Jump to content

ANDONIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ANDONIS

  • Ημ. Γέννησης 13/07/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    COSMOTE!!!!! IPARXI ALLI??????????????

ANDONIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλό φαίνεται. Θα δείξει ο χρόνος βέβαια για όποιον το κερδίσει!
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου το παραπάνω κινητό του οποίου έσπασε η οθόνη αφής και παράγειλα μία από το ebay στα 10$! Την τοποθέτησα όλα μια χαρά αλλά η αφή δεν λειτουργεί καθόλου. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη για το τι συμβαίνει αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι η 3 οθόνη που αλλάζω στο συγκεκριμένο κινητό όλες από ebay!
  3. Για να δούμε???? θα το κερδίσω! Καλή μου επιτυχία λοιπόν!:D
  4. Γερμανός και είσαι μέσα όπως πάντα!!!! Για να δούμε...!!!
  5. ANDONIS

    Google Nexus S

    ΌΧΙ δυστυχώς με τον δεύτερο τρόπο αλλά όλα πήγαν πολύ καλά.(10-15 λεπτά δουλειά) Δεν μπορούσα να περιμένω την ΟΤΑ γιατί δεν την "πάλευα" με την 4,0,3!!!
  6. ANDONIS

    Google Nexus S

    Μόλις πέρασα επιτυχως την 4.0.4 στο nexus s μου !!!τώρα ΜΆΛΙΣΤΑ καμμία σχέση με την 4.0.3!!!!:D:D Ξανά "ζωντάνεψε" το κινητό!!!
  7. από πέρυσι το μάιο p απέκτησα το magic έχω κολλήσει!!!!!! δεν πρόκειται να ξανά αλλάξω λειτουργικό!!!!! με βολεύει παρα πολύ και είναι πολύ αξιόπιστο. θέλει ακόμα δουλειά όπως λέτε k εσείς αλλα είναι το μέλλον τέρμα!!!!!! Y.Γ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ........ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΛΛΟΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ Μ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!:D
  8. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!:cool::cool: ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ! COSMOTE και ξερό ψωμί! Απλά προγράμματα, αξιόπιστη εταιρία, δεν σου λει ποτε κατι που δεν ισχύει!!!!! Σήμα καμπάνα κ πολλαααααα ά'λλα!!!!!!
×
×
  • Create New...