Jump to content

Cmos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    194
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cmos80

  • Ημ. Γέννησης 11/09/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Cmos80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ελπίζω να έχει καλή μπαταρία γιατί αν είναι να κρατάει ούτε μια μέρα τι να το κάνεις.
  2. Cmos80

    Huawei P9 Lite

    έχει σταθεροποιητή εικόνας το P9 lite?
  3. Παιδιά υπάρχει κινητό με σταθεροποιητή εικόνας σε λογική τιμή μέχρι 300 ευρώ! Ενδιαφέρομαι για το Samsung A5 ή το Huawei P9 lite, αλλά προβληματίστηκα με τις κριτικές σχετικά με την κάμερα που έχουν. Ποια είναι η γνώμη σας?
  4. Πω Πω 3-4 εβδομάδες είναι πολύ καιρός!!! Υπομονή φίλε μου!!! Τουλάχιστον η Google ανέλαβε την ευθύνη της και σου αντικαθιστά ολόκληρη την συσκευή χωρίς κόστος. Πάντως δες τα return policy γιατί και στο μέλλον αν έχεις πρόβλημα θα θέλει τους ίδιους χρόνους. Συνήθως Αγγλία πόντος παίζουν πολλά return options από ότι θυμάμαι με Apple τουλάχιστον, κανένα express replacement δεν παίζει για Google?
  5. Cmos80

    Huawei P9 Lite

    Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το P9 Light, ιδικά τώρα που η τιμή του έχει πέσει στα 220 ευρώ (το 3GB RAM μοντέλο). Αλλά πρόσφατα η Huawei έβγαλε το P10 Light. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλεύσει στο ποιο είναι το καλύτερο και ποιο αξιόπιστο μοντέλο για να αγοράσω! Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές! http://www.dash.com.gr/
  6. Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα έβαλα κουζίνα στο εξοχικό μου, όποτε θα παραθέσω τις απόψεις και τις εμπειρίες που απέκτησα. Αρχικά ζήτησα από έναν φίλο μου να έρθει και να πάρει τα μέτρα του χώρου. Μετά έδωσα αυτά τα μέτρα σε διάφορες εταιρίες για να πάρω προσφορές! Πήγα σε μαραγκό αλλά και εγώ φοβήθηκα την προχειροδουλειά. Το IKEA μου φάνηκε ακριβό για την ποιότητα που προσφέρει, αν και αυτόν τον μήνα (Απρίλιος 2017 κάνει δώρο την αποξήλωση της παλιάς κουζίνας αν υπάρχει καθώς και την τοποθέτηση της καινούριας, εκτός από τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά) Τελικά εγώ κατέληξα σε μια εταιρία που λέγετε DASH και έχει Γερμανικές και Αυστριακές κουζίνες αλλά και Ελληνικές!!! Τελικά εγώ πήρα κουζίνα της Nolte και είμαι πολύ ικανοποιημένος!!! Κατάφερα να ρίξω την τιμή αρκετά καθώς αγόρασα τελικά μια εκθεσιακή κουζίνα την οποία προσάρμοσαν στα μέτρα του χώρου της κουζίνας μου! Επομένως αυτό που πρότεινα σε όλους είναι υπομονή και να μην βιάζονται. Να επισκεφτούν πολλές μα πολλές εταιρίες με εκθέσεις και να εκφράσουν την επιθυμία ότι θέλουν μια φθηνή εκθεσιακή (η οποία θα πρέπει πάνω κάτω να κάνει στα μέτρα του χώρου σας, ώστε να μην κάνετε πολλές αλλαγές)! Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ρωτήσετε το κάθε πότε αλλάζουν τις εκθεσιακές τους κουζίνες ή αυτή που σας κάνει. Μετά φυσικά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να την αλλάξουν ώστε να είναι διαθέσιμη για εσάς, αλλά αν σκεφτείτε ότι θα την πάρετε με 50% έκπτωση σίγουρα αξίζει την αναμονή! Πέρα από την Nolte είναι και η πιο προσιτή Nobilia, Γερμανική και πάλι όποτε σε ποιότητα και αντοχή υλικόν εξίσου καλή! Πάντως το σημαντικότερο είναι να έχετε υπομονή και όρεξη για ψάξιμο σε πολλές εταιρίες! http://www.dash.com.gr/ ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω πως το corian συμπεριέχει βλαβερές ουσίες αλλιώς θα απαγορευόταν η χρήση του για πάγκος κουζίνας. Πάντως δες το θέμα που έχει με εναλλαγές στη θερμοκρασία καθώς και το κόστος επισκευής. Κρίμα θα είναι να κοστίσει ακριβά το ότι κατά λάθος ακούμπησες την ζεστή κατσαρόλα.
×
×
  • Create New...