Jump to content

morfan_rho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 7 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

morfan_rho's Achievements

  1. Δεν υπάρχει το γρανάζι, είναι εύκολο να μου στείλεις ένα λινκ με τις οδηγίες από όπου το έκανες εσύ ;
  2. Ξέρετε με ποιόν τρόπο ενεργοποιούμε τώρα το vowifi , οταν τρέχω το pixel ims βλέπει το volte ενεργό οπότε δεν μου έχει την επιλογή enable .
  3. Εγώ το κινητό το έχω από 25/10. Από μέσα Δεκεμβρίου το θέμα με τις χαμένες κλήσεις έγινε ακραίο (περίπου 3-4 χαμένες κλήσεις ανα ημέρα ). Μετά το root το τηλέφωνο είναι όπως πρέπει με volte και wifi calling με εξαιρετική ποιότητα κλήσεων, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις καλά ολόκληρη την διαδικασία και μετά να προχωρήσεις βήμα βήμα να κάνεις το root. Εγω προσωπικά δεν το θεωρώ επικίνδυνο καθώς το magisk έχει την εποπτεία των εφαρμογών που ζητούν να αποκτήσουν δικαιώματα superuser.
  4. Καλησπέρα, το netflix πως γίνεται εγκατάσταση μετά το root ;
  5. Ναι αυτό ήταν το λάθος μου, ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα, μια βοήθεια παρακαλώ , μόλις ολοκλήρωσα το root με magisk και τώρα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και 5g συμφωνά με αυτό τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/. Οταν πάω να κάνω patch το αρχείο volte μου βγάζει failed invalid input file. Καμία ιδέα ;
  7. Φυσική sim έχω 5 ετίας . Λες να βοηθήσει αν βγάλω καινούργια;
  8. Ισχύει. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση είναι απελπιστική...
  9. Καλησπέρα, μετά το update Δεκεμβρίου φάνηκε να διορθώνονται τα προβλήματα με τις χαμένες κλήσεις αλλά τις τελευταίες μέρες πάλι τα ίδια. Απ ότι φαίνεται το root είναι μονόδρομος για να υπάρχει αξιοπιστία στις κλήσεις.
  10. Βάζεις ενα link το topic σε παρακαλώ..
  11. Σε περίπτωση root με magisk γίνεται data wipe στην συσκευή; Υπάρχει κάποια σημαντική αρνητική επίπτωση κάνοντας root ;
  12. Καθημερινά 3-4 χαμένες κλήσεις..
  13. Καλησπέρα σας, εγώ μετά το update του Δεκεμβρίου δεν έχω κανένα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν καταργηθεί το 3G από την Vodafone.
  14. Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update δεν είχα καμία χαμένη κλήση ενώ μέχρι πρότινος λάμβανα καθημερινά μηνύματα για χαμένες κλήσεις. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει η κατάργηση του 3G από την Vodafone..
×
×
  • Create New...