Jump to content

johnycccccc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

johnycccccc's Achievements

  1. Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα ρυθμίσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν έχουμε ενεργοποιημένη την επιλογή ρυθμού ανανέωσης στο αυτόματο, λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κολλήματα γιατί γίνεται η αλλαγή εφαρμογής. Κάποια λειτουργούν στα 60, browser και μενού στα 120. Πραγματικά μετά την 1.0.6.0 δεν παρατηρώ τέτοια κολλήματα. Εγώ τα έχω αφήσει στο αυτόματο και WQHD+, και άμα δω ότι τα παίζει η μπαταρία και δεν κρατάει, θα αρχίσω τους περιορισμούς. Προς το παρόν καλά πηγαίνει και από updates έχουμε σίγουρα μέχρι και το Μάιο του 2026. Εδώ πήρε Update τώρα το poco f3 που βγήκε το Μάρτιο του 2021. Μόνο το γαμώτο, αν είχε δώσει 3 μεγάλα android και στο f5 pro θα ήταν ότι καλύτερο. Έτυχε να ξεκινά να τα δίνει από τη φετινή χρονιά. Δεν πειράζει όμως, μέχρι τότε θα πάρουμε το αντίστοιχο.
  2. Μια χαρά το poco f5 pro μας, σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το νέο update. Πάντως μετά την 1.0.6.0 δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, πηγαίνει σας σίφουνας, έχει στρώσει για τα καλά το hyperos και μεγάλη βελτίωση στην κάμερα. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάει στα iphone.
  3. Καλημέρα σε όλους. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι? Γιατί αυτό που έχω δεν είναι full, αρχίζει και ανοίγει στις άκρες. Το full σπάει εύκολα στις άκρες. Υπάρχει κάποιος άλλο που να μη χαλαει?
  4. Στο site της samsung τον Τ800 τον ονομάζει φορτιστή τοίχου για υπερταχεία φόρτιση. Τον Τ2150 φορτιστή power adapter. Επίσης ήθελα να ρωτήσω μήπως χρειάζεται να πάρω την έκδοση με το καλώδιο, γιατί υπάρχει περίπτωση αυτό που έχει η συσκευασία να είναι το αργό? Δηλαδή είναι 3Α?
  5. Καλημέρα σε όλους!! Το πήρα τελικά, φαίνεται πολύ καλό και γρήγορο. Μια γρήγορη ματιά οι κάμερες έχουν πολλές ρυθμίσεις, βγάζει και σε πολύ σκοτεινό μέρος (του δίνει φως αφού τραβήξεις), η κατασκευή θυμίζει πολύ ακριβό κινητό. Θα ήθελα μια συμβουλή για φορτιστή. Αυτός είναι ο γρήγορος φαντάζομαι SAMSUNG WALL CHARGER 25W 3A USB TYPE-C WHITE + CABLE TYPE-C EP-T2510XW και αυτός ο αργός? SAMSUNG TRAVEL CHARGER EP-TA800NW 25WATT. Ποιον προτείνετε παρακαλώ? Ο EP-T800NW δεν είναι γρήγορος? Επίσης έχετε να προτείνει καμία θηκουλα? Έχω δει μια spigen crystal clear silicone
  6. Να σαι καλά φίλε σευχαριστω πολύ!
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όταν μας λέει το σκρουτζομάγαζο ότι δίνει δικιά του εγγύηση 2 χρόνια, μπορούμε να το πάμε στην smartec αντί να το δώσουμε σε αυτούς?
  8. Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος, από ποιο σκρουτζομαγαζο θα πρέπει να αγοραστεί για να έχω δύο χρόνια εγγύησης και να μπορώ να το πάω απευθείας στην smartec σε περίπτωση προβλήματος? Θα πρέπει να είναι Ευρώπης? Αυτό που κάναμε παλιά και το τσεκαραμε το imei στην samsung, χρειάζεται να γίνει? Ευχαριστώ
  9. Καλημέρα σε όλους! Έπρεπε ναι να είχα πάρει backup, τουλάχιστον τις φωτογραφίες γιατί τα υπόλοιπα-ρυθμισεις μηνύματα ανέβαιναν στο cloud της xiaomi. Εντάξει να χαλάσει στα 3 χρόνια να πεις καλά, αφού άντεξε, αλλά αυτό με τα δεδομένα, να μην μπορεί να ανοίξει ίσα ίσα για τα δεδομένα, είναι μεγάλη βλακεία. Τελικά ίσως η κάρτα μνήμης να έχει μια ουσία δηλαδή να κάνεις τα τοπικά backup σου, όπου στην περίπτωση μου δυστυχώς χρησιμοποιούσα δύο κάρτες sim.
  10. Έσβησε από μπαταρία, αλλά δεν ξαναπήρε μπρος δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι στον επεξεργαστή, οπότε και για ανάκτηση δεδομένων που μου είπαν, επειδή o cpu είναι παντρεμένος με τη μνήμη και λόγω κρυπτογράφησης, τα δεδομένα είναι κατακερματισμένα. Αν δεν παίξει ο cpu, πάνε τα δεδομένα. Αν κάποιος φίλος έχει επαναφέρει το δικό του από αυτή τη κατάσταση σε συγκεκριμένο service, παρακαλώ ενημερώστε με. Προτείνω σε όλα τα παιδιά άμεσα backup, γιατί δεν ξέρεις πότε θα σκάσει στον καθένα. Στο service είπαν ότι γνωστό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντελο, έχει να κάνει και από πότε το λειτουργεί ο καθένας και σίγουρα η χρήση. Πάντως ζεσταινόταν πολύ ακόμα και σε ένα απλό παιχνίδι χωρίς απαιτήσεις. Όλα λειτούργησαν σωρευτικά και χωρίς ενδείξεις (επανεκκινήσεις, κολλήματα) μέχρι που έσκασε. Κρίμα γιατί σαν κινητό πίστευα ότι θα κρατήσει για χρόνια, full smooth, κι ας είχε android 13, ήταν στο full των επιδόσεων.
  11. Καλησπέρα σε όλους! Έκλεισε ξαφνικά το κινητό και δεν ανοίγει. Ήταν χαμηλή η μπαταρία και είχα ανοίξει το flash και ξαφνικά έκλεισε. Το πήγα σε ένα κατάστημα service αλλά μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται, έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής. Υπάρχει περίπτωση κάποιο άλλο service να το αναλαμβάνει, τουλάχιστον να πάρουμε backup των αρχείων στην εσωτερική μνήμη? Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε ούτε ξαφνικά bootloops, ούτε επανεκκινήσεις, ίσως ζεσταινόταν και κυρίως το καλοκαίρι και όταν έπαιζε κάποιο ελαφρύ παιχνίδι (οχι fortnite, call of duty κ.ά.). Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, πιο σημαντικές για μένα είναι οι φωτογραφίες που έχει μέσα.
  12. johnycccccc

