Jump to content

Lama10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lama10

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 30

Lama10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν επιλέξουμε τo Standard Shipping σε πόσες μέρες θα είναι Ελλάδα και αν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τελωνείο; Ευχαριστώ!
  2. Lama10

    OnePlus 5T

    Κωδικός για Αξεσουάρ https://oneplus.net/invite#588TFNPJHMDKFXN Κωδικός για να αποκτήσετε πιο εύκολα και πιο οικονομικά όλα τα περιφερειακά του Oneplus 5Τ/ 5, όπως θήκη και τζαμάκι προστασίας, ακουστικά, καλώδια φόρτισης, φορτιστή αυτοκινήτου μέχρι και τις τσάντες της εταιρείας. Ο συγκεκριμένος κωδικός θα σας δώσει 20 Ευρώ έκπτωση στα αξεσουάρ με την προϋπόθεση να αγοράσετε και το OP5Τ. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για να σας στείλω τον κωδικό.
  3. Lama10

    OnePlus 3T

    Δουλεύει μια χαρά... Ευχαριστώ!
  4. Lama10

    OnePlus 3T

    Μπορείς να πεις τι έκανες για να εμφανίσεις τα dots γιατί ούτε σε εμένα εμφανίζονται. Επίσης αφού περάσουμε την 8.0 πρέπει να κάνουμε clear cache και πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω από το επίσημη site μία θήκη για το 5 .Δεν γνωρίζω αν το κουπόνι μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο για την θήκη η πρέπει να πάρω και το τηλ. για να το χρησιμοποιήσω, αν δεν χρειάζεται το τηλ. θα με ενδιέφερε να μου στείλεις τον κωδικό για το κουπόνι , ευχαριστώ Γιάννης
  6. Καλησπέρα παιδιά έχω έναν κωδικό για 20 € έκπτωση στα αξεσουάρ όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα (θα με βοηθήσετε στην συλλογή πόντων)
  7. Καλησπέρα παιδιά επειδή είδα ότι το επίσημο site επέστρεψε κάποια προϊόντα για την συσκευή μας όπως τις θήκες και το αυθεντικό τζαμάκι και επειδή έχω έναν κωδικό για 20 € έκπτωση στα αξεσουάρ όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα (θα με βοηθήσετε στην συλλογή πόντων)
  8. Lama10

    OnePlus 3T

    Ισχύει ότι να περάσεις της google αργεί να βγάλει φωτογραφία ? Επίσης αν την κατεβάσουμε μπορούμε να γυρίσουμε στην μαμά κάμερα?
  9. Καλησπέρα παιδιά, έχοντας διαβάσει τα πάντα στο συγκεκριμένο θέμα κατέληξα στο ότι το καλύτερο tempered είναι το official. Όμως δεν βγάζει ποια από το σαιτ. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο και απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που φοράνε κάποιο τζάμι αρκετό καιρό
  10. Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς κάποια official θήκη; Γενικά προστατεύει σε πτώσεις και σε γρατζουνιές? Και το σημαντικότερο καλύπτει όλη την κάμερα;
  11. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την bamboo official case γιατί δεν την βρίσκω πουθενά...
  12. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το bumper της rhinoshield αλλά και για την spigen. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Έχει πάρει κανείς από εδώ κάποια για να προτείνει. Ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για το κινητό. Επίσης προστατεύουν την πίσω μεριά και κυρίως την κάμερα ?
  13. Παιδιά ποια είναι η καλύτερη από αυτές τις 3 ? https://www.amazon.com/RhinoShield-CrashGuard-Protection-Durability-Lightweight/dp/B01JOPJUPC https://www.amazon.com/Spigen-Rugged-OnePlus-Resilient-Absorption/dp/B01H3PEWDK/ref=pd_sim_107_6?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01H3PEWDK&pd_rd_r=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F&pd_rd_w=Fymkf&pd_rd_wg=WUlxd&psc=1&refRID=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F https://www.amazon.com/dp/B01HBLS85Y?psc=1
  14. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Επειδή βγαίνει το καινούργιο xiaomi (mi6) με χαμηλότερη τιμή και αξιόλογα specs μήπως να περιμένω να βγει αυτό ? Το λέω κυρίως για την διαφορά στα χρήματα. Ή αξίζει τόσο το 1+ ?
  15. Και εγώ προς το Oneplus κλείνω. Το θέμα είναι ότι τώρα που κάθε εξάμηνο βγαίνουν στην αγορά καινούργια κινητά αν αξίζει να πάρω το oneplus ή να περιμένω να βγει κάτι καλύτερο ???
×
×
  • Create New...