Jump to content

panGS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panGS

  1. Την έκανα ήδη . Άλλη μια θα γίνει ανάμεσα 02:00 με 05:00 το πρωί αυτόματα . Ζητάει συγκατάθεση . Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Find my phone στο Google store
  3. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις τους .
  4. Συνήθως βγάζω την ημέρα . Συσκευή έχω μείνει με το Οukitel WP 5000 της δουλειάς... Το έσπασα χθες και αυτό .:lol::lol::lol:
  5. Η ρομ θα μείνει ως έχει . Face unlock δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ... Συνήθως βγάζω την ημέρα . Συσκευή έχω μείνει με το Οukitel WP 5000 της δουλειάς... ΕΕΕ μου πέφτει κάποιες φορές...από εδώ και πέρα θα είμαι καλό παιδί (μάλλον , θα προσπαθήσω τουλάχιστον)...:lol::lol::lol:
  6. Επειδή βρήκα τώρα το θρεντ το γράφω και εδώ , αν και το έχω ξαναγράψει και σε άλλο. Pocophone F1 - RN8 Pro Είμαι ανάμεσα στα 2 . Έχω βρει το 64αρι poco στα 190 , όσο ακριβώς έχει και το 64αρι Ν8Ρ . Τι γνώμη έχετε ; Ευχαριστώ
  7. Είμαι ανάμεσα στα 2 . Έχω βρει το 64αρι poco στα 190 , όσο ακριβώς έχει και το 64αρι Ν8Ρ .
  8. Χαμηλή τιμή δεν την λες...ακόμα και τώρα είναι ακριβότερο από το 8 . :lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα η κάμερα του δεν είναι χάλια και έχει αισθητήρα Sony IMX363 Exmor RS που νομίζω πως ίσως είναι καλύτερος από τον Samsung Bright S5KGW1 του Ν8Ρ .
  9. Χαίρετε , είχε κάποιος το POCO F1 πριν πάρει το RN8 Pro να μας πει λίγα πραγματάκια ; Τι του άρεσε από το ένα και τι αρέσει από το άλλο ; Ευχαριστώ
  10. Εχει gps ή του φόρτωσες εσύ κάποιο ;
  11. Ρε παιδιά δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Ελλάδα...θέλει λίγες μέρες ακόμα...
  12. Αν δεν κάνω λάθος έχει...
  13. Το υπολόγισα στα 70 ευρώ περίπου...Για κατοστάρι λέω και εγώ , απλά δεν το έγραψα...
  14. Εγώ πιστεύω πως το Plus όταν θα το φέρουν εδώ , θα ξεκινάει από τα 220-230 τουλάχιστον .
  15. Το τελωνείο είναι 24% + τα έξοδα των Ελτα , περίπου 12 ευρώ και δεν γνωρίζω αν πληρώνεις και κάποιες μέρες αποθήκη... Αλλά ας μην το γκαντεμιάζουμε :lol:
  16. Προλάβανε και βγάλανε κουπόνια :D που;;;:D Καλά , μια πυξίδα γιατί δεν βάλανε ; Έχει κανείς άποψη για αυτό ; http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_617204.html?wid=11 Από χαρακτηριστικά δείχνει σούπερ πάντως .
  17. Ευχαριστώ !!! Αυτό είναι το μόνο που ξέρω , αλλά δεν έχει το oukitel k6000pro που θέλω για την γυναίκα μου . Αν ξέρεις κάποιο άλλο μου το λες...;):up:
  18. Επειδή δεν το έχω και πολύ.....ποιά μαγαζιά κάνουν τριγωνική ; Ευχαριστώ...
  19. Λόγω μλκς της κάρτας μου δεν πρόλαβα την προσφορά από Ευρωπαϊκή αποθήκη Κινέζικου (πιο φτηνά και από Κίνα) και τώρα μπλέκω με τους Κινεζίες από Κίνα. Ξέρεις το Gearbest με τι ταχυδρομείο στέλνει ; Κάνει και αυτό τριγωνική όπως το Banggood ;
  20. Ευχαριστώ !!! Κατά την παραγγελία επιλέγεις εσύ από ποιό ταχυδρομείο θα έρθει ή επιλέγουν αυτοί ;... ή είναι προκαθορισμένο ; Σε τρέλανα στις ερωτήσεις :lol: αλλά δεν έχω παραγγείλει από Κίνα ξανά και θέλω να πάρω 2 κινητά αυτές τις μέρες... :help:
  21. Από μέρα σε μέρα θα γίνει η παρουσίαση του 6000 plus , οπότε περιμένω να δω τι θα παραγγείλω . Αν θέλεις γράψε από που το πήρες . Ευχαριστώ !!
  22. Γράψε μας εντυπώσεις μόλις παραλάβεις και ασχοληθείς λίγο .
×
×
  • Create New...