Jump to content

perdix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by perdix

  1. Έχετε δίκιο στο ότι πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς στην ώρα μας και εγώ είμαι υπερ αυτού, μάλιστα τη δρομολόγισα πρώτη μου δουλειά αύριο το πρωί, απλά στο αρχικό μου θέμα ξέχασα να σας ενημερώσω πως η υπηρεσία μας ενημέρωσε το πρωί, μετά τους πήρα τηλέφωνο κατά τις 13:00 και κατά τις 15:00 που είχα ξαπλώσει θεώρησαν σωστό να με ενημερώσουν ξανά ταράζοντάς μου τη μεσημεριανή μου ηρεμία, πράγμα που με εξοργίζει, γιατί είναι κλασική τακτική τοκογλυφικής τράπεζας. Απλά εγώ, γενικά, είμαι κατά στη δημιουργία ενός τέτοιου τμήματος γιατί το βρίσκω περιττό από τη στιγμή που μου έρχεται ο λογαριασμός και ξέρω και πότε λήγει και γράφει ο λογαριασμός επάνω τι θα γίνει αν δεν τον πληρώσω νομίζω πως είναι υποβάθμιση της νοημοσύνης μου -τουλάχιστον-.
  2. Νομίζω πως ο ΟΤΕ κάνει χρήση της παροιμίας "Τα δικά μου είναι δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου". Μόνο κάπως έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη Νέα Υπηρεσία 1305 καθυστερημένων λογαριασμών του ΟΤΕ, αφού επειδή έχω καθυστερήσει κοντά 5 μέρες να πληρώσω το λογαριασμό του τηλεφώνου (βασικά επειδή έλειπα) και πήραν τηλέφωνο σήμερα και το σήκωσε η μητέρα μου και η γυναίκα δεν κατάλαβε τι ακριβώς της είπαν και ξανακάλεσα να δω τι ήθελαν και έτσι έμαθα για τη νέα "υπηρεσία". Έτσι λοιπόν, μετά από τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας, ο ΟΤΕ θα μας συμπεριφέρεται σαν να είναι Τοκογλυφική Τράπεζα!! Εντάξει το καταλαβαίνω πως είναι Α.Ε. πλέον (λέω εγώ τώρα γιατί αν ήταν ιδιωτική εταιρία θα είχε πετάξει έξω πολλούς υπαλλήλους που τους ρωτάς κάτι και σε κοιτάνε με το ηλίθιο βλέμα της αγελάδας [συγνώμη στις αγελάδες]) όμως πιστεύω πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι σαν να είναι τράπεζα που φοβάται μήπως δεν της πληρώσεις τη δόση της κάρτας και πέσει έξω η επιχείρηση και τη στιγμή μάλιστα που θες δε θες θα πληρώσεις το λογαριασμό σου γιατί σταθερή τηλεφωνία δεν στην παρέχει άλλος (τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ) αν δεν έχεις σταθερό τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και αν κάνουν πως στο κόβουν πρέπει να τους δώσεις και μερικά ευρώ για "επανασύνδεση" (σαχλαμάρες δηλαδή, για να πατήσουν μερικά πλήκτρα στο Computer που ελέγχει το κέντρο). Εν πάση περιπτώση το θέμα είναι πως τελικά ο ΟΤΕ πέρα από αναξιόπιστος (βλέπε ιστορία με aDSL), πέρα από πανάκριβος (βλέπε σχετικά τιμολόγια), πλέον είναι και χειρότερος από την χειρότερη Τοκογλυφική Τράπεζα (γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τη λογική του δημιουργώ Dept Collector Department). Αυτά, ουφ! τα είπα και ξεθύμανα!
  3. Σύμφωνα πάντως με όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία σε 3 ημέρες θα έχουμε Ειδοποίηση Κλήσεων. (Όπως έλεγε και το σλόγκαν γνωστού μεγάλου καναλιού) Για να δούμε...
  4. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... (Ένεκεν και η φορητότητα..!) :cool:
  5. Παρών! (Ποτέ δεν είναι αργά!) ;)
×
×
  • Create New...