Jump to content

anaflexi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anaflexi

  1. Η λειτουργία του forum έχει ως στόχο την ευκολία της πληροφορίας. Μη λέμε τα αυτονόητα.
  2. Αν κάνω αίτηση υπαναχώρησης την ημέρα της νέας σύνδεσης πληρώνω απλά δύο πάγια ως ποινή; Δεν έχω λάβει κάποια επιδότηση!
  3. Καλημέρα! Σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο μου red 1 στη Vodafone. Πριν 2 χρόνια που είχα μπει στη διαδικασία της ανανέωσης κατάφερα με αίτηση φορητότητας που έκανα σε κατάστημα Wind να πάρω καλή αντιπρόταση από τη Vodafone (Red 1 + 1 Giga plus το μήνα + 300€ επιδότηση στα 37€ και κάτι το μήνα). Υπαναχώρησα από τη φορητότητα και συνέχισα με Vodafone. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Με τις αλλαγές που έχουν γίνει στις φορητότητες ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κινηθώ ώστε να κάνω αίτηση φορητότητας αλλά να έχει χρόνο η Vodafone να κάνει αντιπρόταση κι εγώ δικαίωμα υπαναχώρησης; Η πρώτη πρόταση της Vodafone για ανανέωση ήταν για γέλια! Σας ευχαριστώ!
  4. Οκ. Πλέον δε σκέφτομαι φορητότητα. Είμαι ανάμεσα στο red1 και το red2. Ξέρει κανείς αν τα 42,5Ε για το red2 είναι όντως καλή προσφορά; Το σκέφτομαι γιατί μέσα στο προηγούμενο 12μηνο ενεργοποίησα πολλές φορές το extra πακέτο internet (500mb για 5Ε).
  5. Αυτό ακριβώς. Έχω μόνο μία γραμμή και το red1 είναι μονόδρομος λόγω μεγάλης χρήσης δεδομένων. Την επίδότηση φαντάζομαι θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε αξεσουάρ που χρειάζομαι, καθώς από συσκευή και είμαι καλυμμένος και δε συμφέρει.
  6. Ειναι fix μου είπαν η προσφορά. Η επιδότηση δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έκπτωση στο πάγιο.
  7. Καλημέρα σε όλους. Λήγει το συμβόλαιό μου στο red1 με πάγιο στα 32,75Ε. Μου έκαναν προσφορά ανανέωσης με 2 επιλογές: 1) red1 24μηνο στα 29Ε και 150Ε επιδότηση. 2) red2 24μηνο στα 42,5Ε και 210Ε επιδότηση. Είναι αξιοπρεπείς προσφορές σε σχεση με αυτα που δινει η vodafone γενικά αυτές τις μέρες και ο ανταγωνισμός ή να κινηθώ με φορητότητες κλπ για να πετύχω κάτι καλύτερο; Σας ευχάριστώ εκ των προτέρων.
  8. Λοιπόν το σύνδεσα σε power bank μεσω θύρας usb Α2 για φόρτιση tablet κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες. Από το 18% στο 100% έκανε 1 ώρα και 50 λεπτά. Εντυπωσιακή διαφορά. Όσο για την πτώση της φωτεινότητας μου το επιβεβαίωσαν και από την υποστήριξη της APPLE. Το λογισμίκο πλέον για να προστατεύεσει τη συσκευή όταν υπερθερμαίνεται αντί να βγάλει το κόκκινο θαυμαστικό και να κλείσει όταν φτάσει στο αμήν, κατεβάζει τη φωτεινότητα λίγο πριν. Όπως ακριβώς είπαν και κάποιοι εδώ στο forum. Το μόνο που μένει ειναι να δω αν με full extra χρήση (4g, maps και camera apps) είναι λογικό να πέφτει 1% κάθε περίπου 1,5 λεπτό με μια πρόχειρη μέτρηση που έκανα. (στη γραμμή μου είπαν να πάω να το τσεκάρω αν και πιστεύω οτι έχει να κάνει απλά με τη μικρή μπαταρία του 6s). Παρεμπιπτόντως να αναφέρω οτι το βράδυ με όλα ανοιχτά αλλά χωρίς να το χρησιμοποιώ η μπαταρία άντε να πέσει 3% με 4% max σε 7 ώρες.
