήμης. Αυτά τα ολίγα και σας ευχαριστώ.
  14. Γειά σας. Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει πως μπορώ να μετατρέψω ένα αρχείο wav σε amr? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...