Jump to content

panosf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.094
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panosf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θεωρητικά θα έπρεπε να ισχύουν και οι 2 εκπτώσεις. Η μία ειναι από την Samsung και η αλλη απο την Eurobank.
  2. Για τι ταχύτητες μιλάμε; Αν ήταν κάτω από 250-300 το download τσεκαρε μεσω dialer το δίκτυο που ήσουν πραγματικά. Το αν ηταν γυρισμένα σε 5G δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις πραγματικό 5G.
  3. Το 5G στο snapdragon έχω την εντύπωση ότι εχει εικονικό 5G ακόμη. Αν μετράς ταχύτητες 4G (παρόλο που βλέπεις σήμα 5G) τότε ενδέχεται να πάει καλύτερα το Snapdragon. Σε πραγματικό δίκτυο 5G δε νομίζω όμως.
  4. To πρώτο μου Note 20 Ultra ήταν με Snapdragon 865+. Το έδωσα σχεδόν αμέσως λόγω μπαταρίας και πολύ υψηλής τιμής (1150+ τότε) με το σκεπτικό ότι τα Samsung ακολουθούν την πορεία της λίρας Τουρκίας μετά τον πρώτο μήνα κυκλοφοριας. Μετά από λίγο καιρό είπα να δοκιμάσω το exynos version. Στα ίδια πάνω κάτω και αυτο στην μπαταρία, με υψηλότερες θερμοκρασίες, οπότε είχε την ίδια τύχη. Επειδή κανένα μοντέλο δεν με καλυψε απόλυτα φέτος (πλην 11 pro max) και λογω των καθυστερησεων στο 12 pro max (πάει για τέλη Νοεμβρίου), λέω δεν δίνεις μια τελευταία ευκαιρία στο Note ; Αγοραζω λοιπόν ξανά το Note20Ultra με snap865+ και με έκπληξη διαπιστώνω ότι τα 4ωρα sot αποτελούν παρελθόν. Πλέον έχω ένα πολύ άνετο 24ωρο χρήσης με ένα επίσης άνετο 6ωρο οθόνης. Φυσικά και η χρήση μου παραμένει η ίδια. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης η αυτονομία στην δική μου χρηση είναι on par με το S20FE (SD865) το οποίο είχα παράλληλα. Φυσικά και οι 6 ώρες SOT δεν είναι κορυφαία επιδοση, αλλά νομίζω ότι το τηλέφωνο βελτίωσε κατά πολύ την μοναδική ίσως χτυπητή αδυναμία του. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα θετικά σημεία του, ίσως μιλάμε για την καλύτερη Android συσκευή σήμερα. Το μοναδικό σημείο που νομίζω ότι θέλει λίγη δουλίτσα είναι η κάμερα , στην λεπτομέρεια των προσώπων και τα skin tones.
  5. Αν δουλέψεις παράλληλα ένα 11 pro max ή ένα Huawei flagship θα δεις ότι με την ίδια χρήση θα εχεις διπλάσια αυτονομία. Πραγματικά είναι περίεργο ότι ακόμη και στο note με 4300mah μπαταρία (μεγαλύτερη από τα προηγούμενα 2) δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το μέτριο στο τομέα της αυτονομίας. Και δεν φταίει ο exynos μόνο. Πήρα το note 10 plus και με τον snapdragon. Δεν παρατήρησα κάτι πολύ καλύτερο, ουτε στην διάρκεια αλλά ούτε και στην σταθεροττς της μπαταρίας μερα με την μέρα. Πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα γιατί είναι deal break πλέον για πολλούς. Η γρήγορη φόρτιση σώζει την κατάσταση εν μέρει αλλά πάλι είσαι με το άγχος .
  6. Δυστυχώς το μόνο πράγμα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια από την Samsung είναι η αναμονή του επόμενου Update που θα διορθώνει μπαταρία και θέματα της κάμερας. Είναι απίστευτο αυτογκόλ από την εταιρεία με μπαταρία 4500Mah (5000 mah ultra) να μην μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπώς την μέρα.... ακόμη και με πολύ βαριά χρήση, ακόμη και στα 120hz. Και είμαι από τους φίλους της εταιρείας καθώς έχω πάρει όλα τα μοντέλα της σειράς S/Νote από το ξεκίνημα της. Πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία και να εστιάσει σε βασικότερα θέματα και υλοποιήσεις σοβαρές (π.χ. ένα faceid τύπου Iphone).
  7. panosf

