Jump to content

sera1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sera1986

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το χρησιμοποιήσω πολύ! Καλή τύχη σε όλους σε επόμενους διαγωνισμούς!
  2. sera1986

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε! Κάτοχος από χτες του κινητού, σε μπλε χρώμα, πανέμορφο αλλά δεν έχω κάνει τη μετάβαση ακόμα δυστυχώς από το παλιό, λόγω ημέρων θέλω να κάτσω με την ησυχία μου. Ελπίζω να έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με την οθόνη πλέον, και να μην ταλαιπωρηθώ.. Καμιά πρόταση για θήκη σε πρώτη φάση, ή/και τζαμάκι? Από Αθήνα κατά προτίμηση, που να το τοποθετούν κιόλας. Η flip view που αφήνει ένα παραθυράκι "ανοιχτό", έχει σε εκείνο το σημείο της οθόνης μόνιμα πληροφορίες, ή μετά από λίγο σβήνει? Δηλαδή, έχει λόγω ύπαρξης το παράθυρο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλό Πάσχα! Σεραφείμ
  3. Καλή τύχη σε όλους, καλό Πάσχα, καλά να περάσετε!
  4. Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία!
  5. sera1986

    LG G Flex2 (H955)

    Κερδισμένος είμαι επειδή έχω πάει στο service το κινητό 3 φορές μέσα σε 17 μήνες χρήσης; Ή που δεν υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί ενώ είναι εντός εγγύησης. Ή που στα χρήματα που δώσαμε καλώς ή κακώς πέρσι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντίστοιχη συσκευή; Δεν το θεωρώ τύχη δυστυχώς αυτό, μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη της έννοιας τύχη. Όπως επίσης δεν αγοράζω ένα τηλέφωνο με σκοπό πριν τη λήξη της εγγύησης να το αλλάξω με κάτι θεωρητικά υποδεέστερο. Το αγοράζω γιατί καλύπτει κάποια πράγματα που θέλω. Αιχμές αφήνω για τον "κύριο" επειδή έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση της lg αρκετές φορές, κ όλοι οι υπόλοιποι κύριοι ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους. Για να μην το κουραζουμε κ πολύ, δυστυχώς δεν έχω το φλεξ πια, ευτυχώς έχω ένα άλλο τηλέφωνο χωρίς άλλη επιβάρυνση. Αν αυτό το θεωρείς τύχη, συμφωνούμε, απλά του δίνουμε άλλη ονομασία.
  6. sera1986

    LG G Flex2 (H955)

    Σε συνέχεια της ιστορίας με το δικό μου φλεξ, η αντικατάσταση που κάνει η lg είναι βασικά αναστροφή πώλησης. Δλδ επιστρέφεις τη συσκευή στο κατάστημα αγοράς κ παίρνεις κάτι άλλο από εκεί. Σε ερώτηση τι ποσό έχω στη διάθεσή μου δεν ήξερε ούτε η προκορντια ούτε η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της lg, όπου ένας "κύριος" σε ερώτηση μου γιατί δε μου δίνει η αντιπροσωπεία άλλη συσκευή αντίστοιχη, με περιφραστικο τρόπο μου είπε ότι δεν έχουν συσκευές αυτοί κ άμα μου αρέσει, αλλιώς αν θέλω να κάνω κάποια άλλη διαδικασία, καλή μου τύχη. Μιλώντας κ με το 1520 μου είπαν ότι δεν υποχρεούνται να αντικαταστήσουν εκείνοι κ ότι η διαδικασία που ακολουθεί η lg είναι νόμιμη, ανεξαρτήτως του αν στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει αντίστοιχη συσκευή. Εν τέλει αποκτήθηκε p9 lite μαζί με θήκη κ bluetooth απλά για να καλυφθεί το ποσό. Πέρα από την ομορφιά του φλεξ, δεν έχει στα δικά μου μάτια κ στη δική μου χρήση τουλάχιστον καμία διαφορά, για να μην πω ότι είμαι κ καλύτερα με το Huawei. Με συγχωρείτε για το μεγάλο μνμ, αν θέλετε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο τι έπραξα, ευχαρίστως να δώσω πιο πολλές λεπτομέρειες.
  7. sera1986

    LG G Flex2 (H955)

    Καλημέρα παιδιά. Όπως γράφω και πιο πάνω κάποια στιγμή έσβησε το τηλέφωνο και δεν ξανάνοιξε. Στην προκορντια μου είπαν ότι είναι η πλακέτα και δεν έχει ανταλλακτικό και πρότειναν να μου δώσουν αντικατάσταση συσκευής. Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία; Πρέπει να πάρω συσκευή από το κατάστημα αγοράς στο ποσό που είχε αγοραστεί το φλεξ 2; Ή ισχύει κάτι άλλο; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ γιατί με 299 ευρώ, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχων χαρακτηριστικών, εκτός ίσως από το p9 lite.
  8. sera1986

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το μεσημέρι εντελώς ξάφνικα και ενώ απλά χάζευα στο ίνερνετ, το κινητό έκλεισε. Δεν άνοιξε ποτέ ξανά ό,τι συνδιασμό πλήκτρων και αν δοκίμασα. Το βάζω στο φορτίστή και δεν παίρνει καν ρεύμα. Έχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το κινητό είναι με την τελευταία επίσημη ρομ χωρίς ρουτ.
  9. [/color] Κάνε ένα restart. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι restarts σε τακτά χρονικά διαστήματα βοηθάει και σε άλλους τομείς (π.χ. κατανάλωση μπαταρίας) Έχει κάνει κ επανεκκίνηση κ σαν να διορθώνεται στιγμιαία αλλά ξανά τα ίδια. Με τα handsfree είναι φυσιολογική η ένταση. Reset δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Ένα πρόβλημα προέκυψε με το p8 lite της γυναίκας. Ξαφνικά κ χωρίς να έχει συμβεί κάτι, πτώση ή υγρό στη συσκευή, το μικρόφωνο "υπολειτουργεί". Εννοώ ότι ναι μεν ακούγεται η φωνή στην κλήση, αλλά σαν να είναι από το υπερπέραν, με πολύ χαμηλή ένταση. Έχει συμβεί σε κάποιον; Πρόβλημα λογισμικού ή hardware; Αγορασμένο από Vodafone πριν ένα χρόνο, μονοκαρτο με την b171 νομίζω έκδοση. Λέω νομίζω γιατί δεν το έχω τώρα μαζί μου.Φαντάζομαι το στέλνουμε στο service;
×
×
  • Create New...