Jump to content

rallakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About rallakis

  • Ημ. Γέννησης 24/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

rallakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάνε απο το μενού των επαφών του κινητού εξαγωγή στην sd card σε αρχείο csv ή vcard. Σύνδεσε το κινητό με το pc ανοιξε την sd βρές το αρχείο και κάντο copy-paste σε ένα μέρος στο pc σου. Μετά άνοιξε το gmail σε ένα browser στο pc σου και πήγαινε εκεί που λέει επαφές. Πατάς εκεί που λέει Περισσότερα -> εισαγωγή.. και επιλέγεις το αρχείο που έκανες paste. Αυτό ηταν τώρα θα έχεις πάντα τις επαφές σου στο gmail και θα συγχρονίζοντε αυτόματα ;)
  2. Ωραίο κινητό! ευκαιρία να γίνει δικό μου χωρίς κόστος!:lol:
  3. Αυτό που λές για το ανταλλακτικό οτι έκανε ένα μήνα ισχύει...και γώ το είχα πάει για το κουμπί εναλλαγής 2δ-3δ απο τον Μάρτη...το άφησα 2 βδομάδες και μετά το πήρα...χωρίς επισκευή...το ανταλλακτικό ακόμα έρχεται... η δικαιολογία ήταν οτι τα ανταλλακτικά της htc αργούν...έλεος! να έχεις δώσει 350 ή 600 που έκανε παλιά η συσκευή και να είσαι 1-2 μήνες χωρίς τηλ.:blink:
  4. τα πάντα όλα! αλλάξανε και την 3δ έκθεση λίγο... πάντως για να κυκλοφόρησε η "επίσημη" leakarismeni rom όπου νάναι θα βγεί και η επίσημη αναβάθμιση...;)
  5. Όχι radio δεν άλλαξα...έκανα να φλασάρω το PG86IMG και μου έβαζε wrong model...και έτσι πέρασα την ρομ απο ρικοβερι και όλα κομπλέ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...ούτε call drop ούτε τπτ. Επίσης δέν άλλαξα kernel...τον μαμα τον htc που δίνει αυτός με την ρομ...πάλι καλα που έχουμε και αυτό το leak...άλλο πράμα το κινητό μιλάμε!:hunter:
  6. Δεν ξέρω αν την δοκίμασε κανείς άλλος αλλα η http://rootzwiki.com/topic/21225-evo3dromgsmmay-6virtuous-shooter-v302-3084011kernel-htc-sense-36/ είναι απλά απίστευτη! Το Sense3.6 και η ics δίνουν άλλον αέρα στο κινητό! το ερωτεύτηκα ξανά!:drool:
  7. έχει κανείς το αρχείο PG86IMG.zip ? βρήκα ένα απο το xda αλλά δεν δείχνει να κάνει τίποτα και λέω μήπως δεν είναι το σωστό αρχείο. Το κινητό είναι αγορασμένο απο πλαίσιο και έχει bootloader 1.49.0018, αλλά όταν βάζω το αρχείο στην sd και κάνω τα βήματα 4 ως 7 μου λέει wrong file... Υ.Γ.: Επειδή στο ποστ που σε στέλνει απο την αρχική για το πως θα γίνεις ροοτ κτλ δεν βγάζω άκρη και διάβασα όλες τις σελίδες καταλήγω στο revolutionary, με μονη επιφύλαξη για τον αν γίνεσαι fully revert to stock και locked. Αν το έχει κάνει κανεις και μπορεί να μου πει γιατί δεν το βρήκα πουθενά... Υ.Γ2: Τελικά downgrade έκανα με αυτό το tool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1495657 απλά τρέχοντας τα step1 και μετα step 2. Και τέλος ακολούθησα οδηγίες για revolutionary.
  8. τοτε θα το πάω για επισκευή...πιάνει μόνο όταν το πιέζω αρκετά προς τα μέσα,αν το σπρόξω ελαφρά με το νύχι πάει στην θέση 3δ αλλά η κάμερα δεν κάνει τίποτα...τον τζόγο που λέει ο φίλος joe bar τον είχε στην αρχή, αλλά τώρα μάλλον παράγινε και δεν πιάνει.
  9. Έχει κανείς "θέμα" με το πλήκτρο εναλλαγής 3δ-2δ της κάμερας ή μόνο εγώ ήμουν ο τυχερός?
×
×
  • Create New...