Jump to content

blackc0de

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackc0de

  • Ημ. Γέννησης 05/04/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

blackc0de's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να αυτά δεν μ'αρεσουν... πήρα 2 Lenovo Κ3 Note και στα 2 το digitizer εβγαλε προβλημα με αποτελεσμα να μην ειναι λειτουργικο το τηλεφωνο... τωρα σκεφτομουν να παρω αυτο.....
  2. Ευχαριστώ! Φαίνεται να δουλεύει! Την ανανεωση από την s112 σε s114 να την κάνω? Είχα δοκιμάσει παλιότερα και μπρικαρε!
  3. Καλησπέρα, με την K50a40_s112_150610_ROW , δεν παίρνω ειδοποιήσεις από το viber.... το wifi είναι ενεργοποιημένο στο Πάντα, αλλά μόλις σβήσει η οθόνη του κινητού και περάσουν 2 λεπτά σαν να κλείνει την εφαρμογή και πρέπει να την ανοίξω για να έρθουν μηνύματα κλήσεις και γενικότερα ειδοποιήσεις... Δοκίμασα τα πάντα!!! Καμιά ιδέα??!?!
  4. Λοιπόν, εγώ έχω το κινητό με την τελευταία έκδοση που στέλνουν... νομίζω ήταν η S205.... Μου έβγαλε μια ενημέρωση και προσπαθώντας να την εγκαταστήσει το κινητό έμεινε στο boot logo.. οπότε και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή μια άλλη Rom. Εγκατέστησα την cuoco K50_EU42_S205_151118_ROW και σαν πρώτη μέρα χρήσης μου φάνηκε πολύ ενεργοβόρα. Αδικαιολόγητο με την χωρητικότητα της μπαταρίας που έχει, μιας και με την αρχική κρατούσε περισσότερο. Επίσης η ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια της κλήσης, ήταν που ήταν χαμηλή, τώρα μου είναι αδύνατο να ακούσω τον συνομιλητή μου εάν δεν βάλω ανοιχτή ακρόαση!! Ποια είναι βρε παιδιά η Rom που στέλνουν τα τελευταία κινητά και δούλευε ρολόι? Αυτή που δουλεύει το ξεκλείδωμα με διπλό κλικ στην οθόνη.
  5. Στην αρχή πιάνει δύσκολα, μετά μπορεί άλλες φορές να πιάνει άλλες πάλι όχι.... και είναι μερικές φορές που απλά θέλεις να το πετάξεις από το παράθυρο και πριν το πετάξεις να το σπάσεις στα 2 !!! (εγώ να φανταστείς αγόρασα και 2ο επειδή το πρώτο δεν είχε καλό τέλος.....):O
×
×
  • Create New...