Jump to content

thanos2k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanos2k

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

thanos2k's Achievements

  1. Στο δικό μου δεν άλλαξε κάτι. Εξακολουθούν και υπάρχουν και οι δύο.
  2. Καλημέρα, Η onyx είναι αρκετά λεπτή θήκη. Σαν μετρό σύγκρισης φαντάσου ότι είναι ανάμεσα στην ultra hybrid και στην thin fit της spigen που επίσης έχω. Λόγω του υλικού κατασκευής της όμως είναι και η πιο γλυστερή. Στα συν της ότι διαθέτει υπερυψωμένες γωνίες στην πλάτη και δεν παίζει το τηλέφωνο όταν το ακουμπάς σε κάποιο γραφείο και το δουλεύεις σε αντίθεση με τις άλλες λόγω του εξογκώματος της κάμερας. Για τις επαφές δυστυχώς αυτό είναι το νέο look. Τουλάχιστον άμα σκρολλαρεις πάνω στις κουκίδες εμφανίζονται τα γράμματα. Για τον φορτιστή δεν νομίζω ότι ο 45watt θα σου δώσει κάτι περισσότερο εκτός από τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιησεις μελλοντικά σε τηλέφωνο με ταχύτερη φόρτιση.
  3. Ευχαριστώ! Εδωσες ιδέα! Φτιάχνοντας την αντίστροφη ρουτίνα όπως έχεις κάνει με την Out of home τουλάχιστον λύνεται το πρόβλημα.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θαυμαστικό το βγάζει αν ενεργοποιήσω το wifi ενώ είμαι σε λειτουργία πτήσης και είναι λογικό αφού δεν μπορούν να ενεργοποιηθουν δεδομένα τότε. Αν έχεις το χρόνο φτιάξε μια ρουτίνα για on/off τα δεδομένα ανάλογα με τον αν είναι συνδεδεμένο το κινητό σε wifi και πες μου αν λειτουργεί μετά την απενεργοποιηση της λειτουργίας πτήσης. Μέχρι πριν το update πάντως δεν υπήρχε πρόβλημα.
  5. Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει μια ρουτίνα στο Bixby routines όταν συνδέομαι στο wifi του σπιτιού να απενεργοποιεί τα δεδομένα, την τοποθεσία και το NFC και όταν αποσυνδέομαι από αυτό να ξαναενεργοποιούνται.Το τηλέφωνο κάθε βράδυ μπαίνει σε λειτουργία πτήσης. Μετά το update σε Android 12 όταν κλείσω την λειτουργία πτήσης και το τηλέφωνο συνδεθεί στο οικιακό wifi όταν θα απόσυνδεθώ από αυτό επανέρχονται όλες οι συνδέσεις που έχω ορίσει στις ρουτίνες να ξανανοίξουν εκτός από τα δεδομένα. Αυτό συμβαίνει μόνο αν πριν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία πτήσης. Έχω κάνει εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και στο τηλέφωνο και στην εφαρμογή. Έχει κανείς παρόμοια ρουτίνα να μου πει αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου ή είναι bug?
×
×
  • Create New...