Jump to content

Metallicat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Metallicat

  1. Χαιρετε! Το 5530 το εχω εδω και καπου 2 μηνες και μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.Το μονο προβλημα ειναι πως εδω και καπου 2-3 εβδομαδες το facebook app που υπηρχε προεγκατεστημενο δεν ανοιγει.Το απεγκαστεστησα και μολις το εκανα παλι εγκατασταση δεν αλλαξε τιποτα.Καπου διαβασα οτι αν του κανω reset θα ειναι ολα ok.Εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον/α απο εσας?
  2. Πριν 2 μερες ηρθε το N2 και θελω να του αναβαθμισω το λογισμικο.Απλως κατεβαζω το Neo.exe απο το site της Neonode,συνδεω το κινητο στη USB και και ακολουθω τις οδηγειες?Πρεπει να κανω backup η τιποτα αλλο?Ευχαριστω προκαταβολικα! Τελικα βρηκα ακρη.Κατεβασα το rar απο το myphonesa. :)
  3. Χαιρετε!Σκεφτομαι να αγορασω το T650 ομως εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με την καμερα του...Κανει zoom σε ολες τις αναλυσεις,ακομα και την υψηλοτερη?Ρωταω γιατι επαθα σοκ μολις μου ειπαν οτι το Κ770i δεν μπορει να κανει ζουμ....το οποιο υποτειθεται οτι ειναι και cybershot...
  4. OK.Βασικα εχω ενα w800i και το εχω βαρεθει και θελω να το αλλαξω...Δεν θελω να διαθεσω πανω απο 150 ευρο (τα υπολοιπα 100 ειναι απο την επιδοτηση) για κινητο και ετσι ειμαι αναμεσα στο K770i kai to F700...Διαβασα οτι το k700 οταν εχεις full αναλυση δεν κανει ζουμ...Ετσι τωρα με βλεπω να αγοραζω το f700,αλλα αν ειναι το κινητο που ειδη εχω να τραβαει καλυτερες (πραγμα για το οποιο εχω αρχισει να ειμαι σιγουρος),καλυτερα να περιμενω μπας και μπορεσω να βρω κατι στο μελλον...
  5. Καλα ρε παιδια,πως λετε οτι τραβαει χαλια φωτογραφιες?Εγω οτι φωτογραφιες ειδα εδω ( http://www.gsmarena.com/samsung_f700-review-227p5.php ) ηταν μια χαρα.Και τα βιντεο του μια χαρα ειναι...Π.χ. η καμερα του ειναι ισαξια ενος w810i/k750i?
×
×
  • Create New...