Jump to content

surfer21gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by surfer21gr

  1. Σήμερα έκανε μια αναβάθμιση αλλά τίποτε ουσιαστικό....:( Όπως ανέφερε και ο Βασίλης το κινητό πάσχει από ROM (πιο απλή και ίσως να έχουν μόνο τα κινητά για ηλικιωμένους). Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και σταμάτησε να λειτουργεί το OTG !!! :mad::mad: Επικοινώνησα με την ULEFONE και μου είπανε μερικά κινέζικα. Μεγάλο μειονέκτημα, η έλλειψη drivers για windows 8.1 και 10. Έκανα αναβάθμιση στα 10 και φυσικά δε μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΕ με το κινητό. Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή....ίσως αν βγει μια άλλη ROM να μου αρέσει περισσότερο, αλλά προς το παρόν νιώθω πολύ απογοητευμένος!:X:X:X
  2. Ευχαριστώ πολύ :) Αλλά ούτε αυτό έπιασε :wacko::wacko: Η εφαρμογή μάλλον δε δουλεύει σε Android 5+
  3. Από Aliexpress πριν την απαγορευση.....:mad::mad::mad: http://www.aliexpress.com/item/LCD-Digital-Voltmeter-USB-Current-Voltage-Meter-Battery-Charger-Tester-Detector-1A-2A-Mini-Discharge-Load/32371614525.html H εταιρία έβγαλε νεα ROM ετοιμη για download στο επίσημο site !!! http://ulefone.com/download/betouch2.html Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται εγκατάσταση σε windows 8 και ανω. Οι drivers σχεδιαστηκαν μόνο για παλιότερες εκδόσεις των windows XP vista 7 κτλ. Αυτή η εταιρία μάλλον είναι και θα παραμείνει πατατα!!!:X:X
  4. Καλησπέρα, έχω και γω πρόβλημα με την εφαρμογή My Vodafone. Πήρα ένα Ulefone Be Touch 2 με Android 5.1 (Mαλλον 5.0) και ενώ στην αρχή λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά μια ωραία μέρα απλά σταμάτησε και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή "σταματησε" !!! Στην παλιά μου συσκευή THL W200s Android 4.2 λειτουργεί κανονικά! Είναι μήπως κάποια ρύθμιση του Lolipop?? Εχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση 50 φορές!!! Ξέρει κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ!!! :rolleyes::rolleyes:
  5. 'Οχι αυτό είναι αριστερά... αυτό που βλέπω είναι στα δεξιά! Επίσης από μπαταρία στραγγίζει πολύ γρήγορα...δύσκολα βγάζεις την μέρα!! Μόλις το σύνδεσα στο PC με windows 8.1 κατάλαβα ότι δεν το αναγνωρίζει...έψαξα στην μαμά ulefone αλλά δεν έχει ούτε drivers ούτε κάποιο download για αυτό το μοντέλο. Σας παρακαλώ εσείς οι πιο έμπειροι βοηθήστε λίγο...Drivers για windows??? :O:O Τελικά έβλεπα το Proximity sensor... :( Η έκδοση του Android σύμφωνα με το SDK version in "AnTuTu benchmark/Info" section είναι μόλις 5.0 :X:X Όπως είπα και για την μπαταρία.....στραγγίζει εύκολα και γρηγορα!! Μάλλον είναι μικρότερη σε χωρητικότητα από ότι γράφει..... δείτε την φώτο!! Ελπίζω να μην ανακαλύψω σύντομα και άλλες κινεζιές....:!::!::!:
  6. Ναι πολύ σωστά!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Σήμερα στο δυνατό φως πρόσεξα ότι έχει ένα ακόμη (σαν) LED, στο επάνω δεξιό μέρος της συσκευής. Δυστηχώς μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να κάνει... Εάν παραλάβουν και οι υπόλοιποι, ας βοηθήσουν παρακαλώ!!
