Jump to content

Nikosth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikosth

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Nikosth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Welcome to the club!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα είδα τη συνέχεια!!! Τι εννοείς άλλαξες κάρτα? Μπορείς να μου πεις το μοντέλο αν είναι M462 ή M462U? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άργησες 1 μέρα!!! Σήμερα το πρωί το έστειλα πίσω.
  2. Flyme 4.5.7A Λογικά με το Α θα έπρεπε να συνδεθεί αμέσως. Έτσι?
  3. Επανέρχομαι γιατί δεν το έχω λύσει ακόμα το πρόβλημα. Έχω παραλάβει το Meizu MX4 pro από κινεζομάγαζο και έχω πρόβλημα μη σύνδεσης στο δίκτυο του παρόχου μου (wind), ουτε καν για τηλέφωνα. Το κινητό μου είναι το μοντέλο M462 και το αναφέρω γιατί σε κάποια sites (willmyphonework,frequencycheck) γράφει ότι το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει UMTS συχνότητες αντίθετα από το M462U. Γνωρίζει κάποιος αν ένα κινητό αναφέρει ότι υποστηρίζει WCDMA 2100 σημαίνει και UMTS 2100 που είναι το ζητούμενο? νομίζω. Διότι UMTS δεν αναφέρει κανένα Site και κανένα κινητό στη συσκευασία του!!!
  4. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Το λέω γιατί σε περίπτωση που δεν παίζει και πρέπει να το στείλω πίσω στο Banggood, να το γυρίσω στην Α για να δεχτούν την εγγύηση και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
  5. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Από το Banggood. Νόμιζα ότι το τι συχνότητες υποστηρίζει έχει να κάνει και με το hardware... και αυτό γιατί δεν είχα δει κανένα κινητό που έρχεται από Κίνα (TD) να μην βρίσκει τουλάχιστον το σήμα έστω και με A. Θα κοιτάξω το post αλλά αν μπορείς πες μου αν μπορώ να το επαναφέρω αν δεν παίξει...
  6. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Προσπάθησα με update.zip στο root directory αλλά μου λέει ότι είναι corrupt. Στις ρυθμίσεις είναι rooted αλλά όταν το τσεκάρω με πρόγραμμα μου λέει ότι δεν είναι (άλλο topic βέβαια αυτό). Στο θέμα μας δεν υποτίθεται ότι οποιοδήποτε κινητό μόλις έρθει με flyme Α version θα πρέπει τουλάχιστον να βρει τα δίκτυα και να παίρνει τηλέφωνο? Τα υπόλοιπα τα κάνουμε για 3G, 4G κτλ
  7. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Flyme 4.5.7A και είναι το M462 συγκεκριμένα... Και στο http://willmyphonework.net όταν επιλέγω M462 και όχι M462U λέει ότι δεν υποστηρίζει 3G, είναι δυνατόν? Μήπως να μην το πειράξω και να το στείλω πίσω?
  8. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Καλησπέρα, και ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα και με cosmote και κάποιες φορές έδειχνε στους carriers cosmote 3g και cosmote 4g αλλά από κάτω forbidden. Το περίεργο είναι αυτό που γράφει το παρακάτω site που θεωρώ αξιόπιστο https://www.frequencycheck.com/compare-devices/lyBAhzE8/meizu-mx4-pro-m462-td-lte-32gb/meizu-mx4-pro-m462u-td-lte-16gb Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι WCDMA και UMTS ήταν το ίδιο και αν στις προδιαγραφές έγραφε WCDMA συχνότητες τότε είσαι ΟΚ. Σε κανένα site δε γράφει για UMTS. Μπορεί να έχω πάρει και λάθος δρόμο στη διερεύνηση...
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στις ρυθμίσεις APN έχει φέρει τις πληροφορίες όπως αναφέρεις για τη Wind. Παρόλα αυτά δεν "φέρνει" carriers.
  10. Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο Forum και δεν ξέρω αν βάζω σωστά το ερώτημά μου εδώ. Έχω παραλάβει το Meizu MX4 pro από κινεζομάγαζο και έχω πρόβλημα μη σύνδεσης στο δίκτυο του παρόχου μου (wind). Το κινητό μου είναι το μοντέλο M462 και το αναφέρω γιατί σε κάποιο site γράφει ότι το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει UCMT συχνότητες αντίθετα από το M462U. Όμως υποστηρίζει WCDMA 2100 που είναι το ζητούμενο? νομίζω. Το OS είναι το Flyme 4.5.7A και όταν βάζω τη sim μου, μου ζητάει pin και μετά δε συνδέεται καθόλου (no carriers) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Μπορεί να χρειάζεται κάποια manual ενέργεια με προσθήκη APN για τη Wind ή μπορεί να είναι καθαρά hardware problem και να μη γίνεται τίποτα? Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
  11. Nikosth

    Meizu MX4 Pro

    Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο Forum και δεν ξέρω αν βάζω σωστά το ερώτημά μου εδώ. Έχω παραλάβει το Meizu MX4 pro από κινεζομάγαζο και έχω πρόβλημα μη σύνδεσης στο δίκτυο του παρόχου μου (wind). Το κινητό μου είναι το μοντέλο M462 και το αναφέρω γιατί σε κάποιο site γράφει ότι το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει UCMT συχνότητες αντίθετα από το M462U. Όμως υποστηρίζει WCDMA 2100 που είναι το ζητούμενο? νομίζω. Το OS είναι το Flyme 4.5.7A και όταν βάζω τη sim μου, μου ζητάει pin και μετά δε συνδέεται καθόλου (no carriers) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Μπορεί να χρειάζεται κάποια manual ενέργεια με προσθήκη APN για τη Wind ή μπορεί να είναι καθαρά hardware problem και να μη γίνεται τίποτα? Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
×
×
  • Create New...