Jump to content

paris2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paris2002

  • Ημ. Γέννησης 19/07/1975

paris2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα,πηγαινω για αγορα κινητου στα 300 ευρο,με 2gb ram τουλαχιστον, lollipop, και επειδη το αδιαβροχο,ειναι για εμενα ενα καλο extra χαρακτηριστικο, εχω καταληξει σε sony M4 ή sony z1.τι προτεινετε απο τα δυο ή ακομα και καποιο αλλο εστω χωρις να ειναι αδιαβροχο(αλλα 2gb και lollipop οπωσδηποτε)
  2. ναι αυτο με τον dialer,το εγραψα...εχει εμφανη καθυστερηση....και επισης δεν ξερω αν φταινε τα δαχτυλα μου,αλλα δεν δουλευει και πολυ καλα οταν πας να κρυψεις τα νουμερα και μετα να επαναφερεις,σαν να lagαρει,δεν ξερω.....
  3. ναι εχεις δικιο δεν το ειχα τσεκαρει αυτο.μονο στις αναπαντητες δουλευει...... και ακομα κατι που ξεχασα,το si μου δεν ηταν στην λιστα,αλλα το update ηταν διαθεσιμο.
  4. λοιπον παιδια οι πρωτες εντυπωσεις απο το παγωτο 1)αφαιρεθηκε το widget με τα αγαπημενα και τις κλησεις 2)η εφαρμογη people που διαφημιζει η google δεν ειναι διαθεσιμη 3)το ξεκλειδωμα με συρσιμο(εχει προστεθει η επιλογη να μην εχει κλειδωμα και η επιλογη για pattern) θελει πιο μικρη κινηση,ωστοσο αν κατεβασεις το δαχτυλο απο την ημερομηνια προς τα κατω, πατησεις ρυθμισεις και μετα πισω μπαινεις στο menu.νομιζω οτι αυτο παλια δεν γινοταν,ελπιζω να μην ξεκλειδωνει μεσα στην τσεπη. 4)στην αριθμομηχανη ουτε τωρα εχει το % 5)υπαρχει μια εμφανης καθυστερηση οταν πατας για να μπεις στον dialer. 6)τα notifications πλεον σβηνονται με κινηση του δαχτυλου προς τα δεξια 7)η μπαταρια δειχνει να δουλευει καλυτερα. 8)το wifi επισης αψογα 9)το μενου της καμερας αλλαξε,δειχνει πιο ευχρηστο(δεν το εχω δουλεψει ακομα) 10)προστεθηκε επιλογη στο ξεκλειδωμα να πηγαινει κατευθειαν στην καμερα 11)τα Lock screen apps, εχουν πλεον ενα προβληματακι,οταν τα πατας,σβηνουν την οθονη,μετα ξανα-ανβει και σου δειχνει την οθονη ξεκλειδωματος και μετα σβηνει. 12)το λαμπακι των notifications εξακολουθει να δουλευει(καπου ειχα διαβασει οτι δεν θα δουλευε) αυτα παρατηρησα μεχρι στιγμης ελπιζω να βοηθησα καπως.
  5. ωπα αυτο δεν το ηξερα! το εξηγεις λιγο φιλε μου?
  6. φιλε μου καλα λεει το παιδι.και εγω πηρα απο media,και ουτε κιτρινιζει η οθονη ουτε τιποτα.για κατι αμφιβολιες που ειχα για την αποκριση της,το τεσταρα με κινητα αγορασμενα απο φιλους,απο πλαισιο, απο cosmote, απο voda, και ηταν ολοιδια.και ειμαι ενας ανθρωπος που πιστευα οτι τα media markt δεν ηταν και τα καλυτερα σε ποιοτητα. το θεμα με το ndrive,ηταν ευθυνη της sony(λυθηκε σε 5 μερες).οποτε δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε σκαρτο ενα κινητο επειδη καποιος το δινει 150 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο!
