Jump to content

damarlakisat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by damarlakisat

  1. Τα έκανα όλα..... Είμαι έτοιμος πριν το πετάξω να κάνω φουλ reset...
  2. Το πήρα σήμερα κι έκανα αναβάθμιση στο 9.. Για να το διαβάσω φίλε μου και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι!! Έχω ένα θέματα κι με τα notifications... Έκανα ότι λένε όλα τα βίντεο που βρήκα στο νετ.. Όλα τα notifications στο fb και στο pages έρχονται μόνο όταν κάνω lock τις εφαρμογές... Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση??
  4. Πρίν κάνω την ερώτησή μου είδα οτι υπάρχει αναφορά για το jailbreak σε iphone κι έτσι ρώτησα. Συγνώμη.
  5. Καλησπέρα σας! Υστερα από τα iphone κατέληξα σε android. Εκεί είχα το cydia και διάφορα άλλα και κατέβαζα εφαρμογές με διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο (...). Υπάρχει κάτι ανάλογο και για τα android? Δεν θέλω να αρχίσω το ψάξιμο στο google μιας που με μια πρόχειρη ματιά είδα πολλά και διάφορα αλλά προτιμώ αν όντος υπάρχει κάτι τέτοιο να με διαφωτίσετε εσείς .. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπερα, εχω την 2.3.3 και μου εχουν περασει ενα λογισμικο και εχουν βγει στην επιφανια δυο εικονιδια με ρωσικα γραμματα.... το kies δεν το αναγνωριζει σαν γνησιο κινητο, και οταν παω να κανω ενημερωση απο wifi παλι το ιδιο... πως θα δω τι μου εχουν περασει ωστε να το βγαλω και να βαλω τη 2.3.5 η να βαλω καποια cutom rom?? ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. απλά το να κατεβάζω την οθόνη για να επιλέξω κάρτα sim και να κάνω την κλήση πάνω στη δουλειά ή στο αμάξι είναι μπελαλίδικο... έχει αυτή τη διαφορά απλά. το καλό είναι οτι κρατάει η μπαταρία αρκετά και δεν το περίμενα!
  8. όχι , το κουτί έχει μέσα φορτιστή και ένα usb καλώδιο! Αγαπητέ ovelix , όχι δεν είναι όλα ίδια.
  9. Συγνώμη παιδιά. Το δουλεύω 3 μέρες τώρα και δεν είχα κανένα θέμα, αλλά τώρα που με ξαναρώτησε ο φίλος το τσέκαρα από μόνος μου. Μιλούσα στο τηλέφωνο από την πρώτη και καλώ την δεύτερη από το σταθερό και μου λέει οτι το έχω απενεργοποιημένο... Ομως ρε ****το θυμάμαι οτι με καλούσαν στη δεύτερη όταν μιλούσα και μου το έβγαζε... Ξερωγω τι να πώ... Η ιδέα μου ήταν? Μπορεί. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και με παααρα πολλά τηλέφωνα, χωρίς να παίξω παιχνίδια η μπαταρία κράτησε 2 μέρες, πολύ καλό... αλλά το DUOS 880 που είχα συνηθήσει για τη δουλειά ήταν ότι πρέπει.... Κακή χρήση, πολλά τηλέφωνα κτλ... Αυτό για να πάρω τηλέφωνο πρέπει να πατήσω 10 κουμπιά και πάνω στη δουλειά είναι δύσκολο, ενώ το desire s και το 4 και το 4S ήταν παιχνιδάκι.. Λογικά επειδή είναι δύκαρτο δεν με βολεύει τόσο. Θα το βάλω σε αγγελία μάλλον και θα πάρω το xperia go και ας μην είναι δύκαρτο, απλά θέλω ένα τηλέφωνο να μπαίνει στο internet, βασικό για μένα ,και να μην παθαίνει τίποτα από την κακή χρήση, λόγο δουλειάς, ηλεκτρολόγος γαρ... Αμα το θέλει κανείς πάντος και έχει xperia go θα το αντάλαζα και ας κουβαλάω 2 τηλέφωνα μαζί μου.
  10. καλησπέρα, το πήρα από birdphone.gr γιατί το είχε διαθέσιμο ενώ όλοι οι άλλοι μου είχαν πεί οτι ΘΑ το φέρουν.. Τώρα που το κοίταξα για να βάλω link δεν το έχει πλέον... εγώ το πήρα 314 ευρώ. Δεν έχω δουλέψει άλλο android εκτός από το desire s. Από δύκαρτο έχω ακόμα ένα samsung λίγο παλιό δεν θυμάμαι μοντέλο. Κανονικά δουλεύει πάντος. Οταν μιλάω στην πρώτη και με πέρνουν στην δεύτερη βγάζει αναμονή . Δεν είναι πολύ πιο αργό, λίγο περισσότερο δύσχρηστο βέβαια αν θές να καλέσεις γρήγορα, σε σχέση με το desire s.
  11. εγω εκανα παραγγελια στο birdphone μολις τωρα αλλά δεν βρίσκω πουθενά κμία ζελατίνα για την οθόνη. Ξέρει κανείς με ποιό άλλο κινητό της εταιρίας έχει ίδια οθόνη ??? HELPPP..
  12. kserei kaneis pws mporw na grapsw ta paixnidia sto skliro k na ta paizw apo ekei xwris na ksanavalw dvd????
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. επειδη σκεφτομαι να παρω το 780,οχι το 880.(ιδια δεν ειναι σε μενου κ ικανοτητες??) θα ηθελα μια πληροφορια-διευκρινηση. γιατι να βαζεις προτευουσα κ δευτερευουσα καρτα? διαβασα οτι γραψανε μερικοι και λενε οτι οταν μιλας με την μια αν σε περνουν στην αλλη τους βαζει στην αναμονη. οταν θες να παρεις τηλ επιλεγεις απο ποια καρτα θα παρεις ... αρα?? τι κερδιζεις με το να βαλεις πρωτευουσα κ δευτερευουσα καρτα??
  14. τι πραμμα?να σου πω δεν στελνεις ενα πμ με το τηλ σοθ να σου τηλ να μου πεισ?
  15. πηγα στο σαιτ της νοκια. κατεβασα ενα προγραμμα κοντα 20 mb και το εγκατεστησα στον υπολ. υνδεσα το τηλ μου και το προγραμμα μου ειπε εχεις την 3.... νεοτερη 4.0623.042 και την εβαλα. με τον τροπο που λες παλυ αυτη μου λεει να βαλω. και ψαχνω την προηγουμενη τορα,...
  16. μα κατεβσα ενα προγραμμα και βρηκε μονοτου ποια πρεπει να βαλει και αυτη που εβαλε ειναι αυτη πουμου βγαζει κ μεαυτον τοντροπο
  17. καλημερα,εκανα τωρα αναβαθμιση στο N80 μου και δεν εχει ελληνικα.τι κανουμε???? η αναβαθμιση ειναι μια 4......???
  18. καλησπερα σας.... εχω ενα ν80(2 φορες το πηγα στη νοκια για αναβαθμιση) κ ενα ν73. κ τα 2 κολλανε στα μηνυματα.μου λεει αποστολη μην... κ μενει στην αποστολη για κανα 10λεπτο..... το ν8 εχει ν3.χχχχ.χχ..... λετε με νεα αναβαθμιση να φτιαξει?
×
×
  • Create New...