Jump to content

critel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About critel

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 17

critel's Achievements

  1. Καλησπέρα. Μπορείς να το flasαρεις αφού μπαίνεις στο recovery, που λογικά έχεις twrp. Μπαίνεις recovery συνδέεις το κινητό στο pc (πρώτα για να δεις ότι στο εμφανίζει) κάνεις τα απαραίτητα wipes και βάζεις την rom που θες να flashαρεις. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πρόβλημα με την rom και όχι με την οθόνη, αλλιώς η πράσινη γραμμή θα ήταν πάντα εκεί ακόμα και στο logo της zuk. Δοκιμάζεις flash και αν δεν πετύχει κοίτα την οθόνη.
  2. Skroutz, ebay, aliexpress, amazon, κτλ.
  3. Εδώ και λίγες μέρες ο OrdenKrieger δημοσίευσε την unofficial έκδοση της lineage 15 (βασισμένη σε android 8 Oreo) για την συσκευή μας. Δεν μπορώ να πω εντυπώσεις γιατί δεν την δοκίμασα ακόμα. Λένε για αρκετά θέματα οπότε θα κάνω λίγη υπομονή.
  4. Βασικά ψάχνω το λευκό και θα προτιμούσα να το πάρω από Ελλάδα, που όμως καινούργιο κοστίζει 240€ οπότε γράφω εδώ μήπως είναι κάποιος που δεν το θέλει πλέον. Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει.
  5. Ψάχνω κάποιον που έχει ακόμα το συγκεκριμένο κινητό και ενδιαφέρεται να μου το πουλήσει. Αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει σε pm.
×
×
  • Create New...