Jump to content

J_F80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by J_F80

  1. Παιδιά το app της Frog τα λέει όλα αλλαντάλλων, μην περιμένετε απ'αυτο. Γι'αυτό και'γω ρωτάω εδώ.
  2. Καλησπέρα παιδιά! Ο διπλασιασμός των 60 λεπτών πώς πάει, κάθε πότε έχει; Ας πούμε για παράδειγμα αυτή την εβδομάδα νομίζω έχει γιατί μου έκανε διπλασιασμό των λεπτών. Υπάρχει όμως κάποιο χρονικό διάγραμμα για το κάθε πότε υπάρχει; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα παιδιά Έχω αγοράσει το Galaxy A90 5G Αγγλίας το οποίο έχει 5G. Είναι όμως μη επίσημα υποστηριζομενο στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πιάσω 5G με τίποτα (έχω Cosmote). Δοκίμασα το κόλπο με SMS στο 1333 από υποστηριζομενο κινητό αλλά δεν έπιασε. Το CSC που έχει είναι XEU. Φλασαρα ένα BTU Rom (OXM multi) αλλα δυστυχώς το CSC ,παρέμεινε XEU. Θα δοκιμάσω τώρα ως τελευταία λύση πριν το γυρίσω πίσω, να αλλάξω CSC μέσω Samkey. Μπορεί να μου πει κάποιος, το 5G είναι θέμα CSC; Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που ξέρει. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα παιδιά Έχω αγοράσει το Galaxy A90 5G Αγγλίας το οποίο έχει 5G. Είναι όμως μη επίσημα υποστηριζομενο στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πιάσω 5G με τίποτα (έχω Cosmote). Δοκίμασα το κόλπο με SMS στο 1333 από υποστηριζομενο κινητό αλλά δεν έπιασε. Το CSC που έχει είναι XEU. Φλασαρα ένα BTU Rom (OXM multi) αλλα δυστυχώς το CSC ,παρέμεινε XEU. Θα δοκιμάσω τώρα ως τελευταία λύση πριν το γυρίσω πίσω, να αλλάξω CSC μέσω Samkey. Μπορεί να μου πει κάποιος, το 5G είναι θέμα CSC; Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που ξέρει. Ευχαριστώ!
  5. Καλημερα παιδιά! Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος από Θεσσαλονίκη με πιατοποιημενη Cosmote 5G συσκευή για να ενεργοποιήσω το 5G στο κινητό μου. Θα του δώσω 10 ευρώ για δύο λεπτά υπόθεση. Όποιος μπορεί ας πάρει τηλέφωνο στο 6981164746. Ευχαριστώ!
  6. J_F80

    Κλειστή

    THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Κλειστή

    0,10 €

    - GR

  7. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο οποίοι ξέρουν τα τέλη της πρόωρης λήξης συμβολαίου σταθερής και κινητής της Vodafone. Ευχαριστώ!
  8. J_F80

