Jump to content

glenti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by glenti

  1. Ξαναστείλε τους reply-to-all email, κοινοποιώντας και παλι στην EETT, και πες τους πως ακόμα περιμένω κάποια απάντηση από εσάς. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν η cosmote δεν χρειώνει την φορητότητα σε συνδρομητές συμβολαίου, ούτε εσυ θα με το καρτοκινητό θα χρειωθείς. Δες σε προηγούμενα μηνύματα που αναφέρω ακριβώς τι έκανα για να έρθω στην vodafone, το ίδιο μπορείς να κάνεις για να πας στην cosmote
  2. :lol::lol::lol: Παίξτε μπάλα!!!! Έτσι, να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να κάνουν αυθαιρεσίες!!!
  3. Καλημέρα, Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Σε συνέχεια των email μου στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone, κοινοποίηση ΠΑΝΤΑ την ΕΕΤΤ, τους ζητούσα πίσω και τα 5 ευρώ της SIM, γιατί οι συνδρομητές συμβολαίου που κάνουν φορητότητα δεν πληρώνουν την SIM. Επειδή λοιπόν η ΕΕΤΤ αναφέρει, "Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται από έναν πάροχο κινητής η εφαρμογή χρεώσεων για την παροχή της φορητότητας αριθμού μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής και όχι σε συνδρομητές συμβολαίου” , μου επέστρεψαν τα 5 ευρώ της SIM, σε χρήματα στο καρτοκινητό, στα πλαίσια καλής συνεργασίας όπως ανέφεραν - Μαστίγωμα λόγω ΕΕΤΤ το λέω εγώ. Είπα να μην το τραβήξω και να τα ζητήσω μετρητά, οπότε όλα καλά!!!! Φορητότητα καρτοκινητού με μηδενικό κόστος!!
  4. Ισχύει όταν θες να κάνεις φορητότητα και σου ζητάνε λεφτά για το καρτοκινητό. Και στην δική σου περίπτωση καρτοκινητό θες να το κάνεις στον πάροχο/δεκτη Cosmote!
  5. Συμφορουμίτες, η απάντηση για την φορητότητα στο παρακάτω url!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7496946#post7496946
  6. Καλησπέρα σε όλους, Επειδή λοιπόν και ο άγιος φοβέρα θέλει, θα παραθέσω την λύση σε φορητότητες καρτοκινητών, απο προσωπική εμπειρία 1) Οι εταιρείες επειδή δεν έχουν όφελος από την καρτοκινητή, λένε πως έχουν θέμα και η φορητότητα θα καθυστερήσει. 2) Ζητάνε να πληρώσουμε 30 ευρώ (25 ευρώ χρόνος για ένα μήνα + 5 ευρώ sim). Λύση: Στέλνετε ένα email στην εξυπηρέτηση της vodafone, το email είναι το "ccsupport.gr@vodafone.com" και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω url http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/indicators/H01_01012014_30062014_.pdf. κάνοντας κοινοποίηση την ΕΕΤΤ (katanalotes@eett.gr) και αναφέρετε τα εξής: 1) ότι ο χρόνος της φορητότητας έχει υπερβεί τις 3 εργάσιμες ημέρες, κάτι το οποίο απαγορεύεται από την ΕΕΤΤ. 2) ότι η vodafone στην σελίδα της αναφέρει πως το κόστος φορητότητας είναι δωρεαν http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847 και η ΕΕΤΤ στο παρακάτω URL σελίδα 4, τμήμα Β-2.α αναφέρει πως : “Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται από έναν πάροχο κινητής η εφαρμογή χρεώσεων για την παροχή της φορητότητας αριθμού μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής και όχι σε συνδρομητές συμβολαίου” . https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP837-002.pdf Θα σας πάρουν άμεσα να περάσετε να πάρετε την sim, και θα σας απαντήσουν από την vodafone πως θα πληρώσετε μόνο την sim (5 ευρώ) και τα υπόλοιπα 25 ευρώ χρόνου είναι προαιρετικά. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τους άλλους παρόχους. Θα πρέπει όμως να ξέρετε σε ποιο email θα τους το στείλετε για να κοινοποιήσετε και την ΕΕΤΤ. Στην vodafone περίμενα 25 λεπτα στο τλφ με διάφορες προφάσεις για να μου δώσουν τελικά το email της εξυπηρέτησης. Αυτά για να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους. Να προσθέσω πως όταν πήγα σήμερα στο κατάστημα εγίναν τα παρακάτω: 1) Μου έδειχνε η κοπελίτσα το σύστημα τους πως δεν δέχεται να ενεργοποιήσει την φορητότητα καρτοκινητού λόγω προβλήματος, αλλά μόλις της είπα για ΕΕΤΤ, μου είπε θα το στείλω με email.......... 2) Ούτε για τα χρήματα ήξερε ότι είναι προαιρετικά, και πήρε την vodafone και της είπαν οκ. Φιλικα!!
×
×
  • Create New...