Jump to content

Manifesto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Manifesto

  1. Καλησπέρα σε όλους. Πριν απο αρκετό καιρό είχα φλασάρει το δικό μου redmi note 3 pro το οποίο είχε και ξεκλείδωτο bootloader. Η rom που είχα βάλει είναι η παρακάτω απο την οποία είμαι και αρκετά ευχαριστημένος: kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global Το απόγευμα επρόκειτο να παραλάβω ένα άλλο redmi note 3 pro ενός φίλου ο οποίος θέλει να του το φλασάρω γιατί του βγάζει κάποια προβληματάκια με την sim (του ζητάει στα καλά καθούμενα να δωσει pin) και του κάνει επανεκίνηση από μόνο του. Δεν γνωρίζω τη ρομ φοράει η συσκευή του, το έχει σίγουρα κανένα τετράμηνο, έχει σίγουρα ελληνικά, δεν έχει πάρει αναβάθμιση και το έχει αγοράσει απο Κίνα (αν δεν κάνω λάθος απο Gearbest). Επειδή δεν θυμάμαι απολύτος τίποτα ούτε καν πως κάνω έλεγχο για το αν είναι κλειδωμένος ο bootloader και επειδή το νήμα είναι τεράστιο. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου παραθέσει δύο τρία λινκ για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Επίσης ποιά ρόμ να του βάλω; Να του βάλω την παραπάνω που ανέφερα ότι έβαλα σε μένα; Την έχω ήδη κατεβασμένη στον υπολογιστή μου. Έχει βγεί κάποια καινούργια καλύτερη; Θα εκτιμήσω την όποια βοήθεια. Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα! Πριν απο τρεις περίπου μέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό για αναβάθμιση απο global stable 8.0.2.0 σε 8.0.5.0 την οποία και παραμέλησα να την κάνω διότι δεν είχα και αρκετή μπαταρία εκείνη την στιγμή. Σήμερα που το θυμήθηκα και πήγα να κάνω έλεγχο για τυχόν αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι;
  3. Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε 8.0.2.0, έχω 8.0.1.0 stable
  4. Δεν καταλαβαίνω ρε φιλέ τι είναι το edl εγώ ακολούθησα αυτόν τον οδηγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353 και το λινκ το δικό σου. Είχα αναφέρει νωρίτερα ότι το κινητό το παρέλαβα ξεκλείδωτο.
  5. Τελικά τα κατάφερα, μαμακία μου δεν είχα βάλει το κινητο σε fastboot. Επέλεξα να μην κλειδώσω το bootloader τελικά. Μπορείς να μου πεις ποια τα υπέρ και ποια τα κατά στο να είναι κλειδωμένο ή οχι; Ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι τώρα φίλε μου.
  6. Παιδιά HELP ακολούθησα τον οδηγό για να φλασάρω το κινητό και μόλις πάτησα στο MiFlash το κουμπί flash για να ξεκινήσει η διαδικασία μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. The system cannot find the file specified.(0x80070002: Open serial port "\\.\COM10") https://s11.postimg.org/t0npexoar/image.jpg
  7. :wacko: Συγνώμη άλλα δεν γνωρίζω. Είπα πατάτα; Δεν γίνεται να ξανακλειδωθεί ο bootloader;
  8. Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ελληνική, θα προτιμούσα περισσότερο να μην είναι ελληνική. Διάβασα τον οδηγό για το πως θα το ρουτάρο. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμη είναι το πώς θα ξανακλειδώσω το bootloader. Γνωρίζει κανείς?
  9. Τελικά κατέβασα αυτή http://bigota.d.miui.com/V8.0.1.0.LHOMIDG/kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_5e65360aff.tgz
  10. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα λίνκ με την τελευταία επίσημη rom της xiaomi γιατί έχω χάσει την μπάλα και δεν ξέρω ποια να κατεβάσω. Ενημερώνω ότι έχω προεγκατεστημένη την multi και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.
  11. Είναι καλή η συγκεκριμένη rom; Μπορώ απλά να κλειδώσω τον bootloader και να αφήσω αυτή την rom;
  12. Κάτοχος και εγώ πλεον εδώ και τρεις μέρες του note 3 pro 3gb ram 32gb rom από geekbying. Το κινητό ήρθε με miui 8.0 stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG). Κάποιος μου είπε ότι ήμουν τυχερός γιατί έχω την stable rom της xiaomi και δεν έχει πειραχτεί η συσκευή. Εμένα μου μπήκαν υποψίες ότι έχει πειραχτεί διότι όταν ήρθε το κουτί δεν είχε καμία ταινία ασφαλείας. Τελικά ακολούθησα τα βήματα για να δώ αν ο bootloader είναι κλειδωμένος με το αρχείο adb και μου εμφάνισε ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Αυτό που θέλω, είναι να περάσω την καλύτερη rom μέχρι στιγμής (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά) και να κλειδώσω τον bootloader. Είναι εφικτό αυτό; Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει κάποιο λινκ;
  13. Όντως η μπαταρία του είναι πολύ χάλια. Νομίζω άλλα κινητά με μικρότερη μπαταρία και με ίδια χαρακτηριστικά κρατάνε περισσότερο. Δεν ξέρω αν με το root αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω. Δεν νομίζω να έχει βγεί ακόμη κάποια μπαταρία στο εμπόριο. Έχω βάλει σε ένα alcatel onetouch μπαταρία με περισσότερα μιλιαμπερωρια και δεν άλλαξε τιπότα ίσα ίσα θα έλεγα ότι ήταν χειρότερη. Μας παραμυθιάζουν με δήθεν μεγαλύτερες μπαταρίες.
