Jump to content

kpapas99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kpapas99

  1. Οι 10 μέρες φορτώνονται σε συγκεκριμμένη SIM. Αν την αλλάξεις εννοείται οτι δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις. Θα πρέπει να φορτώσεις άλλο 10ήμερο στη νέα SIM.
  2. Δεν ακυρώνεται η κάρτα, απλά μπαίνει φραγή. Πας σ'ένα κατάστημα, το δηλώνεις και ανοίγει. Το πρόβλημα με το καρτοίντερνετ είναι οτι σου τελειώνει ο χρόνος που έχεις φορτώσει ακόμη και όταν είναι σε φραγή (ενώ στα καρτοκινητά "φωνής" το χρηματικό υπόλοιπο δεν χάνεται).
  3. Στο παράθυρο της εφαρμογής Vodafone Mobile Connect πήγαινε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΑΛΛΑΓΗ ΤΥΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ/ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.
  4. Αν την σύνδεσή σου στη Vodafone την έκανες μέσω της HOL τότε αυτή θα πρέπει να σου στείλει το αντίγραφο του συμβολαίου και το κουπόνι (τα κεντρικά τους ή ο dealer της HOL που σου έκανε τηλεφωνικά την αίτηση). Αν σου λένε οτι δεν ξέρουν τίποτα σε δουλεύουν...
  5. Ενώ μπαίνει μια χαρά στο net με wifi, όταν προσπαθώ να δω video από το youtube μου ζητάει οπωσδήποτε GPRS ή 3G. Είναι γενικό της συσκευής ή μόνο το δικό μου το κάνει ?
  6. Στην οθόνη των e-mail γιατί δεν μου γυρνάει σε landscape για να έχω το πλήρες πληκτρολόγιο ? Σε όλα τα υπόλοιπα δουλεύει κανονικά.
  7. 1. To Ericsson είναι ποιοτικά πολύ καλύτερο, έχει μπαταρία και μπορείς να βάλεις εξωτερική κεραία. 2. Όχι 3. Η προσφορά ισχύει από τη μέρα σύνδεσης της DSL.
  8. Στο Vodafone Shop που το πήρες με πλήρη συσκευασία και απόδειξη αγοράς. Έχει δοθεί οδηγία από Vodafone να στο αλλάζουν αμέσως.
  9. Η Κύπρος έχει πολύ φθηνότερες χρεώσεις για κλήσεις προς Ελλάδα (0,3927/λεπτό) από τη ζώνη 2 του Vodafone World. Για τον ίδιο λόγο δεν έχει μπεί και στο Passport.
  10. Το 1ο ανακαινισμένο κατάστημα άνοιξε και στη Θεσ/νίκη (Εύοσμος).
  11. Αν κατάλαβα καλά το ποσό που αναλογεί στις μεταφερόμενες "δωρεάν" κλήσεις δεν το αφαιρεί τον τρέχοντα μήνα αλλά το πιστώνει στον επόμενο λογαριασμό σε μορφή έκπτωσης. Αν είναι έτσι δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται το πρόβλημα αφού ότι ΦΠΑ πληρώσεις τον γλιτώνεις τον επόμενο μήνα...
  12. Όχι ακόμα... Νεότερα όταν θα υπάρχουν.
  13. Κάνε αμφισβήτηση χρέωσης σε κάποιο vodafone shop. Το live tv είναι υπηρεσία με συνδρομή και η χρέωση ισχύει για 24 ώρες και όχι ανά είσοδο.
  14. Το 6680 έχει έρθει στα Vodafone Shops σε "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Με λίγα λόγια πρέπει να ψάξεις λίγο...
  15. ...όσο για τα υπόλοιπα: - ναί θα είναι αναλογικός για το τμήμα 26 έως 31. - το κοστος του μυνήματος είναι 8,5 λεπτά - όταν βγεί πρώτος λογαριασμός όλοι οι επόμενοι εκδίδονται την ίδια ημερομηνία. - πρόσεχε τους μετρητές γιατί δεν μετράνε τα πρώτα 30'' που είναι υποχρεωτικά...
  16. ...και καλύπτει την περίοδο από την ημερομηνία της συνδεσης μέχρι και 1 μήνα από την έκδοση του λογαριασμού, καθώς πάντα το πάγιο το προπληρώνεις. Όσο για το πότε θα έρθει εξαρτάται από την ημερομηνία έκδοσης που σου λέει το 1289 και την ``ταχύτητα`` του ταχυδρόμου της περιοχής σου...
  17. Ο πρώτος λογαριασμός μπορεί να έχει πάγιο μέχρι και 2 μηνών... ;)
  18. Μήπως ξέρει κάποιος εάν ο original φορτιστής αυτοκινήτου του Qtek 2020 κάνει στο 9090 ?
  19. Η πολιτική που έχει κοινοποιηθεί σε όλα τα Vodafone Shops είναι ξεκάθαρη. Η κάρτα USIM δεν χρεώνεται όταν ο πελάτης κάνει νέα σύνδεση ή ανανέωση του συμβολαίου του με συσκευή 3G. Άν ο πελάτης θέλει απλά να αλλάξει την κάρτα χωρίς κάποια από τις παραπάνω ενέργειες την χρεώνεται κανονικά (17,30 Ευρώ). Η Vodafone άλλωστε επιτρέπει την χρήση όλων των υπηρεσιών 3G και με την απλή SIM (δεν είναι απαραίτητη η χρήση USIM). Το κατάστημα που άλλαξε τις κάρτες δωρεάν απλά έκανε λάθος.
×
×
  • Create New...