Jump to content

chr1s_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chr1s_86

  • Ημ. Γέννησης 18/06/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

chr1s_86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. +1, νόμιζα ότι θα βρω αρκετές σελίδες θέμα για το s duos 2. :O
  2. chr1s_86

    ZTE V956

    Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν το κινητό..; Είναι εντάξει με τα 512 RAM ή ψιλοκολλάει;
  3. Να ρωτήσω... Ξέρει κανείς όταν λήξει το συμβόλαιο της καρτοσύνδεσης με την προσφορά στα 9,60 τι γίνεται; Πάει στην κανονική τιμή ή ξαναγίνεται προσφορά;
  4. Wind σύνδεση από τότε που ήταν Telestet.... :cool:
  5. chr1s_86

    ZTE R221

    Δεν νομίζω να το έχει κάνει κανείς απ' ότι κατάλαβα... Και μια ερώτηση επειδή λέω να το πάρω: Γίνεται να δουλεύει κανονικά με μια SIM ή με την μια απενεργοποιημένη και να μη σε ρωτάει συνεχώς πια θες να χρησιμοποιήσεις; Υπάρχει τέτοια επιλογή; :wink:
  6. chr1s_86

    Wind Plus

    σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι με το 3G θα υπάρχει κίνδυνος υπέρβασης των 40ΜΒ αφού θα ανοίγω περισσότερα sites λόγω της βελτιωμένης ταχύτητας. (τώρα το έχω μόνο για e-mail και forums μέσω του κινητού και ίσα ίσα φτάνει το 1,3MB την ημέρα).
  7. chr1s_86

    Wind Plus

    Εγώ τις ρυθμίσεις του gint τις είχα σβήσει κατευθείαν, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Να ρωτήσω κάτι άλλο; έχει διαφορά αν μπαίνουμε με GPRS ή 3G? Μπορώ να μπω με το gwap με ενεργό 3G και να έχω καλύτερη ταχύτητα χωρίς παραπάνω χρέωση (μόνο με τα €4/μήνα); thanks!
  8. ευχαριστώ για την απάντηση, πήγα και μια βόλτα από το new york college, έχει το παν. του Greenwich και μου άρεσαν λίγο περισσότερο τα προγράμματα (έχει και networking ενώ στο άλλο μόνο comp science) Και εκεί μου είπαν ότι είναι ίδιο το πτυχίο... Α, και για 2 χρόνια δύσκολο το βλέπω σε όσα ρώτησα γιατί δεν αντιστοιχούν όλα τα μαθήματα... Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι με τις διάφορες επιλογές που υπάρχουν... είδωμεν...
  9. Μα αυτό ισχυρίζονται τα κολλέγια, ότι δίνουν το ίδιο πτυχίο με αυτό που θα έδινε το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο... Ισχύει; κατάλαβα, ευχαριστώ :)
  10. Γειά σας! Επειδή ψάχνομαι και εγώ με την ιδιωτική εκπαίδευση έχω μια-δυο ερωτήσεις αν γνωρίζετε. 1. τα πτυχία των κολεγίων που έχουν franchise με ξένα πανεπιστήμια είναι ίδια (εννοώ ακριβώς ίδια) με τα πτυχία αυτών των πανεπιστημίων; Γράφει κάπου ότι ο τίτλος αποκτήθηκε με σπουδές εδώ ή πχ στην Αγγλία; το ρωτάω αυτό διότι εάν έχετε δει το κείμενο του περίφημου νομοσχεδίου αναφέρει ότι: "1. Τα Κολλέγια είναι πάροχοι μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα. Οι τίτλοι, οι βεβαιώσεις, τα πιστοποιητικά σπουδών ή οποιασδήποτε άλλης ονομασίας βεβαίωση που χορηγούν τα Κολλέγια δεν είναι ισότιμα με τους τίτλους που χορηγούνται στο πλαίσιο του συστήματος τυπικής εκπαίδευσης, όπως Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και ΙΕΚ." Προφανώς, ένα πτυχίο αγγλικού Πανεπιστημίου είναι ανώτερο από τει ή ιεκ (άσχετα αν δεν το αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος μέχρι τώρα) 2. Έχω ήδη τελειώσει δημόσιο ιεκ (τεχνικός συστημάτων Η/Υ) και ανακάλυψα ότι το Mediterranean College δίνει τη δυνατότα σε κάποιον που έχει τελειώσει ιεκ να εισαχθεί στο 2ο έτους του προγράμματος για bachelor σε computer studies. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι θέλουν τις βαθμολογίες των εξαμήνων και ότι το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει πρόβλημα για εισαγωγή στο 2ο έτος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και το επισήμανα στο τηλεφώνημα είναι πως μου το παρουσίασε σαν bachelor σε computer studies, της λέω δεν είναι σε computer science? και πήρα την απάντηση ότι είναι bachelor of science (BSc ?) σε computer studies. Έχει κάποια διαφορά; Επίσης το λένε "BSc (Hons)" hons > honours άρα καλύτερο ή όχι; 3. Δεν βρήκα κανένα άλλο college που να αναφέρει στη homepage ότι δέχεται αποφοίτους ιεκ στο 2ο έτος... σημαίνει κάτι αυτό; Κάτι θυμάμαι για ανακοίνωση ότι τα κολέγια θα δέχονται αποφοίτους ιεκ στο 2ο έτος αλλά δεν μπορώ να την βρω... Και τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τον συνφορουμίτη calvinklein για το σχόλιο που κάνει για το mediterranean εδώ Σύμβαση (franchise) έχει με το university of Teesside (σχετικά μέτρια θέση στις λίστες όμως) και εγκαταστάσεις και βιβλιοθήκες . (Απ' ότι διάβασα στο site, δεν ξέρω κάτι άλλο) Έχεις κάποια εμπειρία από εκεί; Μόλις πάρω τις βαθμολογίες από το ιεκ θα τους επισκεφθώ να δώ τι λενε και από κοντά... Στο τηλέφωνο μου είπε ότι το πτυχίο ειναι ισότιμο με αει (λογικό αν είναι ίδιο με αγγλικού πανεπιστημίου και μιλώντας για ιδιωτικό τομέα) αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου... Ευχαριστώ!
  11. Δεν πρέπει να έχει σχέση με 3G. Δες αν είναι φθαρμένη η sim ή μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά, διότι είναι και λίγο περίεργο το σύστημα που έχει. ;) edit: Και βέβαια στις ρυθμίσεις δικτύων να μην έχεις βάλει 'μόνο 3G' αλλά το GSM.
  12. Κι εγώ τόσο την πλήρωσα, και ήταν και πριν τα Χριστούγεννα. Στα ταμπελάκια έγραφε €200 και στο ταμείο μου πήρε €129. :D:D
  13. Όχι, δουλεύει με όλες τις sim κανονικά ;)
  14. ωραίος, ευχαριστώ...! Κάτι άλλο τώρα, σε πόση ώρα φορτίζει το 950 σε εσάς;(100%) Σε μένα κάνει περίπου μια ώρα, δεν είναι πολύ σύντομο; Μήπως δεν φορτίζει πλήρως;
×
×
  • Create New...