Jump to content

chsam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chsam

  1. Σιτς ρυθμισεις κ πρεπει να εχεις ενεργοποιημενες τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
  2. Μετα απο ψαξιμο και συνεχη ανεβασματα προυπολογισμου κατεληξα (σχεδον γιατι με τρωει το one plus x) στο mi4c 3gb/32gb. Εχετε καποια προταση απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω;το πιο φτηνο ειναι στο everbuying , αν κ παω προς vickmall που δινει κ δωρακια.
  3. Εννοείται οτι τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά και απο το site της sonyericsson αλλά τιποτα, πρόβλημα διακομιστή βγάζει πάντα. Τέλοσπαντων δεν καίγομαι κιόλας για τα MMS.
  4. Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς τις ρυθμίσεις MMS για SonyEricsson (Κ850i).Έχω δοκιμάσει τα πάντα (ρυθμίσεις Q και οτι βρήκα απο internet) και δεν δουλεύει τίποτα.Πάντως δε θυμάμαι αν εχω χρησιμοποιήσει MMS με αυτο το κινητό αλλά με το προηγούμενο κινητο (Κ510) έχω στείλει οπότε είναι σίγουρα ενεργοποιημένο.
  5. Επιτέλους μετά από μια εβδομάδα έχω τζάμπα μηνύματα,όποιος έχει ακόμα πρόβλημα ας πάρει στο 1227 χωρις χρέωση.
  6. Ε ναι,πάλι καλά τουλάχιστον δεν χρεώθηκα ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
  7. Πήρα τηλέφωνο,καλά χαράματα!!!!Αφού περίμενα 6 και κάτι λεπτά να το σηκώσουν μου είπανε , μετά από πόση ώρα, οτι δεν φαίνεται να υπάρχει προβλημα στην γραμμή μου κ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να το προωθήσουν στο τεχνικό τμήμα.Αστείο όταν το πρόβλημα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά κ πολλοί γνωστοί κ φίλοι που έχουν Q.Τι να πει κανείς για το ... της αλληνής????????? Αρε Γκριιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!
  8. "1227 από κινητό Q card και να ενημερωθείτε για το δίκτυο, την κάλυψη της Q card και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε (χωρίς χρέωση)" απλά έτσι καταλαβαίνεις οτι το νούμερο αυτό είναι απλά για ενημέρωση πακέτων κτλ κ όχι για Εξυπητέτηση πελατών όπως την εννούμε.
  9. Παιδιά πριν λίγους μήνες είχα στείλει mail στην SE και μου έστειλαν μια λίστα σε Service Points σε excel , όταν ξεμπλοκαρει το mail μου θα βάλω το αρχείο. Άκυρο, το αρχείο έχει πρόβλημα, μάλλον λόγω της αλλαγής server που έκανε το in.gr, οπότε όποιος θέλει μέσω του site της SE όπως έκανα κ γω.
  10. Ποιό 24ωρο για ενεργοποίηση;Από τις 23/10 που μου στείλανε έστειλα το sms, δεν είδα απάντηση κ συνολικά έχω στείλει 3 ή 4 sms.Δεύτερον να πάρω την εξυπηρέτηση να με χρεώνουν για κάτι που είναι υποτίθεται γίνεται αυτόματα με ένα μήνυμα;Πιο πολύ θα μου κοστίσει να τους πάρω τηλέφωνο και να βγάλω συνεννόηση παρά να έχω τζάμπα μηνύματα.Τελοσπάντων, Ελλάδα με τις "υπεύθυνες" εταιρείες και τις "υπηρεσίες" τους.
  11. Ρε παιδιά αυτό με τα δωρεάν sms προς Q λειτουργεί;Γιατι εδώ κ 3 ή 4 μέρες που ισχύει η προσφορά μου χρεώνει κανονικά τα μηνύματα.Τα ίδια συμβαίνουν κ σε άλλα δυο άτομα που έχουν Q.Και εννοείται οτι έστειλα το κενό sms στο 12000 και μάλιστα 3 φορες αφου έβλεπα οτι συνέχιζε να χρεώνει κανονικά.
  12. Παιδια να κανω μια ερωτηση.Η αναβαθμιση στο k700i γινεται μονο με τις βασεις dss-20 και dss-25 ή και με απλο καλωδιο συνδεσης με η/υ;Γιατι ενδιαφερομαι για το Κ500i και η se ενεργοποιησε την online αναβαθμιση και γι'αυτο.(δειτε http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10176 )
  13. Εγω δεν ειμαι χρηστης του k500i (μαλλον θα γινω) αλλα δειτε αυτο http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10176 .Το βρηκα σε ενα αλλο ελληνικο φορουμ.
×
×
  • Create New...