Jump to content

ANDONIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ANDONIS

  1. Καλό φαίνεται. Θα δείξει ο χρόνος βέβαια για όποιον το κερδίσει!
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου το παραπάνω κινητό του οποίου έσπασε η οθόνη αφής και παράγειλα μία από το ebay στα 10$! Την τοποθέτησα όλα μια χαρά αλλά η αφή δεν λειτουργεί καθόλου. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη για το τι συμβαίνει αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι η 3 οθόνη που αλλάζω στο συγκεκριμένο κινητό όλες από ebay!
  3. Για να δούμε???? θα το κερδίσω! Καλή μου επιτυχία λοιπόν!:D
  4. Γερμανός και είσαι μέσα όπως πάντα!!!! Για να δούμε...!!!
  5. ANDONIS

    Google Nexus S

    ΌΧΙ δυστυχώς με τον δεύτερο τρόπο αλλά όλα πήγαν πολύ καλά.(10-15 λεπτά δουλειά) Δεν μπορούσα να περιμένω την ΟΤΑ γιατί δεν την "πάλευα" με την 4,0,3!!!
  6. ANDONIS

    Google Nexus S

    Μόλις πέρασα επιτυχως την 4.0.4 στο nexus s μου !!!τώρα ΜΆΛΙΣΤΑ καμμία σχέση με την 4.0.3!!!!:D:D Ξανά "ζωντάνεψε" το κινητό!!!
  7. από πέρυσι το μάιο p απέκτησα το magic έχω κολλήσει!!!!!! δεν πρόκειται να ξανά αλλάξω λειτουργικό!!!!! με βολεύει παρα πολύ και είναι πολύ αξιόπιστο. θέλει ακόμα δουλειά όπως λέτε k εσείς αλλα είναι το μέλλον τέρμα!!!!!! Y.Γ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ........ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΛΛΟΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ Μ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!:D
  8. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!:cool::cool: ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ! COSMOTE και ξερό ψωμί! Απλά προγράμματα, αξιόπιστη εταιρία, δεν σου λει ποτε κατι που δεν ισχύει!!!!! Σήμα καμπάνα κ πολλαααααα ά'λλα!!!!!!
  9. Και 1η όπως πάντα η COSMOTE! Κ στην ψηφοφορία του φόρουμ αλλά κ επίσημα σε όλη την Ελλάδα!!!!!!!!! Γιατι άραγε????????????
  10. Γιατι ενω το κινητο συνδεεται στο ασυρματο δικτυο δεν ανοιγει καμμια σελίδα στο ιντερνετ???? καμμια φορα θα φορτώσει μια δυο σελίδες και αυτο ήταν!!!! ξερει κανεις τι γινετε??:(:confused:
×
×
  • Create New...