  9. 3 ώρες και 25 λεπτά φόρτιση για να φτάσει απο το 18% στο 100%. Συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής και σε wifi. Χωρίς κλήσεις και μηνύματα. Μόνο τσεκάρισμα για την πρόοδο της φόρτισης ανα μισάωρο. Ειναι φυσιολογικό;
  10. Το ξερω εχω κουρασει αλλα δε βγαζω ακρη. Απο τις 11 το πρωι με 100% μπαταρια, χωρις καρτα sim και με ψαξιμο σε εφαρμογες και καμερα κανενα εικασαλεπτο maximum στις 3 το μεσημερι ειχα 50%. Ειναι λογικο; Θελει να στρωσει λιγο η μπαταρια και να φτιαξουν οι κυκλοι φορτισης- εκφορτισης; (Οπως σας ειπα φορτιζει αργα. Πολυ αργα). Η αυριο να το ψαξω με service?
  11. Να προσθέσω πως κάποιος που έχει τη φωτεινότητα ρυθμισμένη στο 80% εξ αρχής δύσκολα θα το προσέξει. Η δική μου είναι στο 100%. Εντύπωση μου προκάλεσε πάντως γιατί δεν είχα παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα ούτε σε παλαιότερα iphones (4 και 5), αλλά ούτε και στην android εμπειρία μου. Και κάτι ακόμα. Στις πρώτες σας φορτίσεις η ταχύτητα (φόρτισης) πώς ήταν; Φορτίζει απελπιστικά αργά.
  12. Καλησπέρα σε όλους! Έδω και λίγες ώρες είμαι κάτοχος του 6s 64gb. Πρόσεξα ότι μόλις το κινητό ζορίστηκε με αναβαθμίσεις και συγχρονισμούς ζεστάθηκε λίγο και έριξε αυτόματα τη φωτεινότητα. Επανήλθε όταν το άφησα στην ησυχία του αλλά αργότερα όταν έκανα massive updates 50 plus εφαρμογών και ένα FaceTime λίγο πριν, την έριξε πάλι χωρίς να μπορώ να την επαναφέρω, παρότι η αυτόματη φωτεινότητα και το zoom ήταν απενεργοποιημένα. Είναι σύνηθες ή από Δευτέρα να αρχίσω το τρέξιμο.; Διαβάζω σε ξένα forums ότι συμβαίνει και είναι ο τρόπος που προστατεύει η apple το hardware από την υπερθέρμανση. Α και πάντα όταν το έκανε ήταν συνδεδεμένο με ρεύμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Μόλις επικοινώνησα με κάτοχο του 6 και μου είπε ότι συμβαίνει και στο δικό του)
  13. Μετά την προτροπή του kollatos προχώρησα σε reset/restart του router μου, το οποίο παρεμπιπτόντως ειναι ZTE. Όλα πλέον δουλεύουν μια χαρά. To έψαξα στο google και όντως υπάρχει θέμα περίεργης ασυμβατότητας μεταξύ m8 και ZTE. Θα το αντιμετωπίσω αρχικά με restart, όπως έκανες κι εσύ και αν επιμείνει θα αντικαταστήσω το router. Σας ευχαριστώ!
  14. Το επίσημο service της HTC μου έδωσε αυτή την απάντηση.
  15. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες με το wi-fi που τελικά λειτουργει επιλεκτικά (ορισμένα apps συνδέονται πάντα, άλλα ποτέ. Ορισμένες σελίδες ανοίγουν πάντα, άλλες ποτέ) δε λύθηκε ούτε με hard reset. Επικοινώνησα με το service και μου είπαν οτι αν η συσκευή δεν αγοράστηκε από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών θα κάνει περίπου 2 μήνες να μου επιστραφεί καθώς θα σταλεί στο εξωτερικό. Υπάρχει κάποιο μη εξουσιοδοτημένο service στην Αθήνα που θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου πιο γρήγορα ακόμα κι αν βγω εκτός εγγύησης? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Και σε άλλα wifi δίκτυα που συνδέομαι μου κάνει το ίδιο. Για hard reset με βλέπω.