    Huawei P30 Pro

    Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο P30 Pro. Ερχονται πάντα άμεσα. Αντίθετα στο iphone δεν εχει push notifications για Gmail.
  8. Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα κατάστημα με κλιματιστικά....το ένα κλιμαστικό σου δίνει κέρδος 180 ευρώ και το άλλο 100 ευρώ. Ποιο από τα 2 θα προσπαθήσεις να πουλήσεις; Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κρύβεται από πίσω (extra bonus, περιθώριο κέρδος, πρωοθητικές ενέργειες κτλ), ο υπάλληλος απλά ακολουθεί την πολιτική του καταστήματος. Μπορούμε απλά να ακούσουμε την πρόταση του και να τον αγνοήσουμε. Ούτως ή αλλως οι περισσότεροι δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις επάνω στα κινητά.
  9. Κάτοχος και των 2 συσκευών. Καλό είναι να είμαστε λίγο αντικειμενικοί. Η μπαταρία του P30 Pro είναι πολύ καλύτερη (περίπου 25% επάνω) με εξωφρενικά γρήγορη φόρτιση, το δαχτυλικό αισθητά καλύτερο, η αναγνώριση προσώπου ταχύτερη, ενώ η κάμερα δεν είναι καλύτερη μόνο σε extreme low light όπως λες. Η κάμερα έχει έναν τεχνολογικά ανώτερο αισθητήρα, με οπτικό ζουμ χ5 και υβριδικό χ10, δυνατό Macro, καλύτερο edge detection σε aperture mode, καλύτερη απόδοση σε νύχτα και γενικότερα είναι μια κάμερα για πιο "PRO" χρήση σε σχέση με την αντίστοιχη του s10. Επίσης κάποια καλούδια όπως το ir blaster και το Wireless Desktop Mode δεν θα τα βρεις σε άλλα τηλέφωνα. Από εκεί και πέρα το S10 έχει τα δικά του καλα...πιο εντυπωσιακή οθόνη, ποιοτικότερα στέρεο ηχεία, audio jack, πιο μοντέρνο ui και πιο εύκολη κάμερα για καθημερινή φωτογράφηση για τον μέσο χρήστη. Επίσης ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι δεν είναι banned από την Google. :p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να λες κρίμα σημαίνει ότι διαφωνείς με την πρότασή τους. Πάρε λοιπόν αυτό που είχες αποφασίσει να παρεις και απλά αγνόησε τους. Αυτοί θα σου προτείνουν αυτό που συμφέρει περισσότερο στο κατάστημα.
  10. panosf

    Huawei P30 Pro

    Χρόνια με Samsung smart tv και Huawei. Μηδενικά προβλήματα. Τα πάντα λειτουργούν άψογα.
  11. panosf

    Huawei P30 Pro

    Αυτό το κρατάει τιμή είναι ένας καλός αστικός μύθος πλέον. Κάποιος που αγόρασε 1540 ευρώ το iPhone XS MAX 256GB μπορεί σήμερα να το δωσει 950 ευρω με το ζόρι. Εχει χάσει δλδ 600 ευρώ της αξίας του μεσα σε ενα 6μηνο. Στο P30 Pro για να χασεις 600 ευρω, θα πρέπει να το δωσεις 400-450 ευρω και υπόψη ότι σου μένει και ένα ακριβό δώρο όπως είναι το SmartWatch της Huawei.
  12. panosf

    Huawei P30 Pro

    Προς το παρόν με pre-installed screen protector έρχονται τα μοντέλα με flat panel. Δυστυχως στα edge μοντέλα (Mate 20 Pro, P30 Pro) θα πρέπει να βάλουμε μόνοι μας.
  13. panosf

    Huawei P30 Pro

    Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση. Η οθόνη του Mate 20 Pro είναι μετριότατη (από τις χειρότερες που εχω δει σε flagship των 1000 ευρω). Και το λεω ως πρώην κάτοχος τριών Mate 20 Pro μέχρι στιγμής. Αντίθετα η οθόνη του P30 Pro είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όσοι είχαν και έχουν και τα 2 μοντέλα αντιλαμβάνονται τι λεω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται αν κάποιος βλέπει μόνο ότι η μια ειναι 2Κ και η άλλη FHD+. Μόλις όμως δουλέψει και τις 2 οθόνες αντιλαμβάνεται σε μερικά δευτερόλεπτα ποια από τις 2 είναι καλύτερη.
  14. panosf

    Huawei P30 Pro

    Μετριοτατη...μεγάλες αλλοιώσεις χρωμάτων και στο 90% των πάνελ 2 παράλληλες πράσινες γραμμές στις edge πλευρές λόγω της υπερβολικής κύρτοτητας. Και δεν αναφέρομαι στις πρώτες παρτίδες με LG , αλλά σε boe. Όσο για την 2Κ ανάλυση, θέλεις να μου πεις ότι στο mate 20 pro έχεις βάλει και τις 2 αναλύσεις και σου φάνηκε μεγάλη διαφορά ; Ή έστω διαφορά ; Το ρωτάω γιατί πρέπει να εχω πάρει καμία 40αρια συσκευές με 2Κ display και σε όλες κατέληγα στο fhd+ γιατί δεν υπήρχε καμία απολύτως παρατηρήσιμη διαφορά στις 6.5 ίντσες. Αν υπήρχε διαφορά πίστεψε με θα θυσίαζα και μπαταρία και επεξεργαστική ισχύ για να έχω καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
  15. panosf

    Huawei P30 Pro

    Προτιμάς μετριας ποιότητας display και 2Κ ή πολύ καλής ποιότητας και FDH+? Επίσης ξέρεις πολλούς που δουλεύουν το Mate 20 Pro , το Note 9 ή το s10+ σε 2Κ? Πληροφοριακά by default είναι όλα σε FHD+, κανείς δεν τα αλλάζει γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά και ρίχνει και τις επιδόσεις . Ρίξε μια μάτια σε όλα τα σχετικά thread...όλοι λένε ότι δεν παρατηρούν διάφορες .
×
×
  • Create New...