Jump to content

panos.kar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    889
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    8
  • Αξιολογήσεις

    0%

panos.kar last won the day on Απρίλιος 15 2023

panos.kar had the most liked content!

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.036 profile views

panos.kar's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

265

Φήμη

  1. Να λέω ψέμματα με τις μετρήσεις πως; Τα νούμερα και το σημα μιλάνε από μόνα τους. Ενταξει, είμαι ψεύτης. 340€ για 30 συνδέσεις 10GB και ολα απεριόριστα τα υπόλοιπα και προς ΕΕ. οι 15 με 8€ και οι άλλες 15 με 12€ επειδή έχουν επιδότηση συσκευής! έχουμε και το σταθερο αλλα 28€. 12€ βάζω εγώ παγκόσμιες κλησεις. Είμαι ψεύτης, έγινε! Χρόνια πολλά με υγεία σε σένα και την οικογένεια σου!
  2. Αν εννοείς ότι ένας εργοδότης μπορεί να ασχοληθεί με το liquid, είσαι γελασμένος. Επειδή είμαι εργοδότης σε πληροφορώ πως για τα εταιρικά που διαχειρίζομαι, εννοείται σε άλλη εταιρεία, η χρέωση ανα GB είναι μικρότερη απ του liquid. Να φανταστείς πως πληρώνω 1.2€/GB για τις συνδέσεις που έχουν και συσκευή ενώ για αυτές που δεν εχουν 0.8€/GB. Επισης το liquid προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς ΕΕ; Όχι.
  3. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ναι Νικόλα. Εγω όταν πηγα Κέρκυρα, H cosmote Στο κεντρο ήταν αριστη αλλά στα εκτος είχε μικρες τρυπεσ Με edge. Καλοκαίρι ήταν με παρά πολυ κόσμο βέβαια. Στο οδικό δίκτυο είχα Παρατηρήσει τρύπες. Πολυ καλύτερη σίγουρα όμως από Σύβοτα/Παργα/έξω από την πόλη της πρεβεζας.
  4. panos.kar

    5G NR

    Αληθώς! Χρόνια πολλά σε όλους!
  5. Η προσωπική μου εμπειρία λέει πως έχει το χειρότερο δίκτυο. Τώρα δεν είμαι πάνω από ένα κινητό να κάνω speedtest και να συγκρίνω, αλλά σε γενικές γραμμές για τους περισσοτερους από εμας που έχουμε εμπειρία απ όλα τα δίκτυα πιστεύω ότι η Vodafone έρχεται τρίτη στις προτιμήσεις μας.
  6. panos.kar

    Nova 4G

    Αν πατήσεις το κουμπάκι με τον Μεγεθυντικό φακό στο κεραίες της ΕΕΤΤ βάλε για το αρχείο «άδεια κατασκευής κεραίας» που συνήθως είναι προς το τέλος. Εκεί γράφει τα πάντα.
  7. H nova έχει και την κεραια στην σκουφα και για αυτό είναι καλύτερη στο κέντρο. Έχει ακόμα μια συνεγκατασταση με την Vodafone και άλλη 1 κεραια μόνη της. Εχουν κοινά micro στην οδό Μάρκου μποτσαρη και την πλατεία. Η nova έχει ακόμα ένα micro στην οδό σκουφα στο κατάστημα της
  8. Σου εχω ξαναπεί ότι δεν είναι έτσι. Σου εχω ποστάρει τις κεραίες. Η nova έχει κεραια μόνη της στο κέντρο και για αυτό η μεγάλη διαφορά. Η nova δεν εχει πρόβλημα στην αρτα. Η Vodafone σε πολλά σημεία ζορίζεται. Το έχει ανεβάσει και άλλος συμφορουμιτης για το κέντρο. Στην αρτα cosmote-nova είναι υπόδειγμα ενώ η Vodafone περνά αδιάφορη. Χαμηλότερες ταχύτητες έχει από την nova όπου ειδα ΕΟ Αρτας-Φιλιππιάδας Nova 4G https://www.speedtest.net/my-result/i/5570392169 Cosmote 5G https://www.speedtest.net/my-result/i/5570388342
  9. Εγω eSIM θέλω οπωσδήποτε. Χρησιμοποίω απ όταν βγήκε στην κοσμοτε και ειναι πολυ βολική. Αν εχω και τη νοβα και την κοσμοτε με eSIM θα μου είναι ιδανικό τώρα που είμαι με δικαρτο.
  10. Την περίμενα πολυ καλύτερη την vf-GR για μεσα στην αρτα απ όσα είχα ακουσει εδώ μέσα. Απογοήτευση… Τόσο δίνει στο σημείο αυτό με όλους. Εχω δει γύρω στα 600 εκεί μαξ. Στην αρτα πάντως nova-Cosmote βάζουν σε αυτόν τον σέρβερ. Εννοείται ότι σε οποίο τεστ ανεβάζω κλείνω την μια κάρτα, ποτέ Speedtest με δυο κάρτες ανοιχτές. Για αυτό άλλωστε αν παρατηρήσετε μπορεί να έχουν μια μικρή διαφορά 1-2 λεπτά.
  11. Κέντρο ηλιόλουστης εξωτικής βυζαντινής αρτας Με φθίνουσα σειρα cosmote https://www.speedtest.net/my-result/i/5570213429 nova https://www.speedtest.net/my-result/i/5570214486 Vodafone
  12. Αν ήταν έτσι θα είχαμε όλοι cu. Εγώ προσωπικά δίνω το κάτι παραπάνω για να εχω πολυ καλύτερη κάλυψη και ταχυτητες χρησιμοποιώντας 2 δίκτυα όπως γράφω και κατω. Συγγνώμη αλλά να πληρώνω για 5G και να μου δίνει 20mbps ακόμα και στο κέντρο, να κάθομαι να παίζω με με το flight mode και το 3G ενώ σε σημεία έξω από την πόλη να μην έχει Ίντερνετ, είναι πεταμένα λεφτά. Για εμένα.
  13. Δεν ειναι αυτός τρόπος σκέψης, αυτό ειναι φανατισμός… το να μηδενίζουμε τα πάντα επειδή έχει χαμηλές χρεώσεις ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα που αν κάποιος το βάλει κατω αντικειμενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μόνο φανατισμός ειναι… και μην ξεχνάμε κάτι, καμία εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πάνω απ όλα είναι το κέρδος της, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Γιατί εδώ μέσα σε λίγο θα παρουσιάζεται από ορισμένους η Vodafone σαν μη κερδοσκοπικό ιδρυμα.
  14. Τραγική η κάλυψη στην Αρτα. Στα μαγαζια του κέντρου εσωτερικα ή σε στενους εξωτερικους χωρους έχει edge. Τι λέτε τώρα εσείς για φθηνό Ίντερνετ και εκμετάλλευση από τους άλλους παρόχους, εδώ η Vodafone έχει αφήσει κέντρο πόλης με κάλυψη 4G μόνο εξωτερικά. Οι άλλοι δυο και ειδικά η πράσινη γαζωνουν και η vf κολλημένη σε edge λόγω κακής κάλυψης στο κέντρο της αρτας
  15. panos.kar

    NOVA 5G

    Ζορίζεται και στην αρτα αρκετα. Δε κάνει εναλλαγές σε edge αλλά είναι μειωμένες οι ταχύτητες λόγω του αρκετού κοσμου.
×
×
  • Create New...