Jump to content

Dejan457

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Dejan457's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. σιγουρα λαθος εκφραση, το οτι ανηκουν στην ιδια μητρικη εννοουσα και μοιραζονται τεχνογνωσια
  2. Dejan457

    Oppo Find X3 Pro

    βλεποντας οτι το αδερφακι του το realme gt 5g (που εχουν παρομοιο λογισμικο νομιζω) αργει να ερθει Ευρωπη, ειπα να ανοιξω το παρον νημα για συζητηση... https://www.gsmarena.com/oppo_find_x3_pro-10627.php
  3. Απάντηση από fb realme gr: "Καλημέρα! Προς το παρόν το realme GT, δεν προβλέπεται να έρθει στην ελληνική αγορά. Μείνε όμως συντονισμένος για περισσότερα" λογικά αν δεν πεσει το σημα με ακριβεια δεν μπορουν και αυτοι να κανουν υποθεσεις.. Αλλα εχει περασει και γεμάτος ένας χρόνος μετά το x50 pro αντίστοιχη ναυαρχίδα με τον προηγούμενο επεξεργαστη και δεν ξερω ποτε ηρθε και αυτο Ευρωπη... λεω να ανοιξω και κανενα νημα για oppo find x3 pro αν και πολυ ακριβο..:!:
  4. μηπως θεωρεις τωρα αλλαξε κατι απο το πλανο? γιατι εγω διαβασα το παρακατω και Ευρωπη δεν εχω βρει κατι χειροπιαστο. Μηπως ερθει στην Ευρωπη (αμαζον) μετα την Ινδια φοβαμαι... (04/05/21) https://www.gizmochina.com/2021/04/07/382518-realme-gt-india-launch-hint/
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση Βασικα θέλω πολύ να σε πιστέψω και θα το κάνω ακυρώνοντας μια παραγγελία ενός κινητού που μόλις έκανα... :) :p Πουθενά όμως δεν βρήκα την παραμικρή αναφορά για να έρθει το ακριβό GT 5g.......:( (και ενδιαφέρομαι για 12gb ram) Βασικα μου κριτήρια είναι το smooth navigation στο ui ,η ταχύτητα και το haptic experience. Επισης βασικό μου κριτήριο είναι και το "stability" στα stress test που έχει να κάνει με το σύστημα ψύξης. :!: Για το τελευταίο δεν έχω διαβάσει τίποτα , τι λέτε??... Δεν παιζω παιχνιδια αλλα εχω αποκτησει ψυχολογικα με μαυρες οθονες σε ακριβα κινητα λογω θερμοκρασιας το καλοκαιρι. Ειχα oneplus 8 pro και 8t , το ενα εκλεινε η οθονη στη ζεστη και το αλλο δεν δουλευε σωστα το proximith sensor και ειχε κακο ram management (εφτανε συχνα πυκνα στο 7-8% availability και κολαγε στιγμιαια οσο τρελο και αν ακουγεται για την εταιρεια...) και το service σφυραγε αδιαφορα....:blink: update Ειδα 2 -3 videakia στου youtube ιδιαιτερα επεξηγηματικα και ειδα ριχνει το ρολοι της cpu (καλως νομιζω) για να προλαβει υπερθερμανση σε αντιθεση με το mi 11 που δουλευει με τις παντες μεχρι να τα φτυσει... Νομιζω προτιμω τη "stability" λογικη της Realme
  6. Καλησπέρα στην παρέα, Μήπως έχει κανείς κάποια εκτίμηση πότε (στο περιπου...) θα έρθει το κινητό Ευρώπη το ίδιο ή κάποιο αλλο αντίστοιχο σε αυτα κυβικα?
  7. Dejan457

    OnePlus 8T

    το ιδιο φαινομενο νομιζω τεινει να εμφανιζεται και στης κοπελας μου το nord n10 5g λιγα λεπτα που το παρατηρησα...........:!::!:
  8. Dejan457

    OnePlus 8T

    καλησπερα εχω το Oneplus 8t - 8gb ram καποιες λιγες φορες μεσω του cpu-z βλεπω να πεφτει η διαθεσιμη ram στο 8% και εκει επηρεαζεται πολυ η smooth αποκριση του κινητου και τραβαει λιγο ζορι. :!: Εχω κανει και factory reset δεν αλλαξε κατι. Συνηθως ειμαι πανω απο 20% διαθεσιμη. Ανοιξα τωρα youtube, fb, mseenger, insta, viber τωρα και το το homebutton αργησε να ανταποκριθει 3 δευτερολεπτα...:!: :!: Χωρις να εχω κατι να τρεχει περιεργο απο πισω ή καποια υποπτη εφαρμογη.... Το εχει παρατηρησει κανεις να πεφτει τοσο πολυ η ram αλλα με ΠΟΛΥ εμφανη σημαδια στην εμπειρια χρησης? (η λειτουργια ρυθμισεις-->συστημα-->ενισχυση ram ειναι ενεργοποιημενη by default και για 5 λεπτα που την απενεργοποιησα δεν αλλαξε κατι)
  9. Dejan457

    OnePlus 8T

    Καλημέρα Έχω ένα θέμα που εντοπίζεται λογικά στον αισθητήρα μπροστά που ανιχνεύει οπτική επαφή με κοντινό αντικείμενο κατά τη διάρκεια κλίσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οταν τραβάω από το αυτί μου το κινητό για να δω κάτι στην οθόνη να παραμενει αρκετές φορές μαύρη η οθόνη και να ξεκολλάει δυσκολα... με κουνήματα χεριών μπροστά στον αισθητήρα και ανοιγοκληματα power button... Αγορασμενο από Κοτσοβολο. (Το ίδιο προβλήμα και στο nord n10 που έχω επίσης, από Γερμανο). Το έχει παρατηρήσει κανείς?
×
×
  • Create New...