    OnePlus 11

    Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Και μόνο αυτό με τη nova ειναι για μένα μείον. Αυτό με τις ρυθμίσεις λογικά θα φτιαχτεί σε επόμενες αναβαθμίσεις λόγω της 5ετους υποστήριξης. Πάντως με το mi 8, παρόλο που έχει κολλήσει στο android 10 και miui 12, συνεχίζει και δουλεύει, μόνη εξαίρεση η μπαταρία που έχει πέσει.
  13. johnycccccc

    OnePlus 11

    Καλησπέρα φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αποτι κατάλαβα το πρόβλημα περισσότερο έχει να κάνει με το service και με το vowifi το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα (δεν έχω σήμα στο σπίτι και στη δουλειά). Επίσης βλέπω ότι έχει κάποια θεματικά στο λογισμικό που ίσως αργούν να φτιάξουν. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi 13, είναι κοντά οι τιμές τους και καλύπτεται στην Ελλάδα το service από info quest τουλάχιστον για δύο χρόνια.
  14. johnycccccc

    OnePlus 11

    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του mi 8 και σκέφτομαι τη μετάβαση σε oneplus 11, περισσότερο λόγω software 5 χρόνια υποστήριξης, κάμερας, επεξεργαστή. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι να υποστηρίζει wificall και volte της nova. Τέλος σχετικά με το service, αν αγοραστεί από germano, υπάρχει αξιόπιστο service εδώ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...