Jump to content

babis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    944
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About babis21

  • Ημ. Γέννησης 21/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

babis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το θέμα όμως είναι γιατί κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή μου έρχετε και από ένα sms με διαφορετικό κωδικό? Υπ όψιν δεν έχω κάνει ακόμα εγγραφή..
  2. Δεν καταλαβένω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την Cosmote. :wacko:
  3. Μετά από φορητότητα από vodafone μου ήρθε μήνυμα αναφέροντας ένα κωδικό για το MYACCOUNTAPP. Γνωρίζει κανείς που χρησιμέυει ?
  4. Ναι ζητάει κάθε φορά στο disable.
  5. Starακια φοραω 44, και πριν λιγο καιρο αγορασα 2 ζευγαρια Fred perry 45 νουμερο. :)
  6. Thanks! Πηγα σημερα και πηρα δυο ζευγαρια με 50% εκπτωση :D
  7. Ξερει κανεις που μπορω να βρω Fred Perry στην Αθηνα?
  8. Υπαρχει καποιος οδηγος για να flashαρω στο Defy+ (official 2.3.5) την MIUI?
  9. @saltofx_v δεν χρειαζεται να βρω bug. Ενα update προσφερει και αλλα πραγματα, οπως νεα χαρακτηριστικα και ενα φρεσκαρισμα το UI.
  10. Μα καλα ρε παιδια το κινητο δεν εχει κλεισει ουτε 6 μηνες και δεν προκειται να παρει εστω ενα update? Καμια επισημη ενημερωση απο την motorola υπαρχει?
  11. Μεχρι ποσα euro διαθετεις? Οθονη, ηχεια, πληκτρολογιο, ποντικι εχεις? Κυρια δουλεια του pc θα ειναι τα games? Ή λιγο απ' ολα?
  12. Αφου εισαι αποφασισμενος το τι θα εχει το συστημα σου τοτε τι ποσταρεις? :confused: Πηγαινε στο πλαισιο ή στο e-shop και αγορασε οποιο pc θες με αυτα τα χαρακτηριστικα! EDIT: Συμφωνω με τον soublaki-3, 4gb το μινιμουμ!
  13. Αν καταλαβα καλα θες ενα pc για να παιξεις το call of duty? Αν ναι τοτε με την 8600 και με 2gb ram δεν πας πουθενα!
  14. Καλημερα παιδια. Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο εδω το μπουφαν απο το yoox http://www.yoox.com/item/YOOX/BILLABONG/dept/clothingmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/41217864ID/sts/sr_clothingmen80# Ξερετε καποιο αλλο online καταστημα με παρομοια στυλ μπουφαν σε καλες τιμες? ΥΓ.: Εαν τελικα παρω απο το yoox και δεν μου κανει στο νουμερο, δεχονται επιστροφες?
  15. Επειδη δεν προκειτε για μενα πιστευω το mls ειναι οτι πρεπει. Απλα να βαζει την οδο και να την πηγαινει. Για turbox ουτε που το σκεφτηκα. Δεν εμπιστευομαι κανενα απο τα προιοντα τους.
×
×
  • Create New...