Jump to content

djaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djaris

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

djaris's Achievements

  1. Φίλε μου δεν έχω κάτι σε εφαρμογή περίεργη ότι έχει όλος ο κόσμος.το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ζεστενοταν πολύ δεν έβρισκε σήμα στους χάρτες και πάλι τελείωνε η μπαταρία γρήγορα.το πήγα στο σέρβις και μου το αλλάξανε.τωρα το δεύτερο κάνει αυτά που ανέφερα.Απο την info quest μου είπαν ότι για το σήμα από το gps το ξέρουν και θα λυθεί με update. Ας μας πει και κάποιος άλλος την εμπειρία του.να δούμε τι γίνεται
  2. Καλησπέρα στην ομάδα.εχω ένα θέμα με το τηλέφωνο.τοβυεμα είναι με την μπαταρία ξεκινάω από το σπίτι στης 8 με 100 % και στης 2 με 3 η ώρα θέλω φόρτιση είμαι κάτω από 20%.η χρήση που κάνω είναι Bluetooth γιατί μιλάω με ακουστικό δεδομένα ανοιχτά και τον χάρτη από Google maps 1 με 2 ώρες την ημέρα και λίγο σοσιαλ. αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  3. Καλημερα σας.ελαβα και εγώ την pie προχθές και μου φενεται ότι η μπαταρία πέφτει ποιο γρήγορα από πριν.διαβαζω ότι σε μερικούς κρατάει 3 μέρες.εμενα αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.η χρήση που κάνω είναι να έχω το wifi όλη μέρα ανοιχτό και γενικά μέσα στην μέρα να είμαι στα social και αν παίξω κανένα παιχνίδι.με αυτά η μπαταρία με έβγαζε μέχρι το βραδυ.τωρα μου φενεται ότι τελειώνει πολύ ποιο γρηγορα.κατεβασα την εφαρμογή cpuz και μου δείχνει ότι η 4 πύρινες είναι στα 1401 και οι άλλοι 4 είναι 1113.ειναι εντάξει αυτό?και αν ξέρεις κάνεις πως φεύγει η μπάρα της Google από κάτω γιατί με έχει κουράσει εκεί και δεν μου αρέσει.
  4. djaris

