Jump to content

michail

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michail

  1. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ο τηλεφωνητής απενεργοποιήθηκε..!!!
  2. Γεια σας, ενεργοποίησα σήμερα από φορητότητα ένα f2g αλλά δεν επιθυμώ να έχω τηλεφωνητή. Θέλω μόνο όταν είναι κλειστό ή κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ενημέρωσης όταν με καλέσουν. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος πως θα απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή? Επίσης τα 30 ευρώ που έχουν ισχύ ένα μήνα σαν νέος πελάτης, αν κάνω μία ανανέωση μέσα στον μήνα, θα προστεθούν και θα διατηρηθούν? Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας, ενεργοποίησα σήμερα από φορητότητα ένα f2g αλλά δεν επιθυμώ να έχω τηλεφωνητή. Θέλω μόνο όταν είναι κλειστό ή κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ενημέρωσης όταν με καλέσουν. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος πως θα απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή? Ευχαριστώ!
  4. Κάτω Πατήσια πάντως υπάρχουν περιοχές μόνο με κάλυψη GPRS και EDGE, ούτε κουβέντα για 3G και 4G. Σε επικοινωνία μου με τη vodafone, αναγνώρισαν το πρόβλημα λόγω "κατευθυντικότητας" των κεραιών και μου πρότειναν να μου δώσουν ένα μηχάνημα για full σήμα στο σπίτι μου που έτσι κι αλλιώς έχω wi fi. Για αναβάθμιση κεραιών ούτε λόγος...
  5. Ας δούμε κι αυτή τη φορά την τύχη μας....
  6. Ας είναι αυτη η συμμετοχή πιο τυχερή..!!!
×
×
  • Create New...