  17. Aν με την εκκαθάριση εννοείς να διαγράψω το δίκτυό μου και να συνδεθώ πάλι με σάρωση και password το έκανα και δυστυχώς δεν είναι η λύση στο πρόβλημα.
  18. Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος του m8 με το εξής πρόβλημα μετά το πρόσφατο update: Συνεχείς αποσυνδέσεις από το wi-fi ενώ όλες οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Αν σε αυτο προσθέσετε και το γνωστο πρόβλημα του m8 με τις αποσυνδέσεις από το 4g λόγω ασυμβατότητας με τις κεραίες που έχω since day one τότε είμαι online μονο μέσω 3g. Έχω δοκιμάσει αυτό με το wipe και το recovery αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάποια άλλη λύση για το wi-fi? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Η εξέλιξη είχε ως εξης: Πήγα σε κατάστημα Cosmote και υπέγραψα αίτηση φορητότητας για συμβόλαιο χωρίς να παραλάβω κάρτα sim. 3-4 ώρες μετά με πήραν από τη Vodafone με αντιπρόταση red1 δωδεκάμηνο στα 32.76 τελικο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να το διαπραγματευτώ περαιτέρω αλλά όταν έγινε η κλήση ήμουν στο τρέξιμο και δέχτηκα χωρίς πολλά πολλά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πηγα στο κατάστημα της cosmote και υπέγραψα ακύρωση φορητότητας.
  20. Καλημέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής vodafone σε red1 18μηνο που σχεδόν έληξε. Η πρόταση της vodafone είναι 38.60 τελικό για εκ νέου ανανέωση. Η cosmote σε κουβέντα για ενδεχόμενη φορητότητα δίνει ασύμφορη προσφορά. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε cosmoκάρτα ελπίζωντας σε αντιπρόταση από τη vodafone ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να την πατήσω και να παραμείνω δεσμευμένος στην cosmote με υψηλό πάγιο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει?
  21. Εκεί το έχω. Τραβηξα μόλις μια και βγηκε στα 275 bytes και 1632Χ1224 pixels. Μηπως τις μικραινει αυτοματα οταν κανω διαμοιρασμο μεσω email? UPDATE Έστειλα μια μέσω bluetooth και ειναι ok στο μεγεθος. Τώρα το θέμα είναι πως αλλαζω τις ρυθμίσεις του διαμοιρασμου!
  22. Καλημέρα! Έχω το εξής θέμα. Το κινητο τραβάει πολύ μικρες photos και δε μπορω να βρω την επιλογη για να μεγαλωσω τα megapixels. Any suggestions?
  23. Το application το εγκατέστησα αλλά δεν αναγνωρίζει καθόλου το htc όταν το συνδέω. Τα υπόλοιπα τα έχω όλα σωστά εκτός από το wifi optimization που μόλις άλλαξα. Για να δούμε..
  24. Πρόσφατος κάτοχος htc m7 μετά από iPhone 5. Δε βγάζω άκρη με τα εξής: 1) Κάνω upload σε dropbox ένα μεγάλο video ή πολλές photos μαζί. Όταν κλείνει η οθόνη σταματάει και το uploading με αποτέλεσμα να γίνονται άπειρες διακοπές στο ανέβασμα. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να τρέχει το uploading (είτε μέσω wifi είτε μέσω δεδομένων) όταν το κινητό είναι σε stand by; 2) Πείτε ότι είμαι εκτός wifi και χρησιμοποιώ μόνο δεδομένα. Όταν ξυπνάω το κινητό, στο σχετικό widget αναφέρει ότι ο καιρός δεν διατίθεται και ενημερώνεται μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογη, παρότι ο αυτόματος συγχρονισμός είναι στο on. Χαμός! 3) Συνδεσιμότητα iMac-HTC σημειώσατε χάος. Υπάρχει κάποιος τρόπος το iMac να εκλαμβάνει το htc ως usb ώστε να κανω copy-paste χωρίς τη χρήση των εφαρμογών που χρησιμοποιούν το wifi και τρέχουν πολύ-πολύ αργά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  25. Κάτι έγινε! Ευχαριστώ!! Ερώτηση Νο2: Μπορώ να εισάγω στο iphone photos χωρίς παρέμβαση στο μεγεθός τους?
×
×
  • Create New...