Jump to content

Vakis_2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vakis_2000

  • Ημ. Γέννησης 31/07/1955

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Vakis_2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ. Σχετικά με τις φωτογραφίες, καλά το έχω στο 4:3Η? Επίσης : Βελτιστοποίηση σκηνής Ενεργή ή ανενεργή?
  2. Μπαίνω ενημέρωση λογισμικού και η Πρώτη εντολή αναφέρει: Λήψη και εγκατάσταση Τελευταίος έλεγχος στις 10 Αυγούστου αν πατήσω επάνω στην εντολή, αναφέρει: Το λογισμικό είναι ενημερωμένο. Τρέχουσα εκδοση Α705ΦΝΧΧ...... Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας: 01 μαίου 2019 και τίποτα άλλο. Πως κάνω χειροκίνητη ενημέρωση?
  3. Αναβάθμιση πως γίνεται?
  4. Καλό Απόγευμα. Εδώ και ένα Μήνα, και εγώ κάτοχος ενός Α70. Η συσκευή σε γενικές γραμμές με καλύπτει. Κύριος λόγος η εντυπωσιακή 4.7 ιντσών super amoled οθόνη της. Όλα τα άλλα, υπό συζήτηση. Ίσως δηλαδή ο ανταγωνισμός, ακόμη και μέσα στην samsung να υπερέχει. Ας έρθω στο κομμάτι που με απασχολεί: Η Ικανότητες στην φωτογραφία: Δεν γνωρίζω και πολλά από την διαχείριση φωτογραφιών σε κινητά. Έτσι έχω αφήσει τις αρχικές ρυθμίσεις. Δηλαδή φωτογραφίες 4:3 κλπ. Προτείνετε κάποιες ρυθμίσεις στο θέμα αυτό, διότι έτσι όπως τις βλέπω, δεν με ενθουσιάζουν. Η προηγούμενη πχ συσκευή μου, πάλι samsung, η J7 2017, νομίζω ότι είχε καλύτερη απόδοση. Παρακαλώ για την γνώμη σας!
  5. Η βασική διαφορά με την samsung, εκτός από το Όνομα, είναι η τεχνολογία super amoled. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνιστής που να προσφέρει αυτήν την τεχνολογία (μπορεί κάποιες περιπτώσεις να υπάρχουν αλλά σε άλλα κόστη). Στον ανταγωνισμό λοιπόν μπορείς να βρεις μέχρι απλώς amoled, (amoled είναι η γνωστή νέα τεχνολογία κατασκευής οθονών Oled, καμία σχέση με τις lcd ως προς το κοντραστ το μαύρο, την γωνία θέασης..). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά το a8, καλοβλέπω το a8 plus, όμως και με το a8 για τα προσωπικά μου δεδομένα και σε σχέση με το j5, υπάρχει αναβάθμιση.... μάλιστα εδώ μπορούμε να δούμε ότι και σε φωτογραφία δεν τα πάει και άσχημα! (Όχι όμως σαν αυτήν του s7), προσωπικά όμως δεν θεωρείται πρώτη επιλογή αυτό το κομμάτι. https://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=4&idPhone1=8886&idPhone2=7869&idPhone3=7945
  6. Πάντως, και το oneplus και το s7 τα έχουν τα χρονάκια τους. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για την συγκεκριμένη τεχνολογία, η οποία δείχνει ότι καλπάζει. Και εγώ κοντά στο ίδιο ποσό βρίσκομαι. Μου αρέσει το SAMSUNG GALAXY S7 EDGE G935F LTE 32GB όμως ο παραπάνω παράγοντας με επηρεάζει. Αρχές του 2016 η πρώτη έκδοση. Δεν είναι παρωχημένο? (Μην ξεχνάτε ότι αναφερόμαστε σε κινητό)! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ μία από τα ίδια. Για να καταλάβεις σήμερα έχω ένα j5 2016 και είμαι ερωτευμένος με την οθόνη του! Έτσι δύσκολα θα ξεφύγω και τώρα από αυτήν την εταιρεία. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να κοιτάξω κάτι νεότερο, καλοβλέπω το a8 plus.
  7. Συγνώμη για την παράληψη, Σας ευχαριστώ όλους φυσικά! Αισθάνομαι υποχρεωμένος που καταναλώνετε χρόνο χωρίς να έχετε κάποια υποχρέωση. Όμως τώρα ας δούμε τι εννοώ παραπάνω, εδώ ένα παράδειγμα amoled vs super amoled (samsung) (amoled διαθέτει και το xiaomi 2 note). φαντασθείτε τις διαφορές σε lcd.. Φυσικά δεν το απορρίπτω αν δε το δω πρώτα! Όμως με έβαλε σε σκέψη το βιντεάκι για να είμαι ειλικρινείς. Μια και πιάσαμε τέτοια κουβέντα, με ενδιαφέρει η γνώμη σας!
