Jump to content

stogianz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stogianz

  • Ημ. Γέννησης 08/04/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stogianz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Honor 10 (μπορείς να κρύψεις το notch εφόσον δεν σου αρέσει). Τίμια οθόνη με φυσικά χρώματα. Καλή μπαταριουλα (βγάζει μια μέρα χρήσης και με το fast charge 50% σε 25 λεπτά) και ίσως από τα πιο ωραία σχεδιαστικά σε αυτό το budget (αν θες κάτι λιγότερο flashy πάς ειτε στο γκρι είτε στο μαύρο). Kirin 970 (εφάμιλλος 835 σναπ),4gb ram και φετινό μοντέλο, δίνουν βάθος χρόνου στην συσκευή.
  2. Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω, νομίζω ειναι στις κορυφαίες επιλογές μαζί με το Mi Mix2 σε αυτά τα χρήματα. Τα ερωτήματα τώρα είναι: 1)παίρνουμε το phantom blue να ξεφύγουμε λίγο απο τα μαύρα (καθως όλες οι προηγούμενες συσκευές μου ήταν μαύρες) και 2)έχουμε να προτείνουμε κάποια καλή θήκη? απο όσο είδα δεν έχει και το καλύτερο grip :D Μια ωραία διάφανη σιλικόνης Nillkin θα με καλύψει? (έχει μεγάλη διαφορά με την θήκη που έρχεται μαζί με το τηλέφωνο?).
  3. Είναι κινητήρα το mix 2 αλλά δεν θέλω κινητό με 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος,Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
  4. Ευχαριστώ για την πρόταση σου αδερφέ. Για να πω την αλήθεια τα Νοκια δεν μου αρέσουν σχεδιαστικά οπότε τα αποκλείω :D
  5. Καλησπέρα,είμαι κάτοχος p9 lite (3/32) και νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να ανανεώσω τον τίμιο "φίλο" μου απο το 2016 :D 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μαξ 400ευρώ αν μπορούσαμε και λίγο πιο κάτω ακόμα καλύτερα. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Εως το πολύ 6" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) 800αρα μπάντα απαραίτητη 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? To Dual είναι αδιάφορο. Το NFC είναι καλοδεχούμενο. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν θέλω να φλασάρω τη συσκευή μου. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Καλός ήχος και οθόνη είναι ευπρόσδεκτα. Ωραίες η Amoled αλλά συμβιβάζομαι και με μία καλή LCD (προτεραιότητα στα καλά χρώματα υπέρ της ανάλυσης). 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα,κάμερα,gaming,αυτονομία. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. P9 Lite (2016) 3/32. Εγώ με μία μικρή αναζήτηση είχα ξεχωρίσει τα G6 και Honor 10. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις,ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
  6. stogianz

    LG G6

    Καλησπέρα,γνωρίζουμε αν γίνεται να αντικαταστήσουμε τα 3 home buttons με gestures?
  7. Έχουμε το p9 lite αλλά δεν θα μας χάλαγε και το μεγάλο του αδερφάκι με τις 2 πισινές κάμερες :) Good luck :D
  8. Ωραία τηλέφωνα κι τα 2. Ωραία αίσθηση στο χέρι κι τα 2 (δέρμα κι αλουμίνιο). Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Edge λόγω του ότι είναι λίγο διαφορετικό απο τα άλλα (βέβαια έχει μια διαφορά στην τιμή από το g4). Κι τα 2 είναι πολυ δυνατά τηλέφωνα. Όποιο κι αν αγοράσεις δεν νομίζω να σε απογοητεύσει.(πιστεύω πρέπει να πας να τα δεις κι απο κοντά κι πως σου κάθονται στο χέρι) Είμαι λίγο υπέρ του edge :)
  9. Διάβασε λίγο εδώ απο ότι ξέρω κι εγώ δεν έχουν δικαίωμα να σου ακυρώσουν την εγγύηση.
  10. Είναι κλασσικό πρόβλημα του G2(το γνωρίζουν κι αυτοί). Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα πήρα τηλέφωνο την LG,μου στείλανε courrier την επόμενη μέρα το οποίο παρέλαβε το κινητό κι μου το επιστρέψανε με αλλαγμένη οθόνη μετά απο περίπου 10 μέρες χωρίς να πληρώσω τίποτα. Πάρε τηλέφωνο κι καθάρισες λοιπόν (μπορείς να το πας κι εσύ αν είσαι Αθήνα το επίσημο service είναι η Procordia) (Η κιτρινίλα εμφανίζεται καθώς απο την θερμοκρασία κιτρινίζει η κόλλα που κολλάει το Digitizer με την οθόνη)
  11. stogianz

    iPhone 4S

    Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω ένα iphone 4s το οποίο μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: το κινητό ενώ λειτουργεί κανονικά και με αρκετή μπαταρία ξαφνικά απενεργοποιείτε και όταν το ξανανοίγω εμφανίζει εξαντλημένη μπαταρία και μόνο με restart ανοίγει κάποιες φορές ή αν το βάλω στην μπρίζα. Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Σκεφτόμουν για πρόβλημα μπαταρίας και μήπως την άλλαζα.Το κινητό είναι πια εκτός εγγύησης και ψάχνω μια οικονομική κι αξιόπιστη λύση. Αν έχετε κάποια ιδέα ή σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο πείτε μου.Ευχαριστώ :)
  12. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την απάντηση φυσικά :) Και εγώ θέλω να πιστεύω πως θα βγάλω άνετα 2 χρονάκια με το G2. Καλή χρονιά!
  13. Καλη πρωτοχρονιά και ο νέος χρόνος να σας βρει με Αγάπη,Ευτυχία,Ελπίδα,Ειρήνη,Χαρά,Υγεία και άλλα τέτοια γκομενάκια...Jk καλή χρονιά :)
×
×
  • Create New...