Jump to content

stitchakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stitchakos

  • Ημ. Γέννησης 13/02/1980

stitchakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια σημερα εβαλα το swype τα εκανα ολα σωστα εκανα και reboot στο κινητο το ενεργοποιησα και απο το εικονιδιο αλλα οταν πηγα να γραψω μολις γυριζα το τηλ σε οριζοντια θεση δεν υπηρχε καποιο πληκτρολογιο για να γραψω. καποια λυση???
  2. παιδια κατεβασα το προγραμμα του facebook αλλα δεν δουλευει με wifi. τι να κανω το εχει περασει κανεις για να μου πει, ευχαριστω.
  3. Ζευγάρι εξωγήινων συναντά ένα ζευγάρι γήινων και αποφασίζουν να κάνουν αλλαγή συντρόφων. Παίρνει ο γήινος γρήγορα γρήγορα την εξωγήινη και πάει σε ένα άλλο δωμάτιο. Στο δωμάτιο της γήινης έχουν αρχίσει τα προκαταρκτικά, βλέπει η γυναίκα(το) του εξωγήινου και του λέει -πω πω πάρα πολύ μικρο -ααα συγνώμη και αρχίζει ο εξωγήινος να τραβάει το αριστερό αυτί, βλέπει η γυναίκα το πράγμα να μεγαλώνει. του λέει -πω πω πάρα πολύ λεπτό -ααα συγνώμη και αρχίζει ο εξωγήινος να τραβάει το δεξί αυτί -τώρα μάλιστα και αρχίζουν Το πρωί παίρνει ο εξωγήινος τη γυναίκα του και φεύγουν Η γήινη με ένα πλατύ χαμόγελο λέει στον άντρα της το πόσο ωραία πέρασε το βράδυ και ρωτάει τον άντρα της το πως πέρασε -Τι να σου πω ρε γυναίκα η τύπισσα μου τράβαγε όλο το βράδυ τα αυτιά...
  4. τελικα εκανα εγκατασταση το XpressAlarm στη μνημη τηλ. και δουλευει μια χαρα ειναι πολυ καλο και στην εποχη που ζουμε πολυ χρησιμο.:ninja::ninja::D ευχαριστω και παλι τα παιδια που σπαταλισαν το χρονο τους για να μου απαντησουν.
  5. παιδια εγω θα το δοκιμασω το βραδυ, πρεπει τωρα ετοιμαστω για δουλεια, σασ ευχαριστω παντως για ολες τις απαντησεις.
  6. το Mail for Exchange? Αυτο που το βρισκουμε? στα γνωστα μαγαζακια?
  7. ναι ναι το εχω βαλει ακομα και εικονιδιο του xpressalarm μου εμφανιζει αλλα οταν πατω το εικονιδιο δεν κανει τιποτα ουτε καν προσπαθεια να ανοιξει.
  8. Τα εχω κανει ολα και δεν τρεχει το xpressalarm στο 5800 v21, εκανα ενγκατασταση το python 1.9.4 στη μνημη τηλ. μετα το xpressalarm στη καρτα ολα μια χαρα αλλα οταν παταω το εικονιδιο δεν κανει τιποτα. Αν υπαρχει καποιος που ξερει ας μου πει. Ευχαριστω!
  9. Οχι δεν εβγαλα ακρη αλλα δεν πηραζει εχω το sygic νομιζω πως στο 5800 ειναι πολυ καλυτερο!!!
  10. Παιδια τα εχω ολα, ακομα και τα .unl τα εχω βαλει και τα εχω βαλει σωστα διοτι με βοηθεισε ο mirrorofsorror se αυτο και παλι η οθονη λεει αγορα και εναρη\ξη δωρεαν δοκιμη εισ.κλεδ.προιοντος συνδεση σε gps garmin τι να κανω? και μη μου πειτε να διαβασω το πρωτο ποστ γιατι το εκανα και δεν εβγαλα ακρη.
  11. Παρακαλώ θα ήθελα και εγώ ένα πιστοποιητικό για το 5800 ενός φίλου μου, ΙΜΕΙ 353205030249674 Ευχαριστώ πολύ και πραγματικά κάνετε απίστευτη δουλειά.
  12. Παρακαλώ θα ήθελα και εγώ ένα πιστοποιητικό για το 5800 μου, ΙΜΕΙ 354183022914028 Σ'ευχαριστώ πολυ!!!!
×
×
  • Create New...