  8. Τώρα έχω το samsung j5 2016. Μου αρέσει σε αυτό το μαύρο του ιδίως το βράδυ. Δεν υπάρχει δηλαδή ίχνος φωτισμού σε σημεία που δεν υπάρχει φως. Όχι σαν εκείνο το γκρι των lcd, επίσης όταν βλέπουμε την οθόνη από πλάγια, δεν υπάρχει αλλοίωση στα χρώματα, ούτε διαφορά στην φωτεινότητα. Ένα παράδειγμα πχ, όταν κατά την εκκίνηση βγάζει μόνο το σήμα της samsung, σε τελείως σκοτεινό περιβάλλον, εκτός από τα γράμματα, όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι τελείως κλειστή, σε εφαρμογές lcd υπάρχει μία απόχρωση φωτεινότητας γκρι, άλλοτε μικρή, άλλοτε μεγαλύτερη. Αυτό όσο και να σας φαίνεται περίεργο ή παραξενιά, με ενοχλεί πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ, (αναφέρομαι στον GPRS Member)... Με βοηθήσατε απείρως, δεν γνώριζα πχ τις δυνατότητες του mi note 2.... :thanks:
  9. Αυτό μου αρέσει. Μάλλον όμως δεν υπάρχει εδώ... https://techblog.gr/mobile/oppo-a79-6inch-oled-display-4gb-ram-360-dollars-2862/
  10. Τελικά υπάρχουν μηχανήματα στο εξωτερικό που διαθέτουν εντυπωσιακή τεχνολογία και δεν τα βλέπω στην Χώρα μας. Έχομε λοιπόν: https://www.oled-info.com/oled_devices/mobile_phones Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο από τα παραπάνω εδώ, (εκτός των samsung φυσικά).
  11. Καλό απόγευμα, Ετοιμάζομαι για αλλαγή κινητού. Δίνω μεγάλη βάση στην ποιότητα της οθόνης, άρα νομίζω ότι μονόδρομος είναι οι oled επιλογές. Σίγουρα διαθέτει πολλά μοντέλα η samsung. Όμως μήπως υπάρχει κάτι στον ανταγωνισμό και δεν το γνωρίζω, έτσι ζητώ την βοήθειά σας.... Ταβάνι το ποσό των 500 ευρώ. Επίσης με ενδιαφέρει μέγεθος οθόνης 5,5 ή και μεγαλύτερη.
  12. Καλημέρα, Με ενδιαφέρει η Αγορά του παραπάνω κινητού. Από το J5 2016 λοιπόν (πρώτη μου επαφή με την samsung) λέω να ανέβω κατηγορία, μιας και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με αυτή την επιλογή μου. Θα ήθελα να έχω την γνώμη σας, σαν πιο ειδικοί, λόγω του ότι γνωρίζω μόνο τα βασικά από αυτήν την τεχνολογία. Αν αξίζει η κίνηση, ή υπάρχει κάτι παρεμφερές σε τεχνολογία και με πιο ανταγωνιστική τιμή στην αγορά. Επισημαίνω ότι είμαι αρκετά διστακτικός για τον ανταγωνισμό, διότι η τεχνολογία amoled αποκλειστική τεχνολογία μάλλον της samsung παρουσιάζει την καλύτερη αντίθεση (τεχνολογία oled). (Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα στον ανταγωνισμό, παρακαλώ ενημερώστε με). Εδώ τα στοιχεία της νέας επιλογής της samsung: http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-a8/specs/
  13. Ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά λοιπόν. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχάνημα! Γρήγορο, εύκολα μενού, πλήρες, καλή κατασκευή, οθόνη, κάμερα - καλή τιμή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!
  14. Καλό Απόγευμα σε όλους. Νέος χρήστης του φόρουμ και ονομάζομαι Ιάκωβος. Εδώ και λίγες ημέρες είμαι κάτοχος ενός lumia 640. Αν και προέρχομαι από λειτουργικό apple είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της συσκευής, από το λειτουργικό αλλά και γενικά από τις δυνατότητες καθώς και την ευκολία διαχείρισης της. Θα ήθελα να σας απασχολήσω λίγο σχετικά με την ασφάλεια αλλά και τις εφαρμογές του τηλεφώνου. Χρειάζεται κάποια εφαρμογή για την προστασία από ιούς? Το αναφέρω διότι σήμερα προσπαθώντας να ρυθμίσω την εφαρμογή ccplayer που μόλις κατέβασα, με διακόπτει και αναφέρει ότι η συσκευή έχει μολυνθεί από ιό και ζήτησε την ενημέρωση του λειτουργικού, καθώς και τον αριθμό του κινητού. Φυσικά αμέσως κλείνω την συσκευή και μετά την επανεκκίνηση όλα λειτουργούν κανονικά. Αμέσως δε έκανα ΑΠ εγκατάσταση του ccplayer. Είναι έτσι όμως? Πως μπορώ να έχω κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της συσκευής? Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση?? Φιλικά, Ιάκωβος.
×
×
  • Create New...