Jump to content

chsam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q

chsam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σιτς ρυθμισεις κ πρεπει να εχεις ενεργοποιημενες τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
  2. Μετα απο ψαξιμο και συνεχη ανεβασματα προυπολογισμου κατεληξα (σχεδον γιατι με τρωει το one plus x) στο mi4c 3gb/32gb. Εχετε καποια προταση απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω;το πιο φτηνο ειναι στο everbuying , αν κ παω προς vickmall που δινει κ δωρακια.
  3. Εννοείται οτι τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά και απο το site της sonyericsson αλλά τιποτα, πρόβλημα διακομιστή βγάζει πάντα. Τέλοσπαντων δεν καίγομαι κιόλας για τα MMS.
  4. Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς τις ρυθμίσεις MMS για SonyEricsson (Κ850i).Έχω δοκιμάσει τα πάντα (ρυθμίσεις Q και οτι βρήκα απο internet) και δεν δουλεύει τίποτα.Πάντως δε θυμάμαι αν εχω χρησιμοποιήσει MMS με αυτο το κινητό αλλά με το προηγούμενο κινητο (Κ510) έχω στείλει οπότε είναι σίγουρα ενεργοποιημένο.
  5. Επιτέλους μετά από μια εβδομάδα έχω τζάμπα μηνύματα,όποιος έχει ακόμα πρόβλημα ας πάρει στο 1227 χωρις χρέωση.
  6. Ε ναι,πάλι καλά τουλάχιστον δεν χρεώθηκα ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
  7. Πήρα τηλέφωνο,καλά χαράματα!!!!Αφού περίμενα 6 και κάτι λεπτά να το σηκώσουν μου είπανε , μετά από πόση ώρα, οτι δεν φαίνεται να υπάρχει προβλημα στην γραμμή μου κ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να το προωθήσουν στο τεχνικό τμήμα.Αστείο όταν το πρόβλημα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά κ πολλοί γνωστοί κ φίλοι που έχουν Q.Τι να πει κανείς για το ... της αλληνής????????? Αρε Γκριιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...