  7. Ευχαριστώ για τα Link αλλά δεν υπάρχει καθόλου notification Led!!! Αν ενεργοποιήσω την οθόνη σαν Led indicator τότε γίνεται το έλα να δεις!! Κολλάνε όλα και το fingeprint δεν λειτουργεί.... καλύτερα χωρίς ειδοποιήσεις λοιπόν. Ας πρόσεχα!!! :wacko:
  8. Μερικά ακόμη..... Ναι Dual sim (μία κανονική και μία micro συν μια κάρτα SD έως 64GB). Από αυτονομία δε μπορώ να πω με σιγουριά αλλά η μπαταρία δε μοιάζει να τα καταφέρνει και πολύ καλά προς το παρόν....θα περιμένω να δώ στη δεύτερη φόρτιση!!! Δεν έχει επιλογή για να δείχνει στην πάνω μπάρα το πόσο μένει στην μπαταρία και πρέπει να κατεβάζεις τις ρυθμίσεις ή να κατεβάσεις εφαρμογή... Ακόμη πρέπει να γράφεις μόνο 70κάτι χαρακτήρες στα μηνύματα για Ελληνικά....αυτό πάλι τι σαχλαμάρα?? Αυτό που κατάλαβα και δε μου άρεσε καθόλου είναι ότι τα παιδιά που λέγανε ότι φοράει Android 5.0, μάλλον είχαν δίκαιο. Από ότι φαίνεται στο κινητο γράφει 5.1 αλλά οι λειτουργίες του κινητού είναι 5.0!!! Μάλλον κάποια χαζοκινεζιά κάνανε πάλι για να πουλήσουν!!! Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια μελλοντική ROM. :mad::mad::mad: Αυτά για την ώρα...ρωτήστε ελεύθερα...ότι μπορώ θα απαντάω....μιας και δεν είμαι ειδικός.
  9. Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα από to2c (singapore post σε 12 μέρες!!). Το χρώμα που διαλεξα ειναι γκρι και είχε μέσα ολα τα καλούδια: Φορτιστες, tempered glass, screen protector, silicon case κτλ. Σε πρώτη φάση πρόσεξα ότι λέει Android 5.1 και θα το ψάξω στις επόμενες ώρες να δω αν έχει κάποια διαφορά. Η ROM της μαμάς του είναι πολύ καθαρή και δεν έχει τίποτε Κινέζικο μέσα, ουτε pop up, ούτε κάτι που να σου κινεί κάποια υποψία για να το σβήσεις. Η μπαταρία σε πρώτη φάση αντέχει, αλλά είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε παραιτέρω σχόλιο...πρέπει να φορτιστεί και να αποφορτιστεί δυο φορές τουλάχιστον πιστεύω... Η φωτογραφική μηχανή είναι σε πολύ καλά επίπεδα και αποδίδει αρκετά καλά τα χρώματα για 13άρα Sony. Βίντεο, δεν δοκίμασα ακόμη ..... Η οθόνη είναι πολύ δυνατή και με υψηλή ευκρίνια από όλες τις γωνίες ακόμη και στο φως της ημέρας. Το wifi πολύ πολύ δυνατό και φορτώνει σφαίρα.... GPS δεν δοκίμασα σε ανοιχτό παιδίο αλλά με υποβοήθηση και δεν έχω άποψη. Γενικά φαίνεται στρωμένη συσκευή που δε χρειάζεται και πολύ πείραγμα αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θα επανέρθω με περισσότερα σε καμιά δυο ημέρες που θα του έχω βγάλει το λάδι :lol:
  10. Λογικά στοχεύει στο ELEPHONE P7000 παρόλο που λέει ότι είναι καλύτερο από το iPhone 6!!! Οι συγκρίσεις στο UTUBE γίνονται με το ELEPHONE P7000. Μάλλον δεν υπολόγισαν σωστά τον ανταγωνισμό και αποφάσισαν να αυξήσουν και αυτοί τις δυνατότητες του κινητού αφού είδαν ότι οι πωλήσεις του elephone χτύπησαν κόκκινο. Προσωπικά εμένα δεν με πειράζει να αυξάνονται οι υπηρεσίες προς τους πελάτες με το ίδιο ή και χαμηλότερο κόστος. ΠΧ η μπαταρία που φοράει το "2" είναι της SONY με 3050 mah. Αυτό φυσικά παρόλο που δυσαρεστεί τους ιδιοκτήτες του "1", θα ανεβάσει της πωλήσεις της εταιρίας και φυσικά θα ευχαριστήσει τους νέους πελάτες......μέχρι να βγει σε κανα 2μηνο το "3" :lol: .
  11. Δεν εξηγείται αυτό! :blink: Το EU Warehouse του vickmall είναι out of stock εδώ και αρκετές μέρες. Ρωτήστε και σεις βρε παιδιά....η (κοπέλα) ήταν κατηγορηματική ότι δεν έχουν αποθήκη στην Ελλάδα....ή απλά δεν ήξερε τι έλεγε??
  12. Εδώ είναι: https://docs.google.com/uc?id=0B6lOK7oLM0mmS21Ia2xnRmdMVTg&export=download
  13. Στο Foxos.mall είναι σχεδόν 100€ παραπάνω!!!! Σήμερα μίλησα με Salina από το vickmall και μου είπε ότι δεν υπάρχει Ελληνική warehouse στη Θεσσαλονικη. Θα το έχουν την επόμενη βδομάδα σε stock στην ΕU warehouse αλλά όχι Θεσσαλονίκη....μου είπε ότι θα έρθει γρήγορα! :D
×
×
  • Create New...