Jump to content

georgebar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgebar

  1. Καλησπερα στην ομαδα καταρχασ, παιδια ενδιαφερομαι για το Lenovo Κ3 ,ζω στην Σκωτια προσωρινα εχω νουμερο εδω, αλλα πηγαινωερχομαι συχνα Ελλαδα, εχω ακουσει οτι κολλαει κλπ και οτι δεν ειναι ευχαριστημενοι απο σελιδες του εξωτερικου καποια γνωμη απο εσας? Ευχαριστω πολυ!
  2. Χθες ημουν εξω και μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια, οταν εφτασα σπιτι και το εβαλα για φορτιση, το ανοιγω, και μου βγαζει τις αρχικες ρυθμισεις που κανει ενα android , ζητουσε wifi , τοποθεσιες κλπ , και λεω τι γινετε εδω?? Ανοιγει ολα καμια σχεση, λες και εγινε επαναφορα εργοαστασιακων ρυθμισεων, το μονο που εμεινε ηταν οι φωτογραφιες που ηταν στην καρτα μνημης, και οι επαφες στην SIM, oι επαφες της συσκευης είχαν χαθει, δεν ειχα κανει back up , τι κανουμε τωρα?? βρισκονται?
  3. Καλησπερα, αγορασα το συγκεκριμενο tablet δωροι στην μανα μου πριν απο 2 μηνες και το ιδιο αγορασα και στην κοπελα μου για δωρο την πρωτοχρονια, μετα απο 2 μηνες λοιπον υπερ ευχαριστημενος και απο τα 2 κλπ κλπ, σημερα ανοιγει η μανα μου το ταμπλετ και μου λεει τι ειναι αυτο? To tablet ανοιξε κανονικα μονο που η μιση αριστερη οθονη ηταν ασπρη και η αλλη κανονικη, οστοσο η αφη και στην λευκη οθονη λειτουργουσε , εκανα επανεκινηση καπως ανοιξε κανονικα αλλα ηταν πιο θαμπο στην αριστερη μερια της οθονης, τωρα εστρωσε και το μονο που φαινεται ειναι αμιδρα μια γραμμη που πρεπει να την προσεξεις με μεγαααλη λεπτομερεια για να την δεις!!! Εχω εγγυηση και εχω πληρωση και εγγυηση για σπασιμο οθονης και νερα κλπ, τι λετε να κανω? σας εχει συμβει αυτο? Ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας βρηκα στο φορουμ αυτο!!
×
×
  • Create New...