Jump to content

gdeme

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gdeme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδες χρειαζομαι λιγη βοήθεια. Ειμαι άσχετος απο το εν λογω κινητό,αλλα προσπαθω μεσα απο αυτο το φορουμ που καποτε περνουσα ωρες και ξερω τι δουλεια γινεται να βοηθησω ένα φίλο. Η ιστορια εχει να κανει με ενα ιphone (δεν ξέρω αν ειναι 2g η 3g) στο οποιο προσπαθησε να κανει update αν καταλαβα γιατι του εβγαλέ μηνυμα το itunes. Τωρα ειναι σε φαση που δειχνει ενα καλώδιο και την υδρογειο (αν παλι καταλαβα απο τα λεγομενα τυ) Ερωτηση: Μπορει να επανελθει; Αν ναι πώς; Ηδη δοκιμασα να διαβασω διάφορα,αλλα ειναι απιστευτος ογκος. Αν καποιος εχει την καλη διαθεση να με παραπεμψει καπου συγκεκριμενα με οδηγιες θα το εκτιμουσα. Ευχαριστώ πολύ
  2. ενα λεπτο ρε παιδες. και εγω σκεφτομαι να το τσιμπησω,αλλα τι ειναι αυτοπου ειπε ενας φιλος για την ζεστη? Δλδ πρεπει ν ατο κουβαλαω μαζι μου οπου παω για ν αμην μεινει στην ζεστη? Εδω στο νησι για 8 μηνες η θερμοκρασια ειναι 30-40 βαθμους.(κυπρο)
  3. Εβαλα το αρχειο με τις σταθερες. Ετρεξα και το αρχειο VB για να κανει την επαναληψη και έκανα synch.Oλα καλα ως εδώ. Μετά εκανα import τις κινητες και πχ το Πασχα αντι να μου το βγαζει Κυριακη μου το δειχνει το Σάββατο. Βασικα απο 1/4/2009 και μετα ολες τις γιορτες εμφανιζονται μια μερα πριν.(οι κινητες μονο) Καμια ιδέα?
  4. ενα ρολογακι που παιζει πανω δεξια τι είναι και πως φευγει? εμφανιστηκε τωρα τελευταια
  5. Καταφερε κανενας να βαλε το worldmate 2007 χωρις περιορισμούς?
  6. ευχαριστω. Δοκιμασα το keyboard και ειναι cool. Το αλλο κατι δεν παιζει καλα (αφηνει κενα,δεν εμφανιζει νουμερα κτλ + οτι ειναι απλα ενα exe που πρεπει να το βρισκεις manual και να το ανοιγεις. Παίζει να βρουμε κανενα euro converter ή ακομα καλυτερα το worldmate "free" ? και μια ερωτηση γενικών γνωσεων. Πως βαζω φωτο για τον αριθμο που με καλέι?
  7. Παιδες καλησπερα. πηρα και εγω το εν λογω κινητο. Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Αρχισα να διαβαζω απο την αρχή για να μην σας πριζω,αλλα μου βγηκαν τα ματια. Εφτασα μεχρι την 35. Δεν αντεξα αλλο. Θα ήθελα να μου πειτε ή δώσετε ενα πληκτρολογιο για Ελληνικα (με το χερι). Επισης αν υπαρχει κατι για ευρεση επαφων με το χερι. Παλια ειχα το 2020ι και με το phoneplus 3 την ειχα καταβρει. ευχαρισω πολυ
  8. αλλάζει,αλλά σίγουρα κοστίζει. Δεν είναι αλουμίνιο. Ειναι ενα ειδος ημίσκληρου πλαστικού με μεταλλική επίστρωση. Κανένας δεν ξέρει ρε guys?
  9. Ξερει κανεις πόσο πάει το μαλλί για την προσοψη του 2020ι?
  10. ρε παιδιά , κανέις σας δεν έχει κάποιο antivirus να μου προτείνει?
  11. Απο το pc ολα ΟΚ. Απο το pda γιατι μου κανει νερα? ΠΟλυ παραδοξο....
  12. επιστροφη και παλι. Ολα ΟΚ. Μπορω να στειλω και να λαβω mail απο και προς τους POP3 λογαριασμους μου. Ελα μου ομως που δεν μπορω να στειλω σε hotmail. Γιατι? Πως γινετε? ISP μου ειναι thunderworx ( απο το pc δεν δοκιμασα να setαρω λογαριασμο της thunderworx )
  13. Εχω μια ερωτηση για τους γνωστες. Εχω το παλιο firmware και εχω το ππσ μου και παιζω. αν βαλω το καινουργιο(firmware) και προσπαθησω να κανω restore το back up file που εχω κανει με το παλιο (firmware) θα δουλεψει απροβληματιστα?
  14. εγω πηρα τν 1700 πριν βγει η 2400. Δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα.Φυσικα δεν εκανα και μετρησεις για να ειναι αξιοπιστο αυτο. Απλα την εχω σαν 2η μπαταρια και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εχω ομως μια απορια: εστω οτι τελειωνουν και η main και η back up, το 2020ι χανει τα παντα. Χανει και αυτα που ειναι στο dir Storage? (οχι storage Card)
×
×
  • Create New...