    Κλειστή

    THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Κλειστή

    0,10 €

    - GR

  9. Μάλλον το σύστημα είχε πρόβλημα και μπερδευοταν, δε μου έχει συμβεί άλλη φορά.
  10. Ναι το ξέρω αυτό, πατάς το 0 για ελληνικά και μετά το 1 για να μιλήσεις με εκπρόσωπο. Σήμερα όμως μου βγαίνανε αλλοδαποί, τρεις φορές.
  11. Ρε παιδιά τι συμβαίνει με την Frog; Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου βγαίνουν αλλοδαπά άτομα που δεν ξέρουν καν ελληνικά. Έχει συμβεί σε άλλους αυτό; (Ρωτάω χωρίς καμία προκατάληψη και κακία, το επισημαίνω!)
  12. Τελικά μάλλον θα το κρατήσω γιατί νο το σκοτώσω για 400 ή λιγότερα ευρώ είναι μαλάκια. Για να μου κάνει την δουλειά έχω μια κάρτα Samsung 512gb και ένα Verbatim Wireless Media Share. Επίσης η σειρά των S20 έχει πολλά προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε Android 12.
  13. Παιδιά καλημέρα! Αποφάσισα να πουλήσω το 4 μηνών Galaxy S21 5G που έχω και να πάρω ένα από την σειρά S20 (πού θεωρώ πλέον ότι είναι η ανώτερη σειρά των Galaxy απ'ολες τις απόψεις). Η κάρτα SD τελικά είναι must (η λύση το να κουβαλάς 1000 μαλακιες μαζί δεν είναι η καλύτερη), επίσης και ποιοτικά νομίζω είναι καλύτερα απο την S21 και S22 σειρά. Ποιο προτείνετε: Το Galaxy S20 5G, το S20+ η το S20 Ultra; Η να πάω σε S20 Fe 5G ως VFM; Μιλάμε πάντα για καινουργιο σε καλές τιμές γιατι μ'ενδιαφέρει να έχει εγγύηση. Ο λόγος που ψιλόπαω προς το S20 είναι το μέγεθος πού με βολεύει άλλοιως θα έφερνα το Ultra. Αλλά θα ήθελα την γνώμη σας! Ευχαριστώ!
  14. Ανάλογα με τις προτεραιότητες του καθενός. Και η μπαταρία είναι για μένα σημαντική. Εμένα τα 120Hz δε μου λένε τίποτα. Δε βλέπω μεγάλη διαφορά. Το S21 το πήρα κυρίως λόγω Dex. Αλλιώς υπάρχουν οικονομικοτερες επιλογές με Amoled και 5G. Πάντως οπότε θέλω όμως το γκαζώνω μόνιμα στα 120Hz.
  15. Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω ένα Battery Calibration στο Galaxy S21 5G και παρακάτω έχω τις μετρήσεις από 100% μπαταρίας μέχρι 5%. Το κινητό είναι 5 μηνών. Ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι 11 ώρες και 56 λεπτά (πάντα σε wifi) & 40 λεπτά streaming μουσικής σε 4g. Νομίζω αυτός ο χρόνος λειτουργίας οθόνης είναι καταπληκτικός. Χρησιμοποίησα κάτι tricks από εδω: https://forum.xda-developers.com/t/no-root-samsung-oneui-optimization-guide-settings-fixes-debloat-and-adb-features.4376755/?fr=operanews και η οθόνη ήταν μόνιμα σε 48Hz μέσω Galaxy Max. Η επίδοση ήταν μια χαρά. Φανταστείτε όταν με 48Hz έχουμε αυτό, τι μπαταρία μπορεί να έχει κάποιος με ενα Galaxy Ultra στα 10Hz.
  16. Ήθελα να βάλω και την Sandisk Ultra 400gb αλλά μάλλον ξεχάστηκα. Έχω παραγγείλει εδώ και μέρες την Samsung EVO Select από το Amazon. Αλλά ευχαριστώ για την απάντηση!
  17. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιλογή μιας κάρτας micro SD. Την θέλω κυρίως για αποθήκευση και παραγωγή ντοκιμαντέρ. Είμαι μεταξύ τεσσάρων καρτών: Sandisk Ultra 512gb (με τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά) - 56,50 ευρώ Samsung PRO Plus 512GB( το μπλε) - 75 ευρώ Samsung EVO Select 512gb (το γαλάζιο) - 68,25 ευρώ Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ!
  18. Είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα μου στέλνουν μηνύματα ότι στην τάδε ημερομηνία θα μπει φραγή.
  19. Παιδιά καλησπέρα! Μετά το πέρας των δύο μηνών που λήγουν τα χρήματα που έχω βάλει, για πόσο καιρό ακόμη έχω δυνατότητα να παίρνω sms χωρίς να βάλω χρήματα; Ευχαριστώ!
  20. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Παιδιά δίνω ένα Portable All in One Storage Memory Card Case Waterproof Shockproof 8SD σε καινούργια κατάσταση. Όποιος το χρειάζεται ας μου στείλει μην. Μαζί δίνω και μια micro sd αχρησημοποιητη Team Group Endurance 64gb.

    0,01 €

    - GR

  21. Α κατάλαβα, να'σαι καλά φίλε!
  22. Η προσφορά του wifigreece.gr είναι πλέον άχρηστη γιατί υπάρχει η ίδια προσφορά στο app της Frog με 8 90. Σχετικά με αυτό που ρώτησα έχεις καμιά ιδέα;
  23. Καλημέρα παιδιά! Μου ήρθε αυτό το μήνυμα: "TΩPA ΠPOΣΦOPA DATA VOUCHER 20GB, 200' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 400' ΠPOΣ FROG ΓIA 30 HMEPEΣ! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 17/03. NOW DATA VOUCHER SPECIAL OFFER 20GB, 200' TO ALL & 400' TO FROG FOR 30 DAYS! THE OFFER IS VALID UNTIL 17/03." αλλά ούτε κωδικός ούτε τίποτα. Πήρα στο Frog αυτοί παίζουν την πάπια. Στο Frog App επίσης δεν υπάρχει τίποτα. Ξέρει κανείς τι είναι;
  24. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις τα 120 λεπτά που δίνει δώρο 60 + 60, μπορείς να τα αξιοποιήσεις χωριστά, η πρέπει να τα πάρεις κατευθείαν, γιατί χάνονται; Ας πούμε μπορεί να πάρω 60 τώρα και 60 μετά από μέρες, ή δεν γίνεται;
×
×
  • Create New...