Jump to content

joker34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

joker34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάνω στην ώρα έκατσε ο διαγωνισμός. Θα ήθελα πολύ ένα tablet...:D
  2. Επειδή προσπαθώ κι εγώ να συνδεθώ, να σε ρωτήσω: Πληκτρολόγησες την ip που σου λέει το κινητό, στο pc; Εγώ το έκανα και προσπαθεί ο υπολογιστής να διαβάσει το κινητό, αλλά μένει στην προσπάθεια...
  3. Συνεχής συχρονισμός: Όταν έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία δεδομένων δικτύου δηλ. 3G ή το wifi τότε όλα τα widget και οι εφαρμογές που απαιτούν ενημέρωση θα ενημερώνονται αυτόματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο χειροκίνητος συγχρονισμός που ενεργοποιείται με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Αυτόματος συγχρονισμός: Ενεργοποιεί αυτόματα το 3g και το wi fi με αποτέλεσμα την παραπάνω κατανάλωση. Πιστεύω να τα είπα σωστά, έτσι έχω καταλάβει...
  4. Νομίζω υπάρχει τρόπος: Μυνήματα-Ρυθμίσεις-εισαγωγή λειτουργίας- 1)Αλφάβητο GSM=Κεφάλαια 2)Αυτόματο=μικρά
  5. Μόλις το πήρα και το πρώτο που δοκίμασα ήταν αυτό. Σε συγκεκριμένο χώρο είχα πρόβλημα με τα νοκια ν97 και χ6. Το ίδιο και με το γαλαξία! Αλλά σε κάθετη προβολή. Σε οριζόντια προβολή το κινητό έχει ασύρματο καμπάνα!
  6. Πατας το εικονιδιο με τις τρεις γραμμούλες και αλλάζεις γλώσσα.
  7. Εκει ειναι μολις ειδα οτι ειναι 1,6gb , σας ευχαριστω
  8. Σβήνω λοιπον κι ο Θεος βοηθος:D Ακυρον. Ο φακελος αυτος ειναι αδειος καπου αλλου ειναι οι χαρτες μηπως γνωριζει καποιος παιδια?
  9. Ξέρεις μηπως που βρίσκονται και πως ξερεις ποις ειναι ποιας χωρας?
  10. Προσπάθησα να βρω τρόπο να απεγκαταστήσω κάποιους χάρτες γιατί μου είναι άχρηστοι (Αφρική, Ασία κτλ.) με το maploader (στις οδηγίες, λέει ότι γίνεται με το "πλην"). Δεν τα κατάφερα, μόνο φόρτωμα κάνει. Ξέρει μήπως κάποιος πως γίνεται? ευχαριστώ.
  11. Δηλαδη μπορεις αργοτερα να το ξανακανεις VL???
  12. Δε διαφωνω η εγγυηση ομως ειναι μεγαλη υποθεση και το εχω παρει Οκτωβριο...
×
×
  • Create New...