    LG G5

    καλησπερα σας εχω το G5 εδω και 3 μηνες σχεδον.εκανα ενημερωση λογισμικου που μου εβγαλε το κινητο και απο τοτε που περασε το καινουργιο κολλαει το κινητο και ειναι λιγο χειροτερη η μπαταρια.ξερετε τι μπωρο να κανω?
  5. Φίλε το κατέβασα πάτησα να γίνει root Και ανήκα πάλι το πρόγραμμα που μου είπες πάτησα στο recovery update. Αλλά έχει πάλι κινέζικα και μερικά αγγλικα.πάτησα στο πρώτο που έχει έβγαλε ένα οκ το πάτησα και μετά έλεγε start download. Μετά Δεν έκανε τίποτα.τα κάνω σωστά η οχι?
  6. Φίλε kandilak νομίζω το έκανα σωστά δεν.μου έβγαλε ποτέ αυτό το χορήγησε άλλα πάτησα στο recovery update.Μετά μου βγάζει μια εικόνα με κινέζικα που δεν λέει για αυτό που μου έγραψες ακριβώς.δεν ξέρω και πως να ανεβάσω εικόνα εδώ δεν με αφήνει το σάιτ η δεν κάνω κάτι σωστά πάλι.
  7. Φιλε μου αν δεν εχω μεσα καρτα sd γινεται να το αποθηκευσω στο κινητο η πρεπει να βρω καρτα?επεισης φιλε μου το κινητο δεν εχει υπηρεσιες της google τα 2 link που μου εχεις δωσει ειναι απο το google drive γινεται να τα κατεβασω?
  8. Φιλε μου αυτα τα κατεβαζω στον υπολογιστη και τα περναω η στο κινητο κατευθιαν?
  9. Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω?ξερω ζηταω πολλα μαλλον αλλα ας μην το πεταξω ακομα το κινητο.:)
  10. Καλησπερα σας.Εχω το κινητο εδω και 6 μηνες.Ηρθε απο εξωτερικο σαν δωρο.Ειχε γλωσσα επιλογης ελληνικα τα εβαλα και ολα καλα.Βεβαια οταν λεμε ελληνικα εχει μεσα και μερικα κινεζικα.Το θεμα ειναι οτι τωρα εχει αρχισει και βγαζει πολλες διαφημισεις και οπως διαβαζω εδω στην καταπληκτικη δουλεια που εχετε κανει θελει αλλη ρομ.Θελω να κανω μια ερωτηση πρωτα ομως το κινητο δεν γινεται αναβαθμιση σε lolipop?Και επισης αν μπορει το παιδι που εχει ανεβασει την πιο καινουργια ρομ να μου πει πως θα το κανω ακριβως επειδη δεν καταλαβαινω πως γινεται,Στα αγγλικα ειμαι λιγο σκραπας και θα το εκτιμουσα αν μου εγραφε η να μου εδινε ενα link που τα εχει μαζεμενα το πως γινεται.Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο το TWRP που λετε.Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας.Ελπιζω να τα καταφερω να το κανω και να μην το πεταξω στον τοιχο:lol:
  11. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο φιλε με την οθονη να δω πως εγινε ?
  12. Τα χρωματα ειναι ιδια με πριν η αναλυση εχω την εντυποση οτι στην φωτοφραφια που τραβαω τωρα σαν να μου φενετε ποιο θολη αλλα η παλιες φωτο ειναι μια χαρα η περισσοτερες ,επισεις αν βγαλω τωρα μια φωτο αν κανω ζουμ πιξελιαζει λιγο.Η αποκρηση ειναι οπως πριν και η γωνιες θεασης παλι το ιδιο.Αν ειναι μουφα τι λετε να κανω να παω πισω σε αυτον να του το πω?
  13. Ναι φιλε μου.Μου ειπαν οτι εχουν πολυ λιγες οθονες μαυρες και οτι θα μου το κανουν ασπρο αν δεν βρουν μαυρη.Τελικα το απο την καινουρια οθονη που εβαλα το λεντακι ειναι λιγο ποιο μικρο απο το προηγουμενο.Λετε να μου εβαλαν μουφα οθονη?
  14. Και εγω θυμα σπασμενης οθονης του G2.Μετα απο πολυ ψαξιμο δεν βρικα και πολλα.Η τιμες απο 90 ευρω μεχρι 150 να το φτιαξω.Στην εταιρια μου λεγανε οτι εχουν λιγες οθονες μαυρες και υπηρχε πιθανοτητα να μου το κανουν ασπρο.Εγω δεν ηθελα ασπρο και μου ειπαν κιολας οτι θα κανουν μια βδομαδα,εγω δεν μπορουσα να μεινω μια βδομαδα χωρις κινητο και ετσι ψαχτηκα λιγο.Βρηκα ενα μαγαζι στην νεα ιωνια και μου λεει το παλικαρι 105 ευρω.Τον ρωτησα πανω απο 10 φορες αν ειναι γνησια μου ειπε ναι και ειδα και εγω απο τον υπολογιστη του που θα την επερνε απο τον προμηθευτη του οτι ελεγε οριτζιναλ.Τελικα το πηγα εχθες και σημερα το πειρα.Η οθονη ειναι ιδια με πριν ολοκαινουρια και δεν εχω δει καμια διαφορα με πριν.Εχω ομως την εντυποση οτι το λεντακι ειναι λιγο ποιο μικρο τωρα αλλα μπορει και να ειναι ιδεα μου αυτο τι να πω.Εχω και 3 μηνες εγγυηση για την οθονη.
×
×
  • Create New...