Jump to content

dan81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    14 pro max

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

dan81's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. Ήρθε Security update Απριλίου περίπου 358mb
  2. Ναι αυτό ακριβώς. Μετράει με ενσωματωμένη τρόμπα σαν κανονικό πιεσόμετρο. Το έχει κολλητός μου 1 χρόνο είναι υπερτασικος και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα στην χρήση. Δεν θέλει calibration ανά ένα μήνα όπως το Samsung watch 5 που έχω εγώ και οι ενδείξεις του είναι ακριβείς γιατί μετρήθηκε και σε νοσοκομείο. Φυσικά εννοείτε όλα τα ρολόγια δεν αντικαταστουν ΠΌΤΕ επίσημα ιατρικά μηχανήματα, γιατρους κλπ αυτό είναι κανόνας... Sorry για το offtopic αλλά είναι θέμα υγείας!!
  3. Καλημερα φίλε μου. Η huawei έχει ένα πολύ καλό μοντέλο το οποίο βέβαια είναι πολύ χοντρό στο χέρι γιατί φουσκώνει το λουρί από μέσα. Οι μετρήσεις του είναι τόσο ακριβής όσο ένας ιατρικός πύργος. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αλλά θα το δεις δεν έχει πολλά..
  4. Παιδιά καλησπέρα. Έχω την εξής απορία εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα Samsung κινητά που αλλάζω ... Κάνω clear cache από boot menu.. Μπαίνω μετά να δω τα cache από instagram, FB, chrome, συλλογή κλπ... έχουν 5+ gb και τα καθαρίζω manual .. Τι ακριβώς καθαρίζει από boot menu? Μάλλον μόνο τα system cache??
  5. Νέα features όσον αφορά και την προστασία μπαταρίας!!!
  6. Παιδιά ήρθε mail από την Samsung ότι έρχεται σε λίγο η 6.1 και τι ακριβώς περιλαμβάνει για την συσκευή μας!
  7. Καλησπέρα σας θα ήθελα την άποψη σας, σκέφτομαι να έρθω εδώ από s23u και εμαι σε μεγάλο δίλημμα, τι λέτε αξίζει η μετάβαση? Οποιαδήποτε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Ποια εφαρμογή(ή ρύθμιση) μας δειχνει την κατάσταση, υγεία της μπαταρίας??
  9. Παιδιά καλησπέρα σε όλους εργάζομαι σε αλυσίδα καταστημάτων κινητών κλπ, το έχω δει από κοντά το s24 ultra και σε σύγκριση με το s23 ultra που έχω και εγώ στην κατοχή μου με γυμνό μάτι φαίνεται διαφορά.. το δικό μας προς το παρόν έχει καλύτερη οθόνη πιο ευχάριστη στο μάτι και καλύτερη σε χρώματα. Μενω s23u ξεκάθαρα..
  10. Παιδιά καλησπέρα. υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω πληροφορίες μέσω emai για ημερομηνία κατασκευής της συσκευής όπως επίσης και για αρχική ημερομηνία ενεργοποιήσης, εγγύηση και διάφορες τέτοιες πληροφορίες??
  11. Ευχαριστώ για την επικριτική σου απάντηση, νομίζω ότι βρίσκομαι σε forum για συγκεκριμένα θέματα προϊόντων τεχνολογίας , διάβασα κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο και είπα να το μοιραστώ μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι.. αν ήταν όσοι έχουμε απορίες εδώ μέσα να εργαζόμασταν και στημ samsung δεν θα συζητούσαμε τίποτα τότε εδώ. Ευχαριστώ πολύ...
  12. Καλησπέρα παιδιά.ακουσατε για 7 χρόνια updates στο s24u? Ισχύει??
  13. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Ερχόμενος από Apple.. Εμπειρία multitasking εδώ φοβερή. Μπορείς να έχεις "πεταμένο" το youtube ή οτηδηποτε άλλο θες ανοιχτό κάτω δεξιά ή σε διαχωρισμενη οθόνη και αυτό να παίζει κανονικά αφήνοντας τον χρήστη να χρησιμοποιεί ότι θέλει ταυτόχρονα. Φοβερή εμπειρία χρήσης αυτό το τηλέφωνο όσο το ανακαλύπτω δεν μου λείπει καθόλου μα καθόλου το μήλο!! ☺️☺️
  14. https://www.reddit.com/r/GalaxyS23Ultra/comments/15ispo6/has_this_happened_to_anyone_else/?rdt=35242 Παιδιά τι γίνεται με αυτό? .. Εγώ έχω προστασία αλλά γενικά αν όντως ισχύει είναι μεγάλο θέμα αν πρόκειται να το έχεις χρόνια το κινητό.... Και ταυτόχρονα αδικαιολογητο για τέτοια συσκευή.
  15. Δεν βρίσκω το setting αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστω εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...