  7. στην ndrive το μονο που ρωτησανε ηταν αν εχω arc και αν αγοραστηκε απο ελλαδα.και μου ειπαν οτι τοτε δικαιουμαι την δωρεαν εφαρμογη. οποτε υποθετω οτι ειναι συμβαση της ndrive με την sony για κινητα αγορασμενα απο ελλαδα,ανεξαρτητα αν η παρτιδα ειχε πανω το αυτοκολλητο της προσφορας.
  8. οχι,απο οτι ξερω ,η προσφορα ισχυει για ολα τα "ελληνικα" arc.
  9. λοιπον παιδια,ενημερωση για το θεμα του ndrive,στο κινητο μας αγορασμενο απο media Σε οσους ζηταει λεφτα,η διαδρομη ειναι η εξης. Επικοινωνια με την ndrive οπου θα σας ζητησουν να στειλετε με mail ή φαξ την αποδειξη αγορας,και να τους πειτε το imei του κινητου. Εμενα με πηραν μετα απο την sony για επιβεβαιωση του imei,(δεν ξερω αν θα γινει και σε εσας αυτο) Μετα απο περιπου 6-7 εργασιμες ,με πηραν τηλεφωνο απο sony,και μου ειπαν οτι εχουν γινει τα απαραιτητα με την ndrive,και οτι πλεον μπρορω να κατεβασω τον ελληνικο χαρτη δωρεαν. Προσοχη,οταν μετα απο αυτα μπηκα να κατεβασω τον χαρτη μου ζηταγε παλι λεφτα.Αλλα με απεγκατασταση του προγραμματος-ξαναεγκατασταση του απο το μαρκετ(ndrive for xperia λεγεται το app)-ξεκιναει κανονικα και αρχιζει να κατεβαζει τον ελληνικο χαρτη(νομιζω 190mb κατεβασε). Οποτε ολα οκ.:)
  10. και με εμενα τα ιδια εγιναν φιλε μου και ακομα για να δωσουν λυση.αν εχεις νεα σε παρακαλω ενημερωσε.
  11. για το αν ειναι της ελληνικης αντιπροσωπειας,θα σου απαντησω σε λιγες μερες.καθως οταν πηγα να κατεβασω τον ελληνικο χαρτη στο ndrive και μου ζηταγε λεφτα,τους πηρα τηλεφωνο(ndrive) και μου ζητησαν να τους στειλω την αποδειξη με φαξ. Μετα απο μια ωρα με πηρανε τηλεφωνο απο την sony!!! και μου ζητησαν να τους πω το imei της συσκευης,γιατι δεν το βλεπανε λεει στην ελληνικη database....... Τους το εδωσα ξανα,οντως δεν υπηρχε,και μου ειπαν οτι θα με ξαναπαρουν σε καποιες μερες τηλεφωνο να με ενημερωσουν για το τι γινεται.οποτε θα σας πω και την επισημη απαντηση.
  12. εμενα δεν πιξελιαζει καθολου....μονο αυτο με τα γραμματα που δεν το κανει συνεχεια βεβαια,και το θεμα με το ndrive που περιμενω να δω τι θα γινει.
  13. και εδω τα ιδια,αγορασμενο απο media mrk,και οταν πηγαινεις γρηγορα για ας πουμε ενα εκατοστο,πανω κατω την οθονη στα μενου,σαν να γκριζαρουν τα γραμματα και χανουν την φωτεινοτητα τους. δεν το κανει παντα. σε φιλο που εχει αγορασμενο (οχι απο media)δεν ειδα να το κανει...λετε να ειναι καμια παρτιδα μυστηρια,γιατι επισης δεν κατεβαζει και τσαμπα τους χαρτες ελλαδας για ndrive,και περιμενω εδω και 3 μερες απο ndrive και sony να μου πουν το λογο.... οσο για το root,γινεται,αλλα οχι με τον ευκολο-one click-τροπο της προηγουμενης εκδοσης.ετσι και αλλιως σε 1-1,5 μηνα περιπου θα βγει ics.οποτε λιγο υπομονη ακομα
×
×
  • Create New...