Jump to content

derbu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    274
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by derbu

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    iPhone 13 pro max (128GB) καινούριο, κλειστό στο κουτί του.

    1.110 €

  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    iPad Pro wifi + 5G ολοκαίνουριο, στο κουτί του, σφραγισμένο, αγορασμένο απο ελληνικό μαγαζί Δεκέμβριο 2021.

    1.099 €

  3. derbu

    iPhone 7

    Έχω ένα iPhone 7 και desktop με outlook 2013. Θέλω να κάνω κάποιες διορθώσεις στις επαφές μου. Επειδή στο παρελθόν είχα σημαντικό πρόβλημα με conflicts, duplications κλπ., θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα ξαναγίνει. Τι πρέπει να κάνω?
  4. προσπαθώ να κάνω unlock ένα iphone 3GS απο την ισπανία με λογισμικό 3.χ Λίγη βοήθεια... το λογισμικό είναι 3.1.3 έχω διαβάσει αρκετά στο ιντερνετ αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιό πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω και με ποιά μέθοδο.
  5. Έχω ένα iphone 3GS με έκδοση 3.χ (δεν θυμάμαι ακριβώς) από ισπανία και θέλω να το χρησιμοποιήσω με ελληνική σιμ. Έχω προσπαθήσει αρκετά προγράμματα αλλά είτε μου βγάζουν σφάλμα είτε δεν δουλεύουν. Κάποια πρόταση?
  6. Έχω ένα iphone 3GS με έκδοση 3.χ (δεν θυμάμαι ακριβώς) από ισπανία και θέλω να το χρησιμοποιήσω με ελληνική σιμ. Έχω προσπαθήσει αρκετά προγράμματα αλλά είτε μου βγάζουν σφάλμα είτε δεν δουλεύουν. Κάποια πρόταση?
  7. δεν μου είχες απαντήσει αλλά ευχαριστώ. κατέβασα το spirit και μου βγάζει σφάλμα. Παραθέτω το log. Σύμφωνα με το spirit το τηλέφωνο έχει την έκδοση 3.1.3 INFO: Now listening for devices... INFO: read igor/map.plist INFO: Connected to the AppleMobileDevice. INFO: Version iPhone2,1_3.1.3 INFO: Connecting to mobilebackup... INFO: Sending files via AFC. FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:198): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091) 198
  8. έχω ενα iphone 3GS απο ισπανία και θέλω να δουλέψει με ελληνική σιμ? Πώς θα το κάνω. Δεν ξέρω τι firmware έχει αλλά σίγουρα μικρότερο απο 4.
  9. έχω ενα iphone 3GS απο ισπανία και θέλω να λειτουργήσει με ελληνική σιμ. Δεν ξέρω τι firmware έχει πάντως σίγουρα κάτω απο 4.
  10. το κινητό δεν είναι ελληνικό είναι κλειδωμένο. Με ελληνική κάρτα μου δείχνει ότι δεν υποστηρίζεται
  11. ξεκινάμε απο τα βασικά. πώς κάνω restore? όταν ανοίγω το itunes μου δείχνει ότι η κάρτα σιμ δεν υποστηρίζεται
  12. κάποιος να απαντήσει? QUOTE=derbu;3370389]θέλω να το κάνω να δουλεύει με την σιμ κάρτα μου. νομίζω ότι το κινητό είναι απο την ισπανία. παρακαλώ για λίγο πιο λεπτομερείς οδηγίες.
  13. θέλω να το κάνω να δουλεύει με την σιμ κάρτα μου. νομίζω ότι το κινητό είναι απο την ισπανία. παρακαλώ για λίγο πιο λεπτομερείς οδηγίες.
  14. έχω ένα iphone 3gs με firmware 3.0 Δοκίμασα διάφορα προγράμματα (redsnow, purple, quickpwn, ziphone), τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (σόρρυ αν αναφέρεται πιο πριν απλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω και τις 47 σελίδες).
  15. Να σημειώσω επίσης ότι ο ήχος ακούγεται κανονικά από τις λειτουργίες του home cinema (dvd, radio). Στην τηλεόραση όμως δεν ακούγεται ήχος από το home cinema. Έχω συνδέσει το home cinema με την τηλεόραση με καλώδιο rca σε scart. Έχω home cinema samsung 5.1
  16. Πήρα ένα home cinema με dvd και το συνέδεσα με την τηλεόραση με καλώδιο rca σε scart. Παρά το γεγονός ότι δουλεύει μία χαρά, δεν έχω ήχο από το home cinema. Θέλω να έχει ήχο και απο τις 4 συσκευές μου (tv, ψηφιακό αποκοδικοποιητή, media player, dvd).
  17. Πρόσφατα πήρα ένα media streaming player με το οποίο βλέπω ταινίες στην τηλεόραση. Όμως δεν παίζει ταινίες vob ή mp4. Κατέβασα κάποια προγράμματα για να μετατρέψω ταινίες σε wmv αλλά η εικόνα χαλάει πάρα πολύ μετά την μετατροπή. Καμμιά ιδέα?
  18. derbu

    Nav N Go iGO 8

    σε mio moov 200. μπορεί να έχω κανει κατι λαθος στην εγκατασταση?
  19. derbu

    Nav N Go iGO 8

    λιγο βοηθεια εστω με πμ? επισης εχω βαλει το igo και ενω φορτωνει κανονικα, δεν εχει επαφη με το gps (μου λεει gps device not found).
  20. οταν λες πληθωρα χαρτων? καθε προγραμμα δεν εχει ενα χαρτη ο οποιος αναβαθμιζεται κατα διαστηματα?
  21. ευχαριστω. δηλαδη ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για αθηνα? και εγω ακουγα οτι το μιο ειναι μια χαρα αλλα η αληθεια ειναι οτι ο αλγοριθμος ειναι χαλια. για διαδρομη 2 λεπτων σε παει μεσω θεσσαλονικης (που λεει ο λογος). καλα λογια εχω ακουσει μονο για destinator εκτος και αν κανω λαθος. βοηθεια
  22. μπορεις να μου πει καποιος που μπορω να αγορασω το destinator (σκετο προγραμμα) και ποια εκδοση ειναι η καλυτερη?
  23. αφου δεν θελει να μου απαντησει κανεις πειτε μου το εξης: θελω να ΑΓΟΡΑΣΩ το destinator. Πείτε μου ποια έκδοση είναι προτιμότερο να παρω και απο που να το αγορασω. Βρηκα στο site της mls κάτι χαρτες με 120 ευρω! Δεδομενου ότι αγορασα το μιο μου (μαζί με χάρτες) με 100 το βρήκα υπερβολικό.
×
×
  • Create New...