  14. Το ρούταρε κανείς σύμφωνα με τον οδηγό στο xda; Και εμένα μου φαίνεται το ακουστικό πολύ χαμηλό. Το ηχείο μου φαίνεται νορμάλ.
  15. Το έχω και γω το κινητάκι στην κατοχή μου παιδιά εδώ και μία εβδομά. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος, η κάμερα του δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ διότι την χρησιμοποιώ ελάχιστα. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα είναι η μπαταρία του διότι το επέλεξα εξαιτίας των 3050mAh. Με δύο sim, με ανοιχτό το 3G και το wifi και με μέτρια χρήση την βγάζει δε την βγάζει την ημέρα. Κάποιοι εδω μέσα ανέφεραν ότι έχει πάρει και αναβάθμιση, ισχύει αυτο; Εμένα απο τότε πού το πήρα δεν έχει πάρει κάποια αναβάθμιση και η τρέχουσα έκδοσή είναι αυτή: C220 C83A BLBOO Xtouch 20151130_c220v53_hhwy
  16. Μου βγάζει πρόβλημα όταν κάνω register το navigon. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα;
  17. Εντάξει αφαιρέθηκαν, έπειτα από 2-3 επανεκκινήσεις. Ξέρει κανείς πώς θα κατεβάσω τα dpi της οθόνης? Ευχαριστώ.
  18. Έχω ρουτάρει το κινητό και προσπάθησα να αφαιρέσω τα κάτω πλήκτρα, αλλά δεν αφαιρούντε. Ενώ μου κρατάει την τιμή ένα τα πλήκτρα παραμένουν κάτω. Τι ακριβώς συμβαίνει?
  19. Καλησπέρα. Είμαι πλέον και εγώ κάτοχος πλέον. Σαν συσκευή από άποψη κατασκευής θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, φαίνεται αρκετά στιβαρή η συσκευή. Από άποψη λειτουργίας δεν μπορώ να πω κάτι διότι είναι το πρώτο smartphone που παίρνω και δεν ξέρω τι μου γίνεται :wacko:. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι ότι ενώ έχω αλλάξει το μενού του κινητού σε αγγλικό, το πτυσόμενο μενού που το πιάνουμε από το πάνω άκρο της οθόνης και το κατεβάζουμε, παραμένει στα γερμανικά. Πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ.
  20. Καλησπέρα. Τελικά από ότι διαπίστωσα η μνήμη Ram είναι 512 και όχι 1GB. http://www.alcatelonetouch.com/gr/products/smartphones/one_touch_997.html#.UUyACxd7JGM Κρίμα γιατί το παρήγγειλα κι εγώ σήμερα αλλά μάλλον θα το ακυρώσω. :(
  21. Έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή μέσα απο το μενού του κινητού Συνδεσιμότητα/Σύνδεση USB/PC SUITE;
  22. Μετα απο εναν περιπου μηνα πληρους ικανοποιησης απο τον μαυρο (λύκο) :D εφτασε και η δυσαρεστη στιγμη.Ενα βραδυ αφου σπαρταρουσε το κινητο απο μπαταρια το εβαλα στην τσεπη και τραβηξα προς το σπιτι για να το φωρτισο.Φτανοντας λοιπον στο σπιτι εβγαλα το κινητο απο την τσεπη για να το φωρτισω και ηταν κλειστο (προφανως ειχε τελειωσει η μπαταρια) βάζοντας λοιπον τον φορτιστη,το κινητο δεν ανταποκριθικε.Εβγαλα τον φορτιστη τον ξαναεβαλα αλλα και παλι τιποτα.Πατησα το κοκκινο κουμπακι να ανοιξει,μου εβγαλε τα αρχικα διαφημιστικα της samsung και κολλησε εκει αναβοσβηνοντας το φως της οθονης ανα διαστηματα.Απο εκεινη την στιγμη το κινητο μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. :( :( . Να σημειωσω οτι εβγαλα εβαλά μπαταρια με sim και χωρις sim.Με λιγα λογια δοκιμασα τα παντα.Φυσικα το κινητο δεν μου εχει πεσει καμια φορα και δεν μου ειχε παρουσιασει παρομοιο προβλημα.Τι να πω;Εχω τρελαθει δεν μπορω να πιστεψω οτι μου συνεβη κατι τετοιο :mad: :mad: Το κινητο το εχω αγορασει απο καταστημα ΤΙΜ.Περιμενω γνωμες και συμβουλες.
  23. Μάλλον θα το παρει αργοπορημενα και οχι φθηνοτερα :D Πιστευω οτι ολες σχεδον οι συσκευες τις samsung δεν περνουν γρηγορη και μεγαλη κατηφορα στις τιμες τους
  24. Φιλε kifinas εσυ με ποιο BT DONGLE καταφερες να περασεις παιχνιδια γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω ενα το οποιο οπως εχω ξαναναφερει δεν υποστηριζεται απο το widcomm γιατι ειναι καινουργια η εκδοση του ενω το παλαιοτερο μοντελο το υποστηριζε. Οσο για νεο firmware παρτε ενα link εσεις οι τολμηροι που θελετε να δοκιμασετε :worry: (http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=116)
  25. Αρα φιλε μου αυτο φταιει.Δηλαδη το οτι εχω το service pack 1 kai oxi to 2. Επομενως το tutorial κανει λαθος :mad: στην αρχη στο σημειο οπου λεει (αν εχεις xp με service pack 1 ακολουθεις τα παρακατω βηματα)
×
×
  • Create New...