Jump to content

dark_paladin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dark_paladin

  1. Village για την V-max αίθουσα κι εγω.όπως είπε ο mikel αξίζουν τα extra χρήματα!όσο για άνεση τα Ster σίγουρα,γιατί αν θες άνεση στα Village, πρέπει να πας σε VIP αίθουσα(με την ανάλογη τιμή...)
  2. Άντζελα Δημητρίου: "Τιμώ πολύ τις παραδόσεις.Κάθε Πρωτοχρονιά κόβουμε γαλοπούλα!" (θέλωντας προφανώς να πει βασιλόπιτα...:P)
  3. αγαπητέ free77air, ότι αφορά το Déjà vu,το μυαλό μας είναι τόσο δυνατό και με τεράστιες δυνατότητες,που πολλές φορές να σε κάνει να νομίζεις ότι κατι που συμβαίνει εκείνη τη δεδομένη στιγμή,έχει συμβεί πολύ πριν.μπορεί ακομη και να αναπαράγει εικόνες που υπάρχουν στη μνήμη μας,αλλα όχι στην πραγματικότητα(πχ να θες κάτι δεις κάτι τόσο πολύ και να το βλέπεις,ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ εκεί,αλλα μόνο στο μυαλό σου.)Το μυαλό παίζει διάφορα και περίεργα παιχνίδια,ανεξήγητα πολλές φορές...
  4. αφού πρώτα συμφωνήσω με τον PMNEDM, θα ήθελα να πω πως αν η Ρόουλινγκ ήθελε να βγάλει χρήματα και τπτ περισσότερο,δεν θα ρίσκαρε να εκδόσει βιβλίο θέματος παρόμοιου με αυτό του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών,πιστεύω.Από την άλλη θα μου πείτε "αυτό πουλάει αυτη την εποχή" και με το δίκιο σας.Τι ήταν όμως αυτό που έκανε την σειρά "Harry Potter" να ξεχωρίσει,μαζι με λίγες ακόμα?Να σημειώσω ότι δεν επιχειρώ καμία συγκριση,απλά ο Άρχοντας ήταν ένα παράδειγμα και σεβαστή η γνώμη όλων σας εδώ.
  5. Για καλό και για κακό δες και τις ρυθμίσεις ήχου από τον πίνακα ελέγχου,μήπως είναι ενεργοποιημένη καμιά ρύθμιση από mic...
×